Ким се страхувала крадците да не я изнасилят

Ким Кардашиян е била ужасена, че маскираните мъже, които я нападнаха в хотелската й стая в Париж, ще я изнасилят.

Обратно в новината

Коментари - Ким се страхувала крадците да не я изнасилят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ким се страхувала да не би крадците само да я оберат, и да забравят за секса.

Човек като почне да губи точки известност прибягва до какви ли не сценарии, за да се върне на първите страници. :)

Маскираните мъже може и да са крадци,но поне са естети.Не залитат по пластмасови задници.

А дано, ама....надали....

Супер е , мноо ми аресва! И в пълен мрак ша я улуча!

Тая сега ще продаде за 10млн видеото от телефона, щото тя е печена тая, пръстта й спи на иконката с камерата. А, те тия крадци ... с колелета избягали...

По-скоро се надявала, но уви.. ;)

Значи спяла кака Ким с телефон в ръка, влезли крадците, избили го и я завлекли в банята. Междувременно стилистката й, която била незнайно къде, се заключила в друга баня, различна от тази, където била Ким. Оттам тя се обадила на бодигарда, който е един за всички и охранявал сестрата на Ким. Той скоростно дотърчал от бара, но за броени минути изпуснал крадците, които избягали на велосипеди. Откраднати са бижута на стойност $6.7M, сред които пръстен за $4.5М. Историята звучи направо нелепо.

Настанаха тежки времена за Гъза с Лице по известен кат Кардашанка. Вече не щат да я таковат пък и взели 10 милиона. Лошо,лошо. Явно ,момата вече не върви Черниьот и мъж отдавна е фалирал. Това е някаква измама за застраховка. Но Гъзът и Черния,не знаят ,че застрахователите са мафия и няма да се размине така леко,че ги лъжат.

"Ким се страхувала крадците да не я изнасилят....." ?!??!?! Бааа, небой се ма! Кой иска да ебе торба с лАй*на бе!

Вчера пишеше, че не била в хотел, а в частна квартира. Това е меко казано странно и води до недоумение:1. "Звезда" като нея не би се настанила някъде инкогнито, тя умре за папараци. 2. Що за частен апартамент е наела, дето е нямал охрана. Да не е в блок от предградията? 3. Ако е в хотел пък, грабежът си е мисия невъзможна направо. Има сейфове, не влизат какви да е типове. 4. Никой не си носи бижутата за милиони напред-назад по света. Има си затова имитации. С една дума - адски тъп пиар.

Абе жено кой би платил милиони за някакъв си секс па макар и с тебе????Да не се окаже само голяма застрахователна измама най накрая че хем без пари хем без секс ще си останала

"Ким се страхувала крадците да не я изнасилят" "страхувала" или "надявала"?!

Често във Франция се случват обири на скъпоструващи бижута от заможни хора.

Е тя само един бодигард ли има? Че как така нейния бодигард отишъл на бар със сестрите й? Бодигардът стои неотлъчно до този, който пази. Това си е пропуск, че го е нямало. Крадците (ако изобщо е истина, че има такива) това са чакали. Значи тя докато си спи бодигарда й го няма, защото като спи никой не може да я нападне. Много не ми се връзват нещата, ама както и да е.

Цялата работа е нагласена! Как изобщо е домъкнала от Щатите в Париж бижута за кръглата сума от 10 милиона?! И си ги държи всите накум у дома - за какво са трезорите на големите банки?! Застрахователите са на ход сега - имат добри детективи.

А страхувала, кой знае как им се е молила да я оправят ....

Абе страхувала се ... по-вероятно е да се е надявала!

ау тая долна твар как не я понасям от време! колко много много обича да се пише за нея! естествено е платила за това, няма никакви дяманти!

Няма никакви КАКВО?!?!?

спощойно всичко е застраховано!

Че то куче с кренвирш плаши ли се?

Язък изтърва еди кеф. Ама като са и видели дупарата са се стреснали и са духнали.

Да странно е, че не са и посегнали, но то е ясно, че са били педерасти. Кой истински мъж ще напада и обира жена?! Някакви девойки наркоманки, падащи си по лъскави дрънкулки ще да са крадците.

Това са интелигентни хора, няма да рискуват да лепнат някой тежък азиатски трипер от тая фуста...

де късмет, ама те са предпочели нещо по-стойностно.

Зле скалъпена история. Този хотел няма ли камери, няма ли охранители? На Оскарите се явяват с фалшиви бижута, тая тръгнала да разхожда милиони в бижута. Сейф няма ли? Пълни глупости!

Боже колко много се изплаших ако бяха е изнасилили и забременее как ще се казва новороденото КАРДАШЯН или как .....

Тази е царица на постановките. Цялото им шоу е от зле скалъпена изкуствена драма. Най-добре френските ченгета да почнат да разследват застрахователна измама, че с този начин на живот, сигурно са натрупали астрономически дългове.

Простоват цирк! Нагласени събития, едни пари ги няма, . в бижута, ще се изперат и появят от другади и с друг ! Било я страх да я изнасилят,. айде бе..........куче го е страх от Салам!, смях! Да и беха порнали тлъстия Фундамент !

Ха, ма каката верва ли си въобще?! :)

Ще ги шлифоват к'во ще правят! То и без туй, кой друг би носил такъв огромен, безвкусн пръстен.. Вижте ме, какъв огромен диамант съм си сложила на пръста

При това положение , как ще си плаща на зет ми за лечението на ПСОРИАЗИСА , на нея и майка и ???Те са пациентки на маг.фарм Найденов.