Предпочитанието към вредни храни зависи от гените
Учени от Кембриджкия университет смятат, че биологията играе първостепенна роля за това как ни влияят вкусът, външният вид, ароматът и текстурата на храната.
Обратно в новинатаКоментари - Предпочитанието към вредни храни зависи от гените | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
6 без 5 (нерегистриран)
И тези откриха топлата вода! За култура на храненето не са ли чували? Външен вид, аромат, вкус, начин на поднасяне, аранжировка (ако щете). "Очите, носът и езикът ядат повече от стомаха." - не съм го казал аз. Затова много производители на заготовки слагат добавки - имитира се всичко. Някои добавки предизвикват пристрастяване.
6 без 5 (нерегистриран)
ПС "Вредни храни" е относително понятие.
НАЙ
Франсис Форд Копола се завърна на фестивала в Кан с новия си филм "Мегалополис"
Алек Младенов след шокиращия финал на "Ергенът": Съвестта ми е чиста
Все по-упорито се твърди, че Джей Ло и Бен Афлек са пред раздяла
Шоутата на Victoria's Secret се завръщат
Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в швейцарски съд
Алек Младенов след шокиращия финал на "Ергенът": Съвестта ми е чиста
Все по-упорито се твърди, че Джей Ло и Бен Афлек са пред раздяла
Какъв фалит? Бритни Спиърс е спечелила за година над 40 млн. долара
Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в швейцарски съд
Влади Ампов – Графа разказва за мъката в душата отвъд големите успехи