Мел Гибсън на премиера с бременната си приятелка

60-годишният Мел Гибсън позира с бременната си приятелка на премиерата на филма си "Hacksaw Ridge" в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Мел Гибсън на премиера с бременната си приятелка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В човешката природа и отношения също има екология. Едно време се спазваше, но сега се кара през просото- в зависимост от парите. мел Гибсън като стане на 70 години, мадамата ще е на 36 (техникъли пърфект в секса). И к'во пра'им тогава. хайде пак милиончета за издръжка на детенцето, невръстното, което трябва да казва "тати" на грохнал старец. Е това е то сегашната екология в човешките отношения. Има си достатъчно пари - да си плаща на млади проститутки и да си гледа 9-10- те деца които е правил безотговорно. Но... ще си го получи. природата не прощава, само забавя!

Ама той не е ли на 70? А тя не ми прилича на повече от 20. Ако им е по-малка разликата, да ме прощават. Явно като се съчетаят такива, старостта повече контрастира.

ей, тоя Мел Гипс(ън) си отеба на света, бе! :-)

Простащината българска ще коментира разликата във възрастта им, брадата му и касичката между краката й. Вулгарност, западнала нация, проста, липса на финес... Никой не коментира това, че Гибсън прави нов филм, културата е безинтересна, нали, примати? Всяка цивилизация, преди да изчезне от лицето на Земята, затъва в низкост. Като вас. Аз и малцината културни българи се разграничаваме. Простолюдието спрямо Извисените в България става все повече и повече. Прибавяме и бесният прираст на циганската сган и резултатите са ясни.

Мел гибсън вече ни е опротивял с предишните си изцепки, затова сме предубедени, прав си. Но не можеш да отречеш, че феноменът стар мъж + млада жена винаги буди по-голям потрес от обратния вариант. Женичките винаги изглеждат като болногледачки...

Гибсън е добър режисьор и артист, ама чак култура... Киното е преди всичко развлечение, дори да има филми със сериозни послания. И, между другото, ти, възвишеният и интелигентният, по злобарски плам не се различаваш много от прстотията и циганията. Разликата е само в речника, в чувствата - не!

Тя трябва като минимум да си застрахова зъбките, че Дедо много лошо млати с опакото на ръката си.

НЕ ЗНАМ ЗАЩО ,НО КАТО ГИ ГЛЕДАМ ДВАМАТА НЕ ИЗПИТВАМ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПОГНУСА!!!

Смешното е с какво раболепие Дядо Коледа гледа служителката си Снежанка.

Колебая се дали ми прилича повече на Кирилиметодий или на Марксиенгелс.

Много го харесвах .... Явно алцхаймера не прощава ... Само се питам коя млада и готина мацки би си легнала с прадедо си ... Гнус ме е !

Евала правя на такива жени, майна! Знаят как максимално добре да използват касичката между краката си!

Айде на бас, че точно с тоя я използва минимално, хахахахаа

ех, мел - направи девет деца досега - дано да видиш признателност и не свършиш сам самичък в някой приют

Някои мъже са толкова комплексирани, мразят себе си и не харесват децата си, че продължават и продължават да правят нови, белким накрая излезе нещо читаво.

...гнусна работа..тои ебе внучка си..а тiа ебе дядо си....какво ли не правят женските за пари...нещата за да са добре ..трябва да са си на мястото...туk те не са и гнусно...

Пак ще намери,каквото си търси

Разбирам, че иска да бодне нещо свежо за вечеря, но чак пък да се жени и да прави деца ...

Май мнозина не знаят, че тоя човек е актьор. В "Кръвен баща" беше с брада заради ролята например... Нищо де, по-добре тука да си го излеете, отколкото вкъщи да биете жените или децата си за глупости. И вие нали няма да легнете с 26 годишни като сте на 60? Стига сте гледали в чуждото канче.

Е, хайде стига си писал глупости! За разлика от ТЕБЕ, ние не бием нито жените, нито децата си. А не сме на 60, но се надяваме да станем, даже и на повече! ;-) Колкото до чуждото канче - не гледаме там, просто коментираме новина в мрежата и ако това не ти харесва, недей да четеш!

Дедо и внучка!

Много ми е симпатичен Мел, но тази брада го загрозява и ... състарява допълнително, дано скоро я махне. А мацето е неприлично младо за него, но пък такива като Мел си струва да дават поколение, така че от мен - ЙЕС! ;)

Еми, щом от тебе е йес, значи и от мен е такова

Дърт козел млада върба лющеше.

Ами това е холивуд урви и дърти пръчове плющящи младо. Тая бая пъти ще му се върти на дедовия докато се разведат и тя вземе я къщичка я количка. Дедо Мел не е прост.....

И с тая ли ще се раздели след година със скандали?

Мел Гибсън да не би да се снима в роля на садам хюсеин, толкова прилича на него точно след залавянето му

нашите тъпаци и тъпачки тук!! Било неестествено, а? Какво, ще ги съдите ли бе, тикви? Най-хубавото е, че не можете да си излеете жлъчта навън и никой не ви бръсне "мнението" за слива, ха-ха-ха. Как не можахте една дума свястна да ви се пречупи ръката и да напишете?! Все шегички и плювня! То и какво друго да излезе от бедняк и зле платен нещастник. Браво за куража и на двамата и да им е честито детенцето! Дано стане известно като баща си и даже да го надмине, а и красиво като майка си! От сърце! Поне един човек от Балканите да се зарадва.

Ти наистина ли мислиш, че ще ти прочетат поздравленията, толкова тържествен и официален тост вдигна, след като се прокашля към публиката.

Е ИЗВЪН ПЪТЯ,СПОРЕД МОИТЕ СКРОМНИ РАЗБИРАНИЯ! ДА ИМАШ 10 ДЕЦА ОТ ТРИ ЖЕНИ И ТО НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ,ВЕЧЕ НЕ ТЪРПИ НОРМАЛНО ОБЯСНЕНИЕ!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ТОЙ СТАНА ЖЕРТВА НА ХОЛИВУД!!!

Ох, на дядо, ..! : ) Един от тия двамата не е у ред и са се получили работите. На тази не й е липсвала бащина фигура у дома, на нея й е липсвал дядо. И сега си е намерила. Щом се обичат, да се взимат. Мел, следващата на 16 да я забремениш, тая е дърта вече : )

Мел е голям пич, но бих го посъветвал категорично да си обръсне брадата и мустаците!

не е ли педафилия.Тоя мел трябва да се кактрира.

7 плюса... вЕрно материала е прост. :)))

Той вече е нищо без нея, тя още е нищо без него.

и изглежда на 80 с тези дълбоки бръчки.Е,най-много след някоя година отново в съда за пари.

мрете, лош мат'рял, казах!

Искренно им се радвам . Браво За мое най голямо съжаление от България само негативизъм излиза. Да не би да е луда Селин Дион че си обича само нейния Рене и след смъртта му?

историята на Селин Дион и Рене няма нищо общо с похожденята на Мел гибсон и любовниците му, Не кощунствай като си глупак.

Ренето е бил женен, когато е взел "под крилото си" малолетната Селийн. Стокхолмски синдром навярно. Мел Гибсън поне е разведен и тази поне не е малолетна.

все пак му е дошъл акъла на стареца. По-рано се женеше - и то за РУСКИНЯ и още по-зле световна залатотърсачка - украинка и ѝ изплати милиони. А тази - приятелка. Но като Мел не иска да се жени, тя пък му спретна дете - има да плаща за него!

Mel Gibson - The lower head

На тати внучето! ахахаха

той пък за 60 годишен,изглежда много зле..

Тя е малка ,но знае!

Жените какво ли не правят за пари,а???Само като си представи че трябва да спи и да му ги джвака мекио за кинти,ужас,отколкото да е със някой едър мъжага,як напращял,да и скине хастара,такива се хващат по сметка със дърти като този на снимката.няма да му назова името,защото това на снимката не е Мел,ами някакъв клошар.

Мен пък ми прилича на двама велики мъже: Фидел Кастро и Христо Ботев (ако беше доживял до такава възраст).

Не кощунствай, глупако! Не посягай на Ботев, безумнико

лудия Макс си хвнал хубаво гадже а булгажите злобеят, кофти

ако беше умна, щеше да успее да си хване нещо по-свежо и също толкова богато. Но зависи какви са й целите, де!

Не му ходи на набора брадата и това си е. А като гледам последните две снимки ми е ясно и кой е бащата на бъдещето Гибсънче :)

Не я ли е гнус?

Дърт козел млада върба лющеше...

Няма нищо общо този клошар на снимката,със онзи от филмите Мел.

Да е жив и здрав! Но малко да посмени тази визия ала "Мойсей", че приятелката му да е доволна...не само от парите му ;)

за да си лягаш с жени, които може да са ти внучки като възраст, трябва да имаш много власт и пари. това е истината, т.е. всеки мъж, който може да си го позволи е успял мъж.

е то по тая логика значи и албанските сутеньори са голема работа

ами да голема работа са, развили са собствен бизнес имат и подчинене - пробвай се ти да развиеш бизнес като техния да видиш, че не е лесно!! а тогава и ще имаш и ти!!!

Ако е само за лягането, срещу сто лева може да си легнеш с такова момиче на каквато и възраст да си. Но той иска да го видят хората, а тя иска сто по сто, по сто ...

тия за 100 лева не са елитни достатъчно, това са пропаднала стока - ние говорим за ферари, а не трабант хилядна употреба!!

евалааа които го може го може и на 60 години!да е жив и здрав!

на снимката: Петър Слабаков? :))

С тая брада съвсем се е направил на старец

Снимка номер 8 - така водеше и Оксана - като крава на водопой

С тази брада не е Гибсън,а Гибон

Защо всички известни мъже станаха рекламни лица на ИД с тия бради???

наистина прилича на тия от идил

Ей, голяма завист мори добитъка :)))

На кое завиждаме? Тя е ясна, и тук си ги имаме, а той иска да се докаже, че е голям мъж и на 60. Мисли си, че на някой му дреме. Ако ще и козата да си оправя, все ми е тая.

Тая девойчица не е святсна. Има алчен и грозен поглед. Ама сигурно и Мел Гибсън не е свестен, за да се катери във вид на старче върху нея ...

Пък на тебе все такива с добри души и хубав почерк ти отговарят... А? :)) Завиждаш. И си личи. :))

ама никак не са. Да имаш много пари, не е просто привилегия, но и отговорност, дори бреме, което не е по силите на простите хора, погубва ги.

Те там всички са си продали душите на Дявола за пари.