Във VIP Brother заживяха без мебели и хладилник

VIP съквартирантите ядосаха Биг Брадър с безкрайните си претенции и той ги подложи на съществени лишения.

Обратно в новината

Коментари - Във VIP Brother заживяха без мебели и хладилник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при така заявеният от него отказ да играе любовник на Емануела да му сменят ролята с тази Борислав - любовник на Роро. Сигурно сам го е срам да си я поиска. То и на милионерският син не му стана гот като чу какво ще трябва да играе, но човекът намери начин хем да не проваля мисията, хем да не се прави на педал! Ха сравнете ги двамета и кажете кой е по-мъж.

Нещо не ми се връзва тук. Да кажем, че си световно известен актьор с десетки роли и с огромен хонорар, да си позволиш да отказваш роли, ама този... От какво живее тогава като на 10 предложения за роли 9 ги отказва. Дори и да е така, как тогава се съгласява да участва в ББ като знае, че там ги поставят постоянно в различни ситуации/понякога ги завързват един за друг/, които могат да предизвикат реакция в суперревнивата му и ранима приятелка? Нещо ми издишат аргументите му. Някаква постановка ще да е...

как кой го издържа? жената с която живее.

Причината Изо да откаже ролята е някаква друга, а не тази, която изтъква, защото е абсурдно - все пак той е актьор, това му е работата, а не е шофьор на ТИР. Вероятно, както казва Миглена, е държанка на някого/някоя, на когото държи цялата си холивудска кариера. Затова сега много внимава какво прави. Защото ако сгази лука, това може да му струва кариерата и той скоропостижно да се прости с нея. Кой знае какви компромиси е направил и на каква цена, за да играе в Холивуд. Със сигурност са много сериозни! Не го ли виждате, че страда?! Не се държи като човек, който е постигнал успехите си сам. Има нещо гнило в цялата работа около него. Нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед!

Не му е ясен случая на този Христо. Някаква странна птица е той. Крил се, интервюта не давал. ??? Ами да е станал капитан далечно плаване, що е станал актьор. Пък и влиза в ББ ? За какво? за пари? ама ще се прави на ощипана булка и хората ще страдат. Като е мъж и не му изнася, да си излезе. Това е браво. Другото е женчо. То пък голямата роля дето изиграл в Страстите Христови. Гледали сме го, да не сме го гледали. Да говорят

Не Ви ли минава през ума, че всичко това е по сценарий, начин за привличане на телезритили на пошлото, воайорско предаване..??????

Много е лесно всяко осиране да се предписва на нещо друго:))))

Този грозник Христо невижда ли че е по-грозен от Емануела че се прави на п.......с но сигорно е такъв .

Една истинска МЪЖКА постъпка! Браво Христо!

Явно това е новото разбиране за 'мъж и мъжка постъпка'':))))Да си променяш лъжите на всеки час също кат бат боко и да обвиняваш все другите че твоя задник вони??? Това ако ми е мъж да съм го натирила на часа...

Ицо малко се пооля. Ако е актьор , да си играе ролите. Приятелката му не знае ли , че влиза в биг брадър. Егати гевезето.

не бе, прави се на интересен. Не виждаш ли какъв е въздух под налягане. този поне е прозрачен.

АМА МОЛЯ ВИ КАКЪВ VIP?МИГЛЕНА Е ЕДИНСТВЕННА ,КОЯТО СЕ ДЪРЖИ КАТО ТАКАВА.ТОЗИ ХРИСТО СЕ ДЪРЖИ КАТО ХОЛИВУТСКА ЗНАМЕНИТОСТ.ВЯРНО НАПРАВИЛ Е ХУБАВИ НЕЩА ,НО ЧАК ТОЛКОВА НАФУКАН ,ТА ДАЖЕ И НАДУТ.ИМА ТОЛКОВА ВЕЛИКИ АРТИСТИ И РЕЖИСЬОРИ ,КОИТО СЕ ДЪРЖАНТ НОРМАЛНО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЗИ НАДУФКА.ПРЯСНА ЛЮБОВ И ДРУГИ БЛЯ,БЛЯ..........

И какво точно е направил???С неговите лъжи дето ги говори че едва 5% приемал а другите отказвал:))))гилеми работи е направил да знаеш..Един закъсал за пари защото тези дето не са закъсали и са истински звезди влизат като гости за ден два и вземат бая мангизи.. Този е един нарцис дето не вижда по надалеч от носа си..

ББ да си завре главата в пясъка! След суперлативното му представяне на влизане в брадъра- Христо се оказа един хленчещ и посредствен,дори лош актьор! Направо ГОЛА ВОДА!

Е-й, най-после Биг Брадър си намери майстора! Ами ако ББ ти каже изсери се и си изяш лайното? Издевателствата са по БГ рецепта - допустимо е всичко! ако се съгласишщ.

Ама когато Ангелова действаше така я оплюхте нали защото не е ''световна величина'' като тоя ''известния''.. Какви ги дири там христо??договора си не е ли прочел???защо не отказа директно на което има право ами започна да ги измисля едни дето и дете ще ги измисли по достоверни

Христо е един елементарен,скучен,инфантилен тип!"Големият "артист,който отказва 85%от ролите е влязъл в ББ за пари...жалка картинка!

Тези хора забравиха, че влизат в шоу-игра. Съгласявайки се с влизането си вътре те трябва да са наясно, че има огромна възможност да им се наложи да правят неща, които не са приятни, да търпят лишения, да бъдат подлагани на мисии, които са провокативни. Хората са го казали -който се плаши от мечки да не ходи в гората!

ПИсна ми вече да ги гледам тези и да пращам смс-и. Тези са свикнали само на лукс, трябва да ги накарат да спят пред къщата като бездомници за да видат истинският клошарски живто

Ако наистина си даваш стотинките да пускаш смс-и за да ги тъпчеш в джоба на Нико Тупарев, който тъне в лукс, значи си много тъп, брат. Много, ама много тъп.

Шапка му свалям на човека. Единствения, който се държи мъжки. Интелигентен човек, който не иска да се излага като всеки втори и да се лигави с някаква чалга певица. Понеже Емануела се взе много на сериозно и сега умря от злоба.

Не искал да се излага пък влязъл във Вип Брадър. Айде, айде. Всички сезони се правят тези "сериали". а наш Ицо се прави на ощипана мома

И КОЕ ПО-ТОЧНО МУ Е МЪЖКОТО?

Толкова е ЕнтелЕгентен, че влязъл в Биг Брадър с надеждата да му дадат стойностна роля като за награда от Кан? ;))

Карина,убедено мисля,че интелигентен и успешен човек със сериозни професионални ангажименти никога,на никаква цена не би приел оферта за участие в подобно тв шоу.Вярно,много добри пари плащали,но пък може да си намери мястото в друго,но не и в ББ.

Какво е това идиотско предаване, носещо името ВИП? Та тези несретници, ако са ВИП на България, тежко и горко на Родината ни! При това, дават го в най-гледано време, и аз се принуждавам да превключвам телевизора другаде. Нито миг не съм отделил да видя каквото и да е там, но сега, четейки тук някои от имената, споменавани като участници, се ужасявам!!!

Първо влизаш в ББ, после позволяваш жените да ти висят на врата ( Деси най-вече), разхождаш се с две жени под мишница из двора, и накрая заявяваш - ама аз искам да предпазя новата си любов и няма да играя в жалката ви пиеска, независимо, че съм актьор.

коя била новата му любофф, че не се разбра ?

Нямам идея, но явно е много задръстена, ако се върже на любовни сценки по телвизията. Заради нея Христо трябва да играе само роли на светци.

всичко е сценарии,взичко е режисирано,сега ще приеме ролята,ще видите!просто след Жана не е същото и публиката рязко намаля,те се чудят как да задържат зрители!!а ония само си лъскат бастуните по цял ден и нищо не правят

Погледнато реално, мисията беше унизителна! Но е провокирана от `благия` характер на имащите се за випове... И в крайна сметка, толкова пари на куп трябва да се заработят,дори и с цената на унижението

Всъщност всичко в това предаване е унизително за тези, които са се натикали в "Къщата".

За тях явно не е унизително щом са там и за пари са готови на всичко. Най ми е интересно кой простак праща есемеси и ги плаща?

Търся вертолет цистерна, с който да смукна всички фекални ями около София и след това целия товар да го пусна върху Брадъра. Аман!

Големият актьор се оказа голям провинциалист с комплекси. Истинската причина да не иска да играе е, че не е добър комедиен актьор, какъвто трябва да е за тази пиеса, а не историята с прясната му любов. Това беше пълен фишек за пред публиката.

коя е тая прясна любов, бееее, Прясна любов и бърза да влезе в Б.Брадъра за 5 лева :)))))

Кои от тези псевдо "Вип-ове" са ви най-противни? За мен начело е Ирина, след която е дебелакът-готвач Ути, а после, поделяйки си третото място, са Роро и уж големият актьор Живков, който се плаши от една-две артистични целувки.

давам ти + само за Ирина - с другите не съм съгласна. След Ирина е Емануела , Лара, Жана - другите са ок :)

Циганска работа. Веднъж случайно попаднах на предаването, гледах не повече от три минути! Е по-гнусни хора, като поведение трудно мога да си представя, при т'ва и с претенции, въпреки че са кухи, като лейки и в глвата и в сърцето. Отвратителна история! Не позволявайте децата ви да гледата тази извратенящина!

Предаването наистина е тъпо в световен мащаб, но предвид това, че Бг е малка държава и всички се познават, е поучително с оглед придобиване на представа за манталитета и нивото на деградация на бг общество към момента. От всички тези хора, няма нито един интелигентен и достоен човек. То това е и с политиката, просто всимко, което се показва по телевизията, е паплач

Сигурно ще приеме ролята, предложена на Боби Комсийски

Във ВИП брадър се забавляват срещу заплащане. По всяко време могат да теглят една майна на предаването и да се отдадат на ,,випаджийския,, си живот. Хич не ги мислете.

Биг Брадар е най якото предаване. Гледат го само интелегентни хора, а другите ги е яд и само плюят.

Кефиш ма, шти звънна..

Този човечец явно се взима прекалено насериозно, а всъщност нито е голям актьор, нито е красавец... и въобще нищо особено не е.

Абе има ли още малоумници, които я гледат тая повърня? Всъщност, защо да няма, все пак да не забряваме нивото на чалгаризираното ни население! :)

Хубаво са направили с тези хрантутници. Да ги държат така до края!!!

Настоящата му приятелка Пешо ще бъде дълбоко наранена, ако той се усуче около Еманхуйела.

Допускам, че и това с отказа на Христо Живков е роля, поставена от Големия брат, за да последват санкциите и да стане така по-екстремно. След което все пак той ще размисли и мисия "Сериал" ще се реализира и то много успешно. Ще видим.

Най противна е Ирина. Никъде не пишат лошо за нея обаче. Явно опосума е забранил на сайтовете да я плюят, за да не и развалят реномето. Мното потивна жена-абсолютна балканска селянка по нрав

Пък и позира като за световно-отвратителна е, с този монотонен глас на кума лиса

всичко е по сценарий и на него за това са му платили!

Момчето си е жалко.

Вече разбирам защо Минчев е Лорд.Щото има мозък и държане. Този Хактьор си е просто тъп ляв пИдал. Какво да очакваме. как ще играе сцени с жена. Жалък позьор влезнал за пари пък се прави на ощипан. Втория смешник след Бахаров за сезона. Явно и при младите Пидали има израждане с поколенията.

Ало НОВА, не разбрахте ли че туй нещо никой не го гледа вече !

Абе тоя ристьо нещо неадекватен ми се види????Голяма ''любов'' го терзае:))))та даже и при останалите не отиде да спи да не му видят красотите и да не ''омаскари'' любовта си..Гелдах за да видя за какво дигат гирултия по медиите и видях един неадекватен, лутащ се между фантазиите си човек дето толкова на сериозно се е взел че ''отказвалл' 95% от ролите ако имало нещо с женски род???Между другото този толкова ''известен'' в кои други филми е играл или оещ не са му предложили тези 5% искани от него роли..Само в един съм го гледал а за други филми не съм и чул с негово участие . Между другото дота нахално обвини Емануела че заради нейната цигара нямало мебели а че заради неговите капризи нямат много по необходими неща не се сеща завалията

Така е - нещо се разминават версиите на това момче,което твърди,че е актьор, а не знае как да " изиграе" любов, целувка и т.н. Че то,ако всички актьори и актриси,които се целуват имат нещо.... Дори страх се четеше в очите му, а и му предложиха да играе с Надя- тцъ - не... Той с жени не играе... Първо беше заради бивши ангажименти -отказа,после си измисли лИбоф. Да му бяхте предложили да е гадже с Рорка щеше да стане...

Буря в чаша с вода. Гола вода.

Еййй то това много голяма новина, благодаря ви много, че ме информирахте .....

Много важно.