Ким Катрал: ”Сексът и градът” провали брака ми

Ким Катрал е убедена, че славата, която получи заради участието си в сериала "Сексът и градът", е провалила брака й.

Обратно в новината

Коментари - Ким Катрал: ”Сексът и градът” провали брака ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tъпа, задръстенячка, това е филм, а не реалност....Може да съсипе живота само на жени с 2 мозъчни клетки, като тебе, половината от които не използват.. рабереп!.Както вече ти казаха, трябва да си широко скроен , за да го разбереш!Обзалагам се, че любим герой ти е Али Реза-олицитворение на морала и на глупостта.... а паяжинзта между краката ти е едничката ти гордодт!!!

Ким Катрал винаги е изглеждала много по-добре от колежките си от филма, които /всичките/ са 10 години по-млади от нея. Възрастта си оказва влияние, но излъчването си е най-важно.

Ама че коментари. Не е за вярване как някои днешни мъже са се превърнали в копие на проста свекърва, която само чака и дебне снахичката, кога ще почне да започне да дебелее, старее, погрознява. "Аааа, падна ли ми, никаквице, виж се, хахаха, вече приличаш на нищо!" Е, няма такава радост и удовлетворение на тоя свят :-) "Еййй, има и други уроди освен мене, разгеле", мисли мъжът-проста-свекърва.

Сексот у газот провали бракот ми!

Тази простотия съсипа поне две поколения жени. Сега всяка втора кривокрака дебелогъза грозобайница се изживява като мъжемелачка, без да си дава сметка, че изглежда нелепо и звучи нелепо, цитирайки разни заучени фрази от този тъп сериал. Истинските мъже търсят истински жени, независимо дали са красиви или не. Всеки мъж би паднал в краката на дама, която е на неговото интелектуално ниво. А на тези с поведение тип "Кари БрадВурст и компания" се гледа като на застарели/загорели лелки, които стават за залъгалка на оня между краката, но за нищо сериозно.

ха ( нерегистриран ) 21.10.2016 06:24 Tъпа, задръстенячка, това е филм, а не реалност....Може да съсипе живота само на жени с 2 мозъчни клетки, като тебе, половината от които не използват.. !.Както вече ти казаха, трябва да си широко скроен , за да го разбереш!Обзалагам се, че любим герой ти е Али Реза-олицитворение на морала и на глупостта.... а паяжинзта между краката ти е едничката ти гордодт!!!

филмчето е комедия - пародия, готини актриси - за по широко скроени хора с чувство за хумор а не за тъпанари

Ден да не мине без некоя дърта .. урва. А нещо по-младичко няма ли?! Или в дир-а са геронтофили. И само да кажа на "дамите" красотата е до време, отношението може да е за цял живот.

Като пуснат за нещо младичко, има по 12 мнения, чудо невидяно. Ти защо не пишеш там - ако си активен колкото тука, ще оставиш поне 20 коментара. Хората не ги питай, те си имат деца вкъщи и не им се гледат чужди. Ти като си пропуснал момента, наваксвай.

Представяш ли си каква тъпота. Хората живеят по 90 години и всяка от тези години има смисъл. Ти си решил, че ще се пише само за жени в идеална детеродна възраст: 20-23. Абе, ти какво търсиш тука? Пита ли те някой дали ти става.

ти си тъп галош

иленмайна, ти си куха лейка

сериала и бил провалил брака?????!!;))) бля, бля,....момата преди това имала два брака и сега трети???!! моме, доста хора са ти "поливали" градинката и сега когато ти се е по-"оскубала", никой не те иска!!!! а пък и си на доста километри, и вече не си "сменяш" маслото!!!;)) това е!!;) факт..;))

Бракът й е провален, щото се е запуснала и е заприличала на травестит. Ква мацка беше в "Полицейска академия", в къв грозен крокозъбел се превърна на старини ...

Сексът и г зът разбиха семейството ми!

Звукоинженерът много хитро и търпеливо е изчакал да свърши сериала, за да провали брака си с Ким. Не коментирам възрастта й, но личи по снимките, че последните години изглежда свита, унила и несигурна. Преди беше олицетворение на увереност и чар. Явно е време за млад мъж, ето пример защо обратната комбинация е вредна. Мъжът трябва да е по-младият във връзката, защото когато мъжът е по-зрял и започне да стихва сексуално - жената се комплексира, че е нежелана. и край с нейната сексуалност също.

Да тепопитам колко време ще задържи младок до себе си? Да не мислиш че разширената й пещеричка е златна и младокът няма да се усети бързо какви хубави и свежи пусинца изпуска.

Секс си виждал само по нета, нали :) Какво коментираш като не ги разбираш тия работи. Щом се случват, има защо. Да не мислиш, че 1 годишен котарак пита котките на колко са години и дали догодина ще умират. И котката не я е еня дали след година или 5 ще е аут. докато има котараци, няма грижи :)

Отново ти - и пак голям интерес към темата? Нов повод за блудство. Само като кажеш "пресъхнала" и вече си ровиш в гащите. Хайде на бас, че няма да може да те изкараме 2 дни от тука и накрая вече ще си пишеш сам.

А мъжете пък защо се страхуват от нея не можах да разбера? Защото са им слаби ангелите ли? Все пак славата и беше на секс символ, не на убиец.

Защото ти ако чуеш, че някой е п.дал - съвсем ирационално ще се страхуваш, че ще налети точно на теб, дори не ти дава сигнали. Така и с всеки, който има някакъв вид сексуална слава - хората го приемат лично и предполагат, че ще бъдат вербувани и насилени :)

Ти ако не искаш, никой не може да те насили на любов. Още по-малко жена. Аз гледам да съм учтива с ухажорите, за да не ги обидя и до там. Но доброто държание не трябва да се бърка със свалка.

Не се страхуват, ами са отегчени от тъпите клишета, които се опитват да им пробутват, в тая боза с кокакола. Обаче, тя, в опит да си позапази "имиджа", казва, че ги страхувала. Нещо обратно на "гроздето е кисело" - киселото грозде, казва, че страхува лисицата.

Е то ако не се е развалил от това брака щеше да е от нещо друго. Ама и мъжът и голем играч докато участва в сериала са заедно като приключи вече не са - то любов то чудо ;)

Я , български селяни се замислете колко българи-емигранти познавате ,женени за чужденки?Може да не са точно като във филма, но със сигурност чужденките са доста по-еманципирани и разкрепостени от българките. То затова чужденците се женят за българки, а не обратното.

Защото българите през Соца доста са се наситили на бракове с рускини, украинки и т.н.

2 развода преди това и ... О, чудо - развежда се. Защо не си стоя да си крепи брака? Славата и парите повече я влекат, а.

Марк дали е бил самотен и неспокоен не знам, но като ти е гледал сцените във филма "много се е радвал". Нямаше част от тялото ти, която да не показа, за разлика от 3-те ти колежки с по-убрани секс сцени.

Жената за косата и в пещерата.

да дойдат в нашта пишира! бъгария, ще ги онодим и двамата

извинети, исках да кажа - пищира

Аве да се ебат , ве! Какво ме интересува! Бъгария се скапва турците са ни окупирали от всякъде, аз ще се занимавам тука с техните маймунджукуци, с техния оргазъм и тяхното поредно ебане, чукане, секс, праскане, лупкане, онождане , фикане, ... ама пропаднала страна ха! Президента им ходи надървен пред секретарките!

Нищо ! Нали сама си е избрала приоритета

Ми като се изтипоса с оная рижава коруба и аз спрях да я гледам повече. Първо беше необръсната после пък и рижава, даже беше и къдрава. Отврат на 3 степен

пу....а ли имаш предвид?

Друго си е опърлен бройлер със синкавобяла кожица, а :)))

Обяснения на курволяк! По и ебило важно да с ефръцка и клеца с който си иска, птколкото да си седи дома и гледа семесйвото! Това са ценностите, които ни се насаждат след вкарването ни в Европа от евреина! Това срива нацията и държавата. Децата ви са курволяк и бандити, чалгари и мързели! ФАКТИ!

Че този и подобни сериали са развалили и попречили на милиони семейства. А оттам и на човечеството дори. Голяма работа за една актриса. Въпросът е кои и защо натискат да има таива сериали? И кой следи медийте по целия свят?

Явно нищо не си разбрал от сериала... В него не става дума за секс, а за отношения... както и да - не е за всички...

как ще става въпрос за секс - този "филм"си е чиста порнография и цели да унижи жената - всяка вечер героините търсят различни мъже за секс - жените са представени като неплатени проститутки - целта е да се докаже, че жената е нищо - ходят от мъж на мъж и бавно се сбабичосват - паралелно се развиват и хомосексуалните връзки - пълна анархия - ето това ни се насажда от 27 год. демокрация - особено перверзна е ролята на ким катрал - тя какво е очаквала - освен това самите американци не харесват сериала и казват, че е нереален

Мислиш ли че човек, който пише "медийте", въобще разбира от каквото и да било:))

" Звукоинжинер" - Мишева стига с тоя Гугълтранслейт, все още ли не си разбрала, че програмата не превежда точно текста или те мързи да прочетеш и най-вече да осмислиш, това което пишеш

Мисля, че от отдавна е време да се приемат и двете форми. Тия дето са учили английски няма как да си изкривят езика при произнасянето, а от там и при писането. За франсетата е лесно.

Всяка жена в 21 век трябва да знае как да получава оргазъм и да си го изисква на всяка цена. Все пак не сме в средновековието:). А Саманта е голям образ, без нея филма нямаше да е така забавен.

ти откъде знаеш, че през средновековието жените не са получавали оргазъм? Кой ти разказа?

в средновековието жените не са били стресирани, отровени с химикали... тежката работа е помагала за кръвообращението... това по скоро е модерен градски проблем

Имам предвид, че в 21 век жените са свободни. Имало е времена, когато жената е служила само за удоволствието на мъжа и никой не се е интересувал от нейните желания. Затова направих това сравнение. Смятам, че днес жените трябва да са по-освободени от предразсъдъци и комплекси и да не се срамуват да споделят желанията си. А да бъдат честни и открити. Симулирането и срама не помага.

Те и двамата май са абсолютно сексуално освободени, защото си спомням шума, който се вдигна покрай книгата им , промоциите, които и правеха и интервютата на Ким, в които сама създаваше този образ. А ко не се лъжа правеше и " уърк-шопове" по книгата. Така че сега да не се тюхка, че филмът и е виновен. Тя взе кавото можа маьимално от него.

Няма нищо общо между т.нар. "еманципация" в белите, европейски, християнски страни, разпадането на брака, намаляването на раждаемостта, от една страна и от друга увеличаването на раждаемостта в мюсюлманските страни и нашествието на мюсюлманите в Европа.

Страхотна, тя правеше филма. Толкова смях с нейните изпълнения.

"образа на сексуално освободената Саманта накарало мъжете да се страхуват от нея" ... Кви мъже бе? Нали си имаш съпруг? Или това е признание, че тя е искала да му изневерява, ама никой не се навивал да я сваля?

Жената се е развела преди 12 години!

Паисий

и това сега е новина???????!!?! Браво. Бързо пътуват новините от САЩ до Бг!

Едно не мога да разбера, един два брака добре, ама три си е мазохизъм. Живей без брак, след като си се опарила един път.

Не само твоя брак развали - милиони и десетки милиони бракове, провалени от въртоглави овци, дето не знаят на кой свят са, но искат да са "силни", "горди", "независими"... според внушенията на холивуд и т.нар. "медии на международната общност".

Браво пич! (Само че жалко, че си правил три преврата.)))))

Твоята съпруга не работи, нали? Ти я издържаш изцяло, не и го натякваш и тя е зависима от теб?

Дали много бракове са развалени незнам, ама този на Кимон със сигурност. Саманта няма общо, освен ако той не се е хванал с кварталната хубавица Цецка, като си въобразява че прилича на Саманта

Много я харесвам в ролята й на Саманта, въпреки че като типаж съм далеч от този образ. Смятам обаче, че е добре всяка жена в 21ви век да има поне мъничко от Саманта, дори само за да впечатлява партньора си.

Не мисля че някой си спомня за нея като Ким Катрал. За цял свят и завинаги тя ще си остане палавницата Саманта Джоунс. Е кой мъж би поискал съпругата му да подмокря фантазийте в съня на всички мъже по света????...това е против природата на мъжа а ако го преодолее значи не е точно мъж!

Много мъже биха искали съпругите им да са във фантазиите на всички мъже по света. Именно затова е пълно с на нищо не приличащи експерименти на пластичната хирургия.

Според твоя коментар,твойта т.н. мъжка природа е еднаква със мусюлманската.Отивай в Турция или при арабите там ще си в свои води!

струва си цената

Личат й годинките вече. С удоволствие бих я уважил обаче и то много пъти.....:)

Всеки успех си има цена...въпросът е дали си струва цената.

Ох на батяяя :) мммм