Шарън Озборн дава по 230 000 за самолетни билети за кучетата

Шарън Озборн, съпруга на фронтмена на Блек сабат Ози Озборн, харчи за пътуванията със самолет на своите кучета в бизнес класа 230 хиляди лири годишно.

Обратно в новината

Коментари - Шарън Озборн дава по 230 000 за самолетни билети за кучетата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лигла

Аз прочетох че вози двата си помияра. Нещо съм недоспал.

и аз :)

В последните таланти госпожа Озбърн ми се видя като изкуфяла бабушкера , а лигавия и мъж ме кефи само в Осмозис ( няма слабо парче ) Сабат са на върха с Дио ( според мен ) Ае със здраве ... (и най - доброто в рока е АС / DC с Бон и после с Брайън )

Имала - дала...

Аз пък имам нужда от свирка по време на полет. Къде мога да си извадя медицинско?

Ако ти е много дълъг, направи си я сам :):):). Иначе нека в документа да пише, непременно да ти я прави стюардеса, руса и с големи "очи". Но тези "медицински" показват, че и там за пари всичко може!!!

А те горките искат просто да ядат, да спят, да има кой да ги гушка и да си играе с тях. Да остави кучетата на прислугата, а парите да дари да приюти и организации, занимаващи се с бездомни животни

Вече? Кога беше в час Ози? Кога ядеше прилепа на сцената ли ? хахахаха Ози е бил в час само през първата минута от живота си в родилното :)

сега кажи че блек сабат не е банда и си е.....и м....а.

Противно и алчно същество... В едно тъпо шоу се беше размечтала какво ще прави ако улучи мега милионите от тотото.И децата и са противни и нахални и правят гаф след гаф.

То и мъжа и не е много в час вече :)))

Наблюдател1

Вече? Кога беше в час Ози? Кога ядеше прилепа на сцената ли ? хахахаха Ози е бил в час само през първата минута от живота си в родилното :)

Всеки му е манерил колая: Ози налита на все по-млади мацки, а Шарън се утешава, летейки с кучетата.

Налита, ама друг път! Мумифицирал се е и е придобил е един блуждаещ поглед, държи се като избягал от специализирано заведение. Едва стои на краката си, Шарън си пуска слуховете че й кръшка сама, да й не ''пресъхне дажбата'', заедно с тая за кучетата : ) Дрогата го съсипа.

Днес кучетата летят доста ниско... дай 20 хилки.

Има - дава. Кучетата са разкошни.