Ричард Гиър се разведe

Холивудският актьор Ричард Гиър и съпругата му - актрисата и едно от бившите момичета на Бонд Кери Лоуъл, са финализирали развода си.

Обратно в новината

Коментари - Ричард Гиър се разведe | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разводите стават наи-често, когато жената навлезе в климактериума!...по мое наблюдение!

какъв хубав мъж. не е истина просто, въпреки годините...

он деда ми и той е убаф, ам с пенция 170 лева, да го запозная с някоя 30 годишна има да си бръмчат... КИНТИИИИИИИИИ

Като следим еволюцията на Гиър, Брус Уилис и Алек Болдуин стигаме до следния извод. На младини човек избира жена по визия, за да му завиждат бета добичетата. След като атрактивната претенция му скъса нервите, побелял и изнервен той търси убежище не в друга перасова скандинавска кобила - еманципатка, а в топла, леко грозновата, демонстрираща уважение или подчинение партньорка ( латино/азиатка/друг мелез ), която подхрандва разклатеното му его и стимулира неговото либидо след години онанизъм до "перфектната" звиздъ! Айде идвайте на диванчето за сеанс!

да ти кажа ли какво става с разведените еманципатки борещи се за независимост и че са жертви на джендър основа? казват им торенти - свалят ги с чаша кафе, и парадират че се разбират щастливо и имат човешко взаимоотношение ... разведена жена е по жалка картина и от гадна пианка. Пианката го знаеш, а разведената не я знаеш, на кого ще запали чергата.

в града им казват самотни майки, а на село ги знаем като к.... на квартала

Избихте рибата с тези просташки и мачистки коментари ! Наистина ви трябва майка ви да ви върне у дома с дърпане на ухото, та да не говорите толкова проститии на едно място...Ами ако тази разведена или самотна майка е случила на дърводелец като вас, може и да не й се търси втори помияр от същата дружина !

Ех тази испанска хубост! Има излъчването на студено пушена скумрия. Жена му е много по-лъчезарна. Ама никой не им е светил, че да се изказваме.

ново под слънцето. Обичайно за холивудските бракове, а и за всички останали напоследък.

На стар гъз зелен бъз.

Хайде сега бързо и няколко деца, които ще живеят без баща, но какво от това нали имат пари за бавачки ще го заместват....

грозна ама млада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нема лошо младо п.. да ти гали топките на стари години.

много се радвам на смешната злоба на някои. те не са се женили, развеждали, че и деца взели с Гиър да се занасят ох. МОМЧЕТО с 33 годишна играе на гоненка защото се е сдухал може би...

Защо сте седнали да обсъждате личния живот на Ричард, не мога да ви разбера.

Около Холивуд всичко е ясно - блясък и суета. Или панаир на суетата - венити феър, както го наричат официално на името на списанието със същото име. А женитбата е част от бизнеса. За това тук морала и възраста са без значение.

Венити феър, драги, значи точно панаир на суетата и е заглавие на прочут роман от Уилям Текери. Та заглавието на списанието е инспирирано от романа, а не обратното. Добре е да проявяваш ерудиция, ама ако я имаш...

Нещо не си разбра;, баьо. Сеньорът никъде не твърди нещата, които ти толкова оборваш. Според тебе излиза, че романът "Панаир на суетата" е инспириран от Холивуд, та затова било така, а не онака и кой пръв - кокошката или яйцето и за какво става дума - не е ясно. Глупости. Дори да имаш ерудиция, не я показваш правилно, а по-скоро смешно.

Мацката не ще варени кренвирши, иска шпеков салам :)))

Някои мъже сменят жените, за да се чувстват мъже, т.е. да поддържат потентността си. За нас, жените е много лесно да сме с един и същи мъж - 20 години, но при тях .... не става, липсва тръпка, възбуда, страст .... и вече не могат да правят секс.

За съжаление или не, така ги е направил Господ. От това е мъчение да бягаш. В тоя контекст по-интересно е как тогава да градим чувствата и емоциите си и да даваме обичта си както към настоящи така и към бивши съпруги, както и към децата.

Леле, голем проблем имаш! Да градиш чувства с пресната си съпруга с оглед бъдещето и на бивша! А пък и тия деца да ги вземаш ли, да и ги оставяш ли в бъдещето!. Идиот

Как й дава душа на тая мацка да се натиска на дядото?

Мъжете като остареят, оглупяват. И този не прави изключение.

На султана, като му омръзнало да яде баклава - казал да му донесът боб...

ДОНЕСАТ СЕ ПИШЕ!!!!!

И за да го запомни ( евентуално): -ЪТ е пълен член и се използва със съществителни имена: -Ат е окончание за 3 л. мн.ч на ГЛАГОЛИТЕ. Но гледай сега колко минуси ще ми нащракат малограмотните. Нищо не знаят, не искат да се научат и отхвърлят всеки, който иска да им каже някое правило на езика и граматиката.,

Нищо не е 35 години разлика и тук ги има такива.Но най велик е Хю Хефнер с 60 години разлика и се кефи дядката яко а е на 90 г. И на 40 г да беше умрял пак щеше га се е отживял...

срещнали се двама стари приятели - по на 60 г.. Единият - здравей Петко, ко праиш? - Ами женя се за едно 20 годишно. - Айде бе, ко шъ праиш след 10 години? - Не ме мисли - ще се оженя отново за 20 годишно.

де е 55 годишната му бивша съпруга и 33 годишното гадже.

WTF... да не би пък ти да спиш с тия жени? Хе-хе-хе...ще си умра от смях..

Много панелни плъгове дават акъл, ама нито толкова пари ще имат, нито с такива жени ще спят!

ДАЛИ ?

Щото ти само с " такива " спиш , сладур ?! Идват ти на крак в бараката.

На този вече му е все едно коя е до него, важното е след някоя година да му сменя памперсите.

Щом и Харисън Форд се разведе,за да се ожени за една скумрия, в Холивуд това е като следобедния чай. Също и Еди Мърфи и кой ли не.Много им здраве,не ми пука как ще делят милионите.

Гиър на тези години явно е изкуфял съвсем.направо е смешен с решението си за сватба.Гиърчо от мен съвет -ходи си смацки за тонус и самочувствие,пий си виаграта,ако още ти действа и си трай

Това на снимката е бившата му съпруга, а не новото гадже. И за сведение разводът е по искане на Гиър, а не на жена му. Тя се е подкарала по барове о хазарт, а той иска семейство. Така че коментарите ви са безмислени в ситуацията!

ТИ С ТЯХ ЛИ БЕШЕ?

Това на снимката е бившата му съпруга, а не новото гадже. И за сведение разводът е по искане на Гиър, а не на жена му. Тя се е подкарала по барове о хазарт, а той иска семейство. Така че коментарите ви са безмислени в ситуацията!

... а ти си личния им изповедник?!

Тези двамата бъркат много,защото не знаят за правилните съвети в коментарите от Дир.бг.

благодаря ти наборче за хубавия текст. така е... не може нищо да върнем назад... за това ден за ден...

Каквото и да виждаме, картинката е ясна. Гиър беше готин пич но сега си е дядо. Остарява между впрочем готино, остава си симпатяга ама да се захласва по 30 годишни звучи най-малкото несериозно. Богатството и младостта са две различни неща. Младост не се купува и е не е много в реда на нещата да виждаме един старец с една млада жена, която може спокойно да му бъде дъщеря. Времето минава, стареем и трябва да мъдреем, а май оглупяваме...

Е кво да легне и да мре ли?

Не само секса прави човека жив.

Tочно, така се прави, жената щом стане максимум на 40 и смяна, ама,.. Bеднага, защото вземе ли да пресъхва и мозъка и също, пресъхва, и тогава самo проблеми!! Bеднага, смяна с по млада!!;)))

Да нямаш предвид пресъхнали мъже? Къде пресъхнали жени на 40? Жените "пресъхват" доста по-късно, рано ми е още да ти кажа кога точно :)

Издухал се е отвсякъде.

баба,.. ама, с дръжка, и топките му са пълни с пари, затова му ги ближат!! ;)) а ти,...сигурно само из-духваш безплатно!!?? хахахаха....;))

Какво прави това младото с побелялата бабичка Гиър? Ех, тези пари и слава!

Гиър е пич, но няма ли нещо по-младо за тази Александра?! Та той е почти на възрастта на баща й. Има нещо сбъркано в тези връзки с 2-3 десетилетия разлика :(

Тук десетилетията са 3-4 обаче....

Каквото и да прави, Пинк флоид са го казали : Превод на Петя Дубарова Но слънцето жестоко ще мълчи и нищо ново няма да намериш, защото си съвсем обикновен човек на средна възраст. Много скоро е може би и онзи страшен ден, когато смърт очите ще затвори. Ще върнеш ли, дали ще върнеш пак загубеното, вече пропиляно?! На карта ще залагаш, светъл бряг ще търсиш, но във тебе като рана ще пари мисълта, че две неща не можеш никога да си възвърнеш: Живота да избавиш от смъртта и времето назад да върнеш!