44-годишната Гери Халиуел е бременна

Спайската Гери Халиуел разкри, че чака втора рожба.

Обратно в новината

Коментари - 44-годишната Гери Халиуел е бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм бременна ,чакам тризнаци!

Казано по просто му - тия на снимката изглеждат красиви и щастливи. И ще си имат и детенце. Какво по хубаво нещо от това?

Едно семейство, ако е здраво и хората в него са щастливи не може "да се разтури". Винаги проблемите започват отвътре, а не от третия човек. Той е следствие от проваления брак, а не причина за провала му. Всеки има право на щастие и никой не е вързан до живот за другия, ако не се чувства добре с него. Не всеки прави правилен избор, особено в по-млада възраст. Хората и отношенията понякога толкова се променят, че съвместното съжителство в даден момент вече е немислимо. Всеки човек заслужава да бъде щастлив и сам избира пътя си.

Тебе кво ти пука кой те обсъжда. Не плащаш данък обществено мнение. Ако искаш ще се жениш, ако не искаш няма. Никой няма право да ти дава наклон в живота. Гледай си живота, живей го, както ти харесва. Важното е ти да се чувстваш добре и в хармония със себе си. Не си мисли, че женените са цъфнали, та вързали.

Какво гадже беше Гери (Джери) на двадесет години. Тоя чак сега успя да се уреди.

Беше на гребена на вълната. Сега пак си е известна. А "тоя" е не по-малко известен.

Ти ли ще ме учиш бе?

Добре че ни осветли каква си...

Очаквайте следващата новина през 2022 г., когато 50-годишната бивша певица ще очаква поредната си първа рожба от поредния съпруг, налапал кукичката. Подкрепям от сърце родителите на настоящия й съпруг.

Джералдин Естел Джери (английско произношение: /dʒɛ(ə)ri/) Халиуел (на английски: Geraldine Estelle Geri Halliwell), понякога неправилно наричана с мъжкото име Гери вместо Джери, е английска поп певица, текстописка и актриса.