Албанският принц се ожени на пищна церемония

Втората кралска сватба в историята на Албания и първа след падането на комунизма се състоя миналата събота.

Обратно в новината

Коментари - Албанският принц се ожени на пищна церемония | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принц Лека се ожени на пищна церемония за дългогодишната си годеница Елиа Захариа ============= Кумът е казал: Ей, лек, ще вземеш ли този зехтин със захар за жена :)

булката е неприятно дзвереста с натрапчив поглед на сериен убиец - има бъг в централата. принцът е симпатяга.

Албанският принц поразително прилича на Уилиам (първите снимки), а на по-следващите - на Чарлз ;)

Много са симпатични.

Имената са им малко като на масаите, ама нейсе- съседи

Наш Симеон си прилича на българин, краде, лъже, обещава.Жалко, че е кръстен на шестия си прадядо Цар Симеон Велики, както и баща му Борис трети на бащата на цар Симеон Велики, кайто знаете се казва Борис - Михаил, покръстил българите с огън и меч.

Много сте тъпи.Албанците са 50/50 мюсюлмани и християни.При тях важното е да си албанец.Релегията няма значение.Къв Султан ви гони?!!!

Поне са симпатични, а булката си е направо хубава. Като се сетя как изглеждат от нашето царско семейство и лошо ми става...

Тая булка много по европейски изглежда, тия нали са мюслита, що е толкова разголена? Иначе и на тях им е хубаво да си играят на принцове и принцеси, хубава двойка са.

Ходили ли сте скоро в Албания? Това лято бях там и мога смело да кажа, че Албания е много по-европейска страна от България. А по развитие отдавна са ни задминали.

Отдавна да е като са ни задминали, май не е. Преди 3 години за първи път се появиха пътни полицаи по пътищата, беше смешно. А преди това беше по-забавно да се кара там. И пътищата им са отскоро. Но са ни задминали в доста неща, да. Някои хубави от миналото са съхранили.

"Втората кралска сватба в историята на Албания"!!!! Значи преди това е имало само една още... В Албания не е имало никакво истинско кралство, царство или султанат. Докарали им някакъв принц Вилхем, като на нас, отнякъде, който се мотал там за шест месеца и толкоз. После сложили някакъв си местен, но Енвер Ходжа му духнал и на него под опашката, и туй то. Пълни дивотии Откъде го изкопаха тоя бе

Вече сме и под нивото на албанците, а беше време когато им се присмивахме като "албански реотани".

Айде, след сватбата ще им пратим нашата посланичка "Синята пеперуда"

Резана ли му е чурката на принца?

Поредните богаташки търтеи.

До колкото съм запозната - да има мюсулмани, но в по-голямата си част албанците са протестанти, след падане на диктатурата...

Гери, научи се да пишеш скъпа, после задавай въпроси!

британската мУнархия се натиска вече много яко, но кгб-то и либералната паплач не дават. Само анархизмът, воден от чисто и трезво съзнание на индивида, като част от един народ е формула.

е по-красива и естествена от Кейт. Май англичанката си има конкуренция.

Усилено и албанските реотани, като българските вървят по нашият път...!?!?!? Да си вкарат и ти своя 800 дни, та да ги окраде и той... Балканска простотия...

Лека Първи не беше ли известен търговец на оръжие?

Браво на младоженците .чудесна двойка

Ха, че откога има крал в Албания? Това да не е за някой холивудски филм направено?

БУЛКАТА МИ ПРИЛИЧА НА БЛАГОРОДНА МУЛТАКИНЯ ОТ СОФИЙСКАТА МУТРОКРАЦИЯ :)))

На читаци! Самата церемония си е масонско сборище на набедени елити.

ОПРЕДЕЛЕНО ПРИНЦА НЕ Е ЧИТАК - РУСОЛЯВ Е КАТО ПОМАКИНЯ :))

Сред гостите не намирам нашия цар `крадлю и мая добрева, тя щеше да блести сред гостите и да представя успешна България-можеше да вземе и Мони Паси за кавалер

този нещо се е объркал дядо му е бил може би крал или цар но той не е и няма да бъде.

Аз чак сега разбрах, че Албания е била някога кралство, ама някога си.

А Бойко беше ли там.....хаааа

разбра ли ме.

Тоя принц Албански прилича на албанец точно толкова, колкото цар Симено Български на българин!

нашия яде българска кухня като сарми, мусака, баница, боб и т.н. Черкува се редовно.Кое не му е българското?

Че и тия имали принцове! Знаеше се само, че шиптарите са автоджамбази и контрабандисти, въртят калъчката и т.н. Тоя барем да си беше зел Катето Евро да го отвори и да го пробута в някоя телевизия ако имат там.

Повечето от албанците са мюсюлмани. И тия не са никакви албанци. Може да се наричат- турци, араби, мюсюлмани. Великите Европейски сили искаха да вземат част от Османската империя за себе си, (накараха сърбите и гърците да се изтеглят от там, и може би затова се стигна до Междусъюзническата война- иначе сърби и гърци оставаха със съвсем малко), и след Балканската война създадоха Албания, с намерение да направят католическа държава. Обаче забравиха да изгонят Мюсюлманските Нашественици, както правеха навсякъде в Европа... И накрая естествено Нашествениците взеха властта в т.нар. страна Албания.... Като не бяха изгонени мюсюлманите, тия пак ПОРОБИХА гърците в областта Епир( Албания).

А стига с тези принцове и крале! Албания е парламентарна република от 1946. През 1997 са си направили хората референдум и 67% са гласували против връщането на монархията. При това положение да се титулова някой "принц" или "крал" е или подигравка с този човек, или намеса във вътрешните дела на държавата и призив за промяна на държавното устройство. Което си е престъпление. Същото се отнася и за България, между другото.

абе на третата снимка,на 14.00. часа от принцесата,цялата в син тоалет... не е ли това посланик добрева бе...?

то да не се ожени човек!

Не разбирам защо го наричат Крал а не Султан , падишах или друго . Нали са отлявлени мюсюлмани в Албания. Или само монарха е християнин. Лошо няма да бъдат приближени към европейските ценности.

Пожелавам Ви да отидете там. Много добра и интересна дестинация. Красива природа. Много млади хора, движение, бизнес, хотели - страна с добра перспектива.

Това е вярно (донякъде) но по никакъв начин не отговаря на зададеният въпрос.

Да, много българи смятат, че албанец = мюсюлманин. Което не е точно така. Няма много точни данни от последните години, но около 30% от населението на Албания са християни или от християнски произход. Все пак един от последните защитници на Балканите срещу турското нашествие е албанецът Георги Кистриот, наречен от турците Скендербег.

Хубаво е освен ВИП Брадър и телевизия АТАКА или ТВ Планета да се гледа и някой исторически или географски канал!!.Ясно да се чете е трудно!! Албания 60% мюсюлмани,40 % християни. В Албания има най-малко джамии на човек от населението(мюсюлманско) на Балканите!!! В Албания не може да видиш забулена жена за разлика от България,Македония,Косово,Босна,Южна Сърбия!! От19 45 до 1991г каквато и да е била религия е била забранена в Албания,така че те са много по светски настроени от доста други държави!!!

Само за сведение - принцът е католик. И има общо с Албания точно толкова, колкото руснак купил апартамент във Варна има с България.

Не си прав. На един руснак нищо и никога не му пречи да бъде българин. Факт е, че всички руснаци са 100 %-во интегрирани у нас - и преди, и по-преди, и сега.

Преди разпространението на исляма, албанците са били основно католици. И сега дори близо 1/3 са такива.

Там не са мюсюлмани, има от всичко почти поравно

Не разбираш, защото си глупав и неграмотен. Ако нямаш възможност да идеш и да видиш за какво става дума, то поне прочети нещо преди да пишеш тъпотии...!!!

Може би защото съотношението християни към мюсулмани е 1:2

Не са. Всякакви има. И българи, и български църкви е имало. Мюсюлманите там са използвани за политически цели, справка - Косово.

Баце, ами че и Саудитска Арабия е кралство бе? и при това какво кралство...голямо, пустинно...ся като се замисля, султани май при арабите не е имало никога...ама при всички други е имало

Защото в Албания има много християни. Освен това името е Зогу, а не Зог.

Преди налагането на комунистическия режим от Енвер Ходжа около 1/3 от населението са мюсюлмани, 1/3 са католици и останалата 1/3 са православни християни - да не забравяме и че в продължение на векове днешните албански земи са част от България. След като сталинистите идват на власт всяка религия е забранена и огромната част от храмовете са разрушени, запазени са само отделни църкви или джамии като музеи, а не действащи храмове. След рухването на комунизма в Европа задължителният атеизъм е отменен, но незначителна част от албанците са искрено вярващи - независимо в каква религия. Повечето, подобно на нас българите, традиционно празнуват Коледа, Великден или пък Байрям, без да влагат в това някаква религиозна ревност. И освен че е светска държава, в Албания май живеят по-добре от нас.

Титлата на владетеля няма общо с религията.

Сега е ред на македонскиот принц и некоя српска принцеса......ти да видиш....

Е ти пък със сръпска, може и с някоя бугарска парцалеса да се споят. Македонците обичат наште моми щото се кипрят и се фръцкат.

Защо не е с бурка?! Нали го играят мюсюлмани в тази държава?!

албания кога е станала кралство, че съм пропуснал??

Нали наш'та Калинка си взе Миньо и даже си пркнаха Симеон-Хасан!

Доста симпатични млади хора!