Аманда Лиър се оттегля от шоубизнеса

Френската певица и звезда на диското Аманда Лиър обяви, че ще сложи край на дългата си кариера.

Обратно в новината

Коментари - Аманда Лиър се оттегля от шоубизнеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че тя беше любимка на Салвадор Дали и нргова ученичка - удожничка. Притежавала е много картини на известни съвременни художници, но пожар в къщата и в Южна Франция унищожи много неща. Я вно е успяла да се оправи, щом пише, че си е купила къща и има котки.

тя е на около 80 всъщност.

Не е, ама й пожелавам да стигне. Времето си лети и не пита. А беше... а бе, убиец си беше... Що нашенки е намазал дедко, по купони с баба ти Аманда с пичовския глас...!

Май никой не знае точно на колко е

аз пък мислех,че кариерата й отдавна е приключила

Недей Ма како. Плеазе! Леля ти Лили още се ИЗЯВЯВА, ти къде си тръгнала още си ц*к...

Аз си мислех, че е приключила още преди 30 години? То ще да е било голяма кариера, след като са й останали само котки да им се радва.

Аз явно нямам никакъв спомен за увлеченията на тази персона, освен, че я снимаха тук-там по първите списания след соца. Ако ме питаха в "Стани богат"каква е тя - щях да кажа: а/порно актриса; б/ писателка на розови романи; в/ ясновидка. Но певицааа...НЕ! Защо никой не написа заглавието на една нейна песен? Много помните пък и вие...

Взимам си думите обратно. Значи нейна е песента Amanda Lear - Can't Take My Eyes Off You :) Впечатляващо, особено като се добави номера на тримата беквокалисти. Велика е тази жена, какво излъчване само.

тц, кавър е. иначе е на Фраки Вали.

вкаменелости от соца ,чували само "Партизан за бой се стяга "могат да се изцепят че не я познават !

Нещо си в грешка, познавачо на соца. Ако някой я знае и помни, то това са именно хората от това време. После никой не споменаваше за нея. Ама нали си тъпанар - хайде да кажеш нещо безсмислено

Хахаха, бас ловя, че ти си единственият тук, на който може да му изплува в паметта партизанска песен. Имаш много ниско самочувствие, защото във всяка тема плещиш колко са гнусни дъртите, а пък ти си винаги най-дърт и за пореден път си го признаваш :)) Хехехе, ще ми е бодро цяла вечер!

прекрасен ,специфичен глас и прекрасно тяло.Благодаря ти Аманда!

Уникален глас.

Като я видиш отдалеч и ти се иска да я видиш отблизо. Като я видиш отблизо си викаш - по-добре отдалече ...

не съм я виждал от близо, ама щом казваш... Ама как да коментирам, като тебе, нито от далеч, нито от близо съм те виждал? Ей тъй, за сравнение на близо и далече...

Такива красиви крака може да има само мъж!...

Не си далеч от истината. Има слухове, че тя е транссексуален мъж от изтока, младежките години на който са обвити в мъгла. За нея се казва, че е жената с най-големия кл...р.

Страхотна дама. P. S. Село Борово да не коментира по въпроса.

Спомням си я от студентските години -1976 -1981. Това беше Възхода на Диско музиката. Аз съм рокаджия, но не озназаваше, че трябва да загърбя Купоните. А Аманда беше неизменен участник в тях. Хубаво се Сеща, че трябва да приключи. То и за кого ли пее сега - за нонапити с бира германски "бабички", на мойте години.

Май тя беше една от първите оперирани транссексуални- от мъж стана жена, ама много отдавна.

Да, наистина е така. А вие, които слагате минусите, не познавате историята на тази "жена". Всеки е господар на живота си и няма лошо в решението на Аманда, но ако не познавате истината не слагайте минуси. Като певица имаше впечатляващ и интересен тембър на гласа. Трябва да е някъде към 79-80г.

Не е права - трябва да пее като баба Лили до сетен дъх.

Всеки прави, каквото може. И какво за Лили, все едно не пее?! Пее си и си е върхът. Писна ми от сдухли, дето са се спаружили още на 20 и смятат, че целият свят е нафелен като тях. Трябва да се казва вече на олигофрените в очите, че са олигофрени, та да си го знаят.

За певческите способности на Лили, ами наистина е неповторима!! За дарбата и съвършенството й няма възраст! Някой доста по-късно родени, измислени певици, не могат да достигнат съвършенството на ЛИЛИ! Бъди все така успешна и обичана!!!

струва ми се,че освен датата е скрила и годината на раждане...

Що си мисля, че е травестит, или поне гласът и е такъв?

Полът на звездата, се пази в тайна от феновете и! Да си гледа котките...

Ааааа че тя жива ли е още? Още от средата на 80-те на миналия век бабееше а чак до сега оцеляла недната му столетница. Ай поне да почерпи.

За съжаление даже не може да се каже, че преувеличаваш. Настина я помня сякаш от поне 20 г. как беше доста зряла спрямо другите звезди. Може от гласа да е, но приличаше на ветеранка.

Една от най-великите поп певици за времето си! Гостувала е и в България, аз все си мислех, че е британска изпълнителка, но може и да съм в грешка!

Отново пълна журналистическа простотия. Според Wikipedia Аманда Лиър е родена на 18. 11.1939 г. и отдавна е навършира 67 години. Но кой да чете! В края на 70-те години на миналия век беше нашумяла най-вече с твърде мъжкия си тембър, контрастиращ с предозиран женски сексапил, и май това беше всичко. Иначе да е жива и здрава за да се радва на котките си!

Отдавна е залязла, но участва от дъжд на вятър в третокласни филмчета и пиеси.

Е, то за какво й е за участва в първокласни пиеси? Тя е богата жена и богатството си го е изиграла на сцената и си го е изпяла, а не като мутрите и политиците в България, които са го окрали!

хей годинките летят

С Лили не стояха ли на един чин в първи клас и не си ли поделяха мастилницата и писците?

Лили и беше дружинна ръководителка, защото е набор 1935.

Имах колежка от Кубрат, която й е съученичка. 49 е.

Една от любовниците на Салвадор Дали. Много е видяла и преживяла. Време е да живее спокойно в своя осигурен комфорт- къща, чанти, котки и спокойствие.

Е айде де бабе, крайно време е!

Бабе викай на собствената си баба. Това е една достойна, талантлива и умна жена, заслужаваща уважение.

silvia_v_dimova@abv.bg

Не беше ли мъж?

Истинска звезда от онова време! Музиката й се слушаше навсякъде. Добър човек, пък и талантлив! Благодарим, Аманда!