Аксиния е лице на новата колекция на Цено Вутов

Поп певицата Аксиния напоследък е много търсена за рекламно лице.

Обратно в новината

Коментари - Аксиния е лице на новата колекция на Цено Вутов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното недоразумение на пластичната хирургия и естетиката! Ужас! такава деформирана уста...

Taia e vsichko drugo no ne i krasiva.........pril na majmuna v liceto.Ima kude ,kude po-krasivi zheni ot tazi:)

Ceco,bravo za poreden pat pokaza kakvo e stil i maistorstvo da tvori6 v dizainerstvoto!Samo napred i samo taka!!!

Отврати ме пеенето и заедно с детска вокална група Бон-Бон. Звучаха като лизбийки. Защо майстора не направи сценични костюми на децата? Тя ще им е идол според пожеланията на Ники Илиев.

Стига сте я наричали певица- то певците имат поне няколко песни зад гърба си. Аксиния всичко прави, но не и да пее! Някой да си спомня как се казва последната и` песен...?

по принцип е фотогенична,но на тези снимки не е в най-добрия си вид

jako tunning, maina :D

ВСИЧКИ ТУК СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ...САМО ГЛУПОСТИ,,,, С В, А САМО ДА ВЪЗДИШАТЕ ПО НЕЯ...

Странно, но колкотопъти отворя дир.бг, все за някоя фотосесия на Аксиния чета. Явно е че е любимка на някой от редакторите. А иначе таз мома определено прави повече фотосесии, отколкото музика. Ясно е, че повече я бива да се снима без дрехи, отколкото да пее. За какво изобщо се титулова певица?

Ако не пишат за Жаси, ще пишат за Аксиния и обратното. Хайде стига вече...

хубави са дрехите, но защо Аксиния ще ги рекламира? тя като най-добър модел между певците ли е? и най-добра певачка между моделките? с какво всъщност се занимава тя? ще изброявам - еротичен модел, пее, манекенка, водеща... от всичко по малко и накрая едно голямо нищо.

Цено Вутов е един от най-добрите български дизайнери и невероятен човек!

Цено Вутов е един от най-добрите български дизайнери и невероятен човек!

Сега и аз да ви кажа кво мисля. 1) Баси фотосесията, Аксиния прилича на пресукана циганка, иначе преди беше хубаво момичето 2) Цено Вутов?!!? Откога козарите стават дизайнери и откога се е върнала модата на малоумните селски имена от типа на пеко таков? 3) Русинант се пише с О - Росинант. Като не знаеш кво е и как се пише и защо, кажи просто кобила - не вкарвай лафчета, с които да изглеждаш умен/умна, защото всъщност изглеждаш неграмотен/неграмотн Кво е тва Нане Вуте?? Има Нане, има и Вуте - двама души. Сигурно коментиращият вярва и на широко разпространената заблуда, че героите на едни други вицове се казват Чапай и Петка. Абе въобщееее накъде върви всичко!!

ужасно грозна и бездарна.кой я тика напред?

Браво Бутов, ти си лев балкански! Цел моден свят тебе гледа. Това Париж, това Лондон, Холивуд....мани! Уби ги, бога ми. Представям си с гордост как на задника на Джей Ло се мъдри табелка Vute Jeans. A? Пусни и парфюм- Цевуто, Вуцети или както го измислиш. И ако некой шашкънин и калпазанин каже, че е пране на пари работата - не го слушай. Па и да е верно - дреме ти на хурката.

Цено красива жена виждал ли си?

na vsqka mandja merodiq aman ot taq - otbluskva6ta e

Вижте сега, Ирен Онтева като вече излиза в пенсия, нали трябва да подготвят и наложат достойна заместничка. Ето я новата Ирен, младата кобила с конско лице - Аксинийка. Ха, да и е честито и да е по-успешна в измъкването на пари от чичовците, че дъртата кранта до вчера разнасяше табелата в предаването на опусумите.

kvo e stisnala tia dzuki ,da me sa ja bili?

nz za vas ama az se upla6ih (shake)

Тия хирурзи и фотографи нямат никакво чувство за естетика. Направо ги правят с човки вместо усти и тикви вместо гърди и после защо имало толкова гейове.

Прилича на ГРОЗНА мулатка.

BRAVO!!!XAXAXAXX

BRAVO!!!XAXAXAXX

na vsqka mandja merudiq,tova e aksiniq,bezdarna i grozna brrrrrr

наистина е ужасно грозна на тези снимки. Кой по дяволите е позволил да се публикуват?!!!!!!

абе хора оставете я да си вярва.то горкото моми4е от село идва.къде е виждала фотосесий и модни подиуми.но наистина устата и е потресаваща........

mnogo grozna i nepriatna i gnusna e tazi aksinia,neznam za6to postoqno q tikat da bade lice tuk i tam?

prili4a na travestit

Готина е мацката, но на тези снимки не ми харесва.

abe taq aksiniq samo na men li mi e grozna ili? i ceno vutov domashen tekstil li proizvejda, che se e zavila v tiq charshafi!

oh za6to neprestanno ni zanimavat s tazi osoba ne znam...????

Абе това е унуката на Буте и Пенда! Браво Цено, браво Вутев! Това е българския принос в световната мода! Я как звучи - Ц-Е-Н-О В-У-Т-О-В !? Чак тръпки ме побиват. А Аксиния ме кефи.

UJASNA FOTOSESIA...AKSKINIA E MNOGO GROZNA NA VSICHKI SNIMKI !!!!

Леле, тази е заприличала на булдог. Ужасно противна е станала, преди беше красавица. На тези снимки няма никакво позитивно излъчване, не се усмихва, гледа така сякаш някой туко що я е ядосал и тя сега ще го напердаши. Вълк!

Този Русинант - Аксиния, много търсено рекламно лице!?!?! Ха-ха-ха.