Марта Вачкова стана най-добра актриса на фестивал в Москва

Марта Вачкова спечели наградата за най-добра актриса на кинофестивал в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Марта Вачкова стана най-добра актриса на фестивал в Москва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква ли пък ще да е била най-лошата актриса на този фестивал? Бррр, то направо фрийк шоу ще да е било това?

Tarikat

Фестивалът за най-грозната колхозница ли беше? Или по друсане на дърветата ....

Гледах я в две риалитита - черешката на тортата и звездни стажанти.Стигаха ми,за да видя какво чудовищно притворство,лицемерие и дребнава злобичка се крият зад малките й очички на пор! Подла душица! САМАТА Й ФИЗИОНОМИЯ ГОВОРИ ЗА ХАРАКТЕРА!

Тая цял живот лежи на тая кълка, че баща й е Григор Вачков. Благодарение на него е приета във Витиз и благодарение на него е взимана после за роли, защото ако не беше той, с тая селташка физиономия никой нямаше да й обърне внимание!

Завист и злоба. Не е ли по-добре, просто да й честитим. Не са я избрали за мис Русия? Защо трябва всички актриси да са в калъп? В живота какви са жените ?

Марта Вачкова е еманция на всичко отрицателно, което може да притежава една жена ....

Ти както винаги се изказваш абсолютно глупаво!Кой ще се държи злобно баш когато почита паметта на баща си в църквата?! Не е лошо отвреме навреме да си носиш мозъка, ще ти отива!

Комай само натам може да се пласира. Ако е наистина нещо на сцената, нека направи така, че да спечели във Венеция или Берлин поне. Все пак нерде Масква, нерде центровете на киноизкуствата, нали така? Иначе, като са самочувствие, не е лошо някъде да те забележат и да й е честито, със здраве да си я носи наградата.

браво.браво-еъ хора,защо не я поздравите-балгарка е спечелила награда------а обсаждате колко е дебела?????????? с тази завист докаде ще стигнем?????????????????????/ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТАЗИ Е НАЙ-ДОБРАТА,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВА ЛИ ЩЕ Е НАЙ-ЛОШАТА.

Може пък да е била най-добра на вечеря... или по душа... Не, по душа не е аз съм я виждал да злобее... ми остава на вечеря...

Къде не си виждал жена, която да не злобее? Веднага подсказвам - Ирина Тенчева и Жана Бергендоф не злобеят, а ги направиха на мармалад :D

Поздравления за наградата! Харесвам я като актриса!

Много е сладка с тая шегаджийска физиономийка :) Може да е следващата Стоянка Мутафова.

Явно представите ти за сладост се ограничават до обикновените вафли в хоремага. Тази има възможно най-грубата, селска и просташка физиономия сред всички български актриси.

Не съществува нито един злобен глупак с изискана физиономия. В тоя ред на мисли - не бери грижа за Марта, имаш по-голям проблем.

Искам порно филм с Вачкова...сюжетът да се развива на нудисткия плаж, тя - дибидюс, навежда се да си вземе хавлията, а с другата ръка нагъва мазен тутманик. В това време изодзадзе я изненадва Весо-Мисира и я прави анално доволна!

Може па точно за тоя филм да е взела награда в Москва. Така, както го описваш, е арт пърформънс.

Арт пърформънса го направи тя, когато се тресеше чисто гола на плажа в Резово преди няколко години, като се дупеше безсрамно и си показваше срамотиите. Пусни в гугъла "Марта Вачкова гола на плажа" да се насладиш на пет тона сланина, включващи едно безформено гъзище, шкембе до коленете и цомби като чорапи.

Стига, че ми се доповръща....

Разгледах снимките - е вече драйфането не може а се спре. А един беше написал коментар от типа "стига критикувахте, ако имаше косми под мишниците какво щяхте да напишете?" Представих си тези косми на снимките..... Е сега вече половин час няма да ме има.....