Жоро Торнев и Роро напуснаха VIP Brother

Жоро Торнев и Роро Кавалджиев станаха поредните напуснали къщата на риалити шоуто VIP Brother след зрителски вот.

Обратно в новината

Коментари - Жоро Торнев и Роро напуснаха VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпотия гласувайте не се жалете простотия

Би го гледал това нещо ако идеята и логото му беше''Какви НЕ трябва да сте'' - поучително и забавно..За едните пари да стават за резил а печелившите им продуценти да пълнят джобове изкарвайки резила им като нещо ''много интелектуално и випаджийско""

Аз не знам как тези хора си вадят заключения за останалите, без да са направили усилия да ги опознаят. Веднага лепнаха на Емануела етикета, че е проста. Ами на мен не ми изглежда проста, жената си е професионалист и то една от най-добрите в бранша, професията й е призната, както тази на режисьора, артиста, инженера и т. н. Ами пеела глупости, щом професията й го изисква. А нека видим и неизвестните постановки ли, предавания ли режисирани от Торнев, колко са умни, морални и сложни и да коментираме тях, въпреки, че той обсъди творчеството на Емануела, но не спомена нищо за своето, дори не се похвали с него, което ми изглежда неприсъщо за Торнев, като го гледам с каква лекота плюе по творчеството не колеги, защото с Емануела фктически са колеги, имат творчески професии, а не са лекари или адвокати. За Роро, дори не знам какъв е, ще е хубаво ако той самият знае, защото след толкова приказки изприказвани за глупости, за отвлечени понятия и по адрес на останалите - той не говореше нищо за професията си.

Това е все едно да питаш Ернестина Шинова, или известна като жената на Андрей Слабаков, защо играе роли на не дотам морална жена, като в сериала "Столичани в повече", защо в ролята си е с много къса рокля и прави не дотам морални неща, а децата й я гледат по телевизията, както и цяла България и защо дрънка глупости и се прави на улава в предаването "Комиците" - ами защото и нейната професия е такава като на Емануела - изгражда сценичен или филмов образ. Тъпо е нали. Но Торнев не го разбира и защо ли?

Aми на теб не ти изглежда Емануела проста , щото си по-проста и от нея!Толкова дълъг и глупав пост си написала!

Да от простотия го написах. Но имам какво да кажа. А за разлика от моят пост, твоят е направо Шедьовър, достоен за изложба. Въобще не си проста, ама въобще. Това, че не можеш да пишеш, четеш дълго и мислиш, не ти дава право да виниш другите и да им казваш, че са прости, защото си се подписала "Простак" с този пост, ако не го разбираш, да ти го напиша. А явно си и никоя. Не ми се разправя с кухи лейки, те сами си търсят и получават заслуженото.

Не видях нищо интелектуално нито в поведението, нито във външния вид на Роро и Торнев. Харесвам човекът с бялата коса - слаб, фин, винаги добре облечен, говорещ с нисък и спокоен тон винаги и отворен към всички - истински мъжкар и джентълмен, интелигентен, порядъчно пиещ и с добри обноски, даващ уважение на всички и изискващ уважение, разбиращ, изслушваше дори и Жана и й даваше добри съвети, истински културен мъж, добре възпитан, непоклатим и сериозен, стабилен човек, не който явно може да се рачсита, човек, които никога не се хвали и самоизтъква, а е сериозен и държанието и осанката му говорят за него, така трябва да изглежда един истински мъж, той е моят фаворит. Роро и Торнев са едни кресливи папагали с много прищевки и капризи.

Не намирам нищо интелектуално или интелигентно, в това да седнеш да обясняваш на Емануела, колко е проста и да се сравняваш с нея. Това е просто липса на елементарна култура и възпитание. А погрешната себеоценка е нещо, което изисква професионална помощ.

Ути ще стане "любимецът на България"!

Ако Торнев каже правилно - Райна и вие всички Райни, много ви обичам, ще го призная за интелектуалец.

Деца, да знаете, че Роро и Торнев не са интелектуалци, нито се интелигенти, те лъжат, че са такива, защото ги е мързяло да се самоусъвършенстват, а и по времето на комунизма "интелектуалец" беше фалшива титла, давана на някои хора по заслуга към партията, а не защото наистина са интелектуалци, просто трябваше да се отчете, че има интелигенция и набелязаните за такива хора трябваше да са лоялни и сигурни за комунистическата партия. Та тези чичковци, просто не се отказват от фалшиво и неправилно лепнатите им етикети. А и да прочетеш няколко книги по партийна поръчка, също не те прави интелектуалец, важното е да си ги разбрал и те да са оставили следа в теб, не само да ги цитираш като заглавия и да парадираш с това, че си чел. Та това са най-обикновени простаци, които са издигнати не заради качествата им на интелектуалци, а заради други качества, които те явно демонстрираха и, които съвсем не са добри и не им правят чест.

Самият факт, че някои хора сами си лепват етикета "Интелектуалци", говори сам за себе си, че те не са такива, колкото и да им се иска да бъдат възприемани по този начин и е обиден за истинските интелектуалци. Интелигентен е онзи човек, който може да общува еднакво добре с всички, дори и с простака, защото интелигентния човек, винаги може да слезе на нивото дори и на простака, и да общува с него добре на неговото ниво, в нашите герои не се наблюдава нищо подобно, дори обратното, те не знаят как да се държат нормално с хората, налагат се като пълни простаци, дават непрекъснато изблик на емоциите си, не умеят да се владеят, налагат мнението си и т. н. освен това обществото те определя като интелектуалец, спрямо поведението ти, да се определяш ти самият, като такъв е недопустимо, ако наистина си поне малко интелигентен. Това е все едно Айнщайн да се е провъзгласил сам за гений и да е разправял на ляво и на дясно, че е гениален - звучи налудничаво, нали, човекът просто е правил гениални неща, а обществото го е оценило.

Поведението на Торнев и Роро, както и това на Ирина нямат нищо общо с интелекта, още по-малко с интелигентността. Всички те се държат като дарвинови екземпляри, т.е. поведението им е като на маймунките, които непрекъснато показват лъсналите си в червено задничета.

..не думай, това е елита на България.

Елитът на България не търси публичност явно, тези се показват навсякъде. не съм убеден, че това е елита на България.

И Торнев и Роро са закъснели комунистически псевдо-интелигенти или както се казва полуинтелигенти, при това нагли. Не заставам на ничия страна и не защитавам никого, но тези двамата живеят в 80-те години на миналия век. Писнало ми е от недорасла комунистическа "интелигенция". Същите са и кака Лили, и Деси и, Лара и Ирина, Ути също го раздава колхозен бригадир.

Торнев си показа "културата", като прани гащи пред цяла България.

В случая с Торнев май е по-точно да се каже, че си показа "културата" като НЕпрани гащи.

....правилно-непрани гащи, които миришат, но не на парфюм.

Торнев бил против чалгата. А не е ли чалга поведение да крещиш срещу дама, попфолка, и всички ония, които не са православни. Аве, Торнев, ти елементарна култура имаш ли, хайде показвай си капризите пред жена ти, хората с основание ти казаха- къш.

...забравих, и като осъждаш аборта, да не би ти да гледаш чуждите деца.

Защо Ирина да спечли?Каква ВИП е,дали защото е жена на"продуцент"?!Жалко за нас,ако това са ни ВИПовете!!!

Жалко за вас, овце неграмотни!Радвайте се на Емануела! Нямате нито очи, нито уши, нито пипе, за да различи зърното от плявата!

я не подценявай хората ве, дрисльо. пред Бог всички са равни.

А според теб Ирина и Торнев имат голям капацитет, само защото те го казват. И какво са постигнали, Ирина разведа Иван, за пори и власт и сега се дуе като пуйка, какво лично е постигнала - и това ако не е чалга култура ... А Торнев, какво толкова е постигнал, каква култура демонстрира - никаква, държи се като на комсомолско събрание, а жена му на какво прилича - на Емануела на стари години. Ти очи нямаш ли, не разсъждаваш ли и само защото някой ти е казал, че е интелектуалец, ти го приемаш, а? Аман от бавни мозъци в тая държава. А аз съм Червената шапчица.

Аз не знам как Торнев критикува Емануела, след като жена му Мира Добрева прилича и се държи като фолкаджийка?! Освен това не съм забравила как Иван и Андрей изградиха предаванията си на гърба на фолк певици, т. е. ако не бяха фолк певиците, сега Иван нямаше да е богат и известен, Ирина нямаше да го разведе със жена му и ирина нямаше да е във Вип Брадър и никой нямаше да я знае. Така, че всички са спечелили покрай фолка и човек трябва да е малко признателен и да не се прави на някой който не е. Има си хора за всичко, които не крещят отвсякъде, колко са интелигентни, а другите, колко са прости, .

И двамата са закъснели комунистически псевдо-интелигенти или както се казва полуинтелигенти, при това нагли. Не заставам на ничия страна и не защитавам никого, но тези двамата живеят в 80-те години на миналия век. Писнало ми е от недорасла комунистическа "интелигенция". Същите са и кака Лили, и Деси и, Лара и Ирина, Ути също го раздава колхозен бригадир. Вече сме в друг век, а Света живее пет века преди нас. Вземете Майк Тайсън, и поведението му, културата му на общуване, въобще цялостната му визия, както и да го погледнеш, тия са на светлинни години след него. Дето се вика л.йна с претенции.

бравоточно така.

Майк Тайсън нямаше никаква култура на поведение, обноски или език. Всеки в къщата има повече акъл от него, дори Рени с Нобеловата награда.

Не е така. Човекът се държа на ниво, а твоите хора не знаеха дори как да общуват с него. Когато той влезе в Къщата, Лили му пльосна една чиния отпред, като баба ти на село, а той им каза: "Хора оставете, това ядене, дайте да се запознаем. Освен това аз не ям всичко, какво е това което сте ми дали." А оня ашлак , младото артистче, го попита "Дали си е запазил МОЗЪКА в затвора, което освен, че е много тъпо е и неправилно казано, защото "мозък" е неправилно употребена дума в смисъл анатомичен орган, а не разсъдък, все едно го попита как си е запазил оная работа или пръстите на краката. Не знам вие от какво интелектуално ниво давате оценка, но по мая преценка от доста ниско.

Еееех, навремето пори бай Тошо какъв Вип Брадър имаше...

и какво от това като са напуснали,ще си го преместя от единия крачол в другия.

Някои казват "Браво!" на Слабаков...Ама моля ви се-видяхме я жена му предния път! Мисли,че е интелектуалка,ама не е. И още Кичка й е в устата на "добрушката". Ако бяха такива "интелектуалци" с Гъмовеца и Ритонците,щяха да поведат война с Преса,Моника и Светлана. Но напротив-взеха ги под крилото си. Чалгата не е само музика. Чалгата е и поведение. Като на Здравко Ритонков,като на Ернестина и Гъмчо,като на Лара и Ути,като на Десита Цонева и т.н. И преди всичко-чалга е Биг Брадър.

нека и аз да ги изям...Ирина е най секси жена която съм виждал, с радост бих правил секс с нея, направо петите ми изтръпват като я видя, много я харесвам чудесна руса млада красива жена само за секс..другите са грозни, дори и една Емануела се разкъсва между мъжете, отива при Боби и вика-"ами ти не ме искаш аз ще отида при Христо", сега Христо и би шута и тя почна да плюе против него.А самият Христо не е никакъв артист, той е плюнка, защото се опълчи да не играе роля, защо бе аланкоолу ти не си никой бе, вкараха те в Брадъра за да разберат българите че си в холивуд кой друг знаеше, посредствен арстист си, и как така ще отказваш роли бе ти си идиот, ако някоя кака те храни ами отиди си при нея и спри да играеш. Ути си е помощник готвач и нищо друго, грозен дебелак. Миглена е чудесна, умна и ги прави на луди всичките. Този Боби е като пет волтов, глупав глупав още по глупав какъв бизнесмен е този тъпанар бе!?? Жоро Торнев е посредствен режисьор умилква се около Христо да го вземе в Холивуд но му биха шута. А другите са посредсвени хора нито един ВИП няма там, това да долни пияници ..вижте как последния път снощи гласуваха да им дадат пиене и цигари, това е долна работа, това ли са Виповете? това ли са цветът на България, това са долните отрепки на България.

И мен ме кефи Иринка!!

гичко батка иди я виж на живо и без грим. И ПОСЛЕ, БАТКА- ТЯ ГОНИ 40-ТАКА- НА 29 ГОДИН Е!!!КАКВА ТО МЛАДА БЕ БАТКА, ТИ МНОГО СИ ГО ЗАКЪСАЛ НА СУХО, ЗА ДА Я ХАРЕСВАШ

пардон- НА 39 ГОДИНИ Е ТЯ С ТРИ ДЕЦА

И на 80 г да е пак ги слага всички в джоба си.. Емата изглежда жалко и блудкаво пред Ирина....

Торнев бил много прост, горкия. И си мисли, че ако на жена си може да прави фасони и да не му възразява, другите са длъжни да го търпят. На хората им е през оная работа, какво харесвал той и какво не харесвал. Ми да си пали свещи и почита православието, но има и такива, които изповядват друга вяра, както има които са безбожници.

...сухар и досаден дървен философ....мрънкало, стига да има кой да го търпи, такива, като Мира да речем.

Жалко,че не изгониха и Ути.Тази лайнохвъргачка, отдавна трябваше да си замине.Най големия кеф е ,че публиката вижда добре нещата и гласува правилно.За Торнев и Роро какво?-Роро син на Вили Кавалджиев,бог да го прости,но беше един от най слабите певци,по нашумяла песен е "Вергилия",на която на "баирите" ѝ закъсваше.Торнев,женен за Мира Добрева и май това е всичко.А Роро е гей и се фука с това.Носи яке с педераския бандерол.

и ти ми простееш с този коментар, Може би страдате от запек, вземете мерки, че това се отразява на цялото ви мислене.

Чичка, Роро "Кавала" не го знеш, защото си от друго поколение.

а свинята Ути с изкочилите очи, защо е вътре още?

Вътре е за да има скумрията Емануела срещу кого да се блещи

Не всеки може да бъде наведен като иринката лилито надето и сие за да се правят на нещо дето са само в мислите си и мечтите си ама никога няма да го достигнат с тази меркантилност и лицемерие

...топло е времето за клане на прасе...

Карай, нали знаеш кой е Азис

нито знам кой е този Жоро Торнев нито този Роро. Познати са ми кака Лара и то като съпруга на журналиста Беряну. Кака Лили от филма "Неочаквана ваканция" много е остаряла и надебеляла, Емануела я знам от едно ТВ шоу на Азис в соето на живо си събу прашките и му ги подари, Мигленчето си е Миглена всички я знаем, Ути също всеки го знае от кулинарните му предавания .... но чак пък да са ВИП е леко пресилено, но както и да е. Ала другите ако щете на кръст ма разпънете нито ги знам, нито съм чувал за тях, камо ли да са ВИП.

Кака ти Лили не играе във Ваканцията, бре ! Онази е Албена Чакърова. Така, че простено ти е да не си чувал и за другите. Те нито участват при Азис, нито си свалят прашките. А бе - не са от вашите.

кой ти каза че не си свалят прашките те изобщо не ги слагат

"Биг Брадър" е не само социологичен експеримент с тези вътре , но и експеримент с нас - зрителите ! Никой да не пуска никакви СМС -и , повярвайте , че никой не ви чете ! Взимат Ви само парите , за да плащат баснословни хонорари на такива като Майк Tайсън, Парис Хилтън , Памела Андерсън и други навлеци , които са присъствали в къщата буквално няколко часа за "скромни" хонорари от по няколко стотин хиляди в евро ! "Брадър" се гаври с нас зрителите !!! Абсолютни манипулатори ...!!!

В тази къща често има по няколко тъпаци, но не са нищо в сравнение с простолюдието от другата страна на телевизора: - само изключително примитивно население счита, че Емануела и Борислав, който дори няма ясен изказ, са добър пример и обществен идеал. И ако в сезона на тризначките нямаше голям избор, този път има поне няколко души, които са прочели повече от една книга и дори могат да използват синоними. Само в България гласуват за хора, прочели по едно Винету. - принципът "няма да ги жалим, хич не ни пука, те са влезли да си заработят парите, нека им е гадно" си е основополагащ примитивен садизъм от ИДИЛ-ски тип. На тези хора не им плащат хонорар да се мъчат, а защото са публични личности и привличат аудитория дори само с появяване на екран. Дори и по цял ден да лежат и ядат, пак ще имат хонорар. Ако не беше вярно, щяха да плащат хонорари и на обикновените хора в обикновен Биг Брадър. Наистина шоуто е прекрасен социален експеримент - говори повече за аудиторията, отколкото за участниците.

Шоуто явно е за такива като тебе - да изпъкват с безмислени интелектуални анализи по разни форуми за пропаднали ВИП личности.

За тебе сто процента всеки коментар в , който не се величае тъпата Ема е безмислен!!

...той Торнев има много ясен изказ, но не това е важнотО.

Той Слабаков добре ви го каза-прост народ....ама няма как да го разберете!Нали ви чета коментарите! Злобни, неграмотни...Изкарахте онова ококорено фръцкащо се чучуло герой!!!!Този формат не е толкова елементарен, колкото изглежда, не е за примати с 2 мозъчни клетки!!Спомням си само някои пт вашите фаворити-тризначките, Златка, малък Тошко..... Е как да харесате Ирина и Торнев!!!!??

вип и половина

Тия вътре са също толкоз ''умнички'' като двамата коментатори от сем,Слабакови дето си взеха парите от там ама сега се издигнали и вместо учатници папкат пак от там като ''коментатори'' Само като я чух жена му колко пламенно защитавя ''световно известния'' артист превключих на друго,,

Хора които не се къпят а искат само цигари и алкохол се наричат клошари...

Единстен VIP, тази година е Ирина Тенчева! Красива, умна и справедлива !......Тъпанарите да цъкат минуси... Такива като Ема саим е зазидали таванчето! Торнев не трябваше да бъде изгонен!

Ако добре са подплатили с мангизи продуцентите на 100% ще стане защото ако зависеше от гласуване ще да е първата изхвърлена с кохортата около нея

А бе какво говориш- ВИП , от където и да я погледнеш! Ако извадим от речника ѝ "човек", разбираш ли" и "в смисъл", май няма с какво друго да запомним поучителната и интонация и тоталната компетентност.

Точно, много точно казано !

Пропуснахте да пишете, че освен всички изброени качества Ирина умее и да разваля семейства! А това не е без значение!

ОО, това от години като развалена плоча го дрънкате! Ами всеки ,който познава Вихра , ще разбере Иван,защо избраИрина!

Иване не си хвали мухлясалата стока..за да отклониш съжалението към теб на какво си попаднал от липса на мозък та и детето си остави за да гледаш чужди

"+" от мен! Ирина е класна мацка!

Видяхте ли "виповете" какво представляват?Мръсни/не пожелаха топла вода/,преяли/не пожелаха храна/ пияници!Дайте им само цигари и алкохол и им гледайте сеира!

И Ути трябваше!

Ути е ИЗВЕРГ! Прокуратурата да се самозесира - дебелият тупан, пълната торба с лайна публично призна, че в неговото село продължава ритуалът тричане - целенасочена гавра с кучета - и каза, че "дори на помиярите им хресвало". Това е тотален изверг.

Чуден избор на Виповете ... достоен за пример! Пред топла вода, завивки, ХРАНА ... те да изберат единодушно алкохол и цигари !?!?! Ехо!? Ало!?!? Екскюз ми !?!?!?!

Много ме кефи Миглена,че не и пука какво мислят някои за нея и им казва всичко в очите.Много и сече акъла и е по умна от всичките патки и патоци.

Кефи те , щото не е срещу тебе! Това е психопат , без човещина и милосърдие! Ще мине като трактор през всеки безмилостно!И какво умно чухтр от нея-само злоба лее и жлъч!!

Някой знае ли защо Лили,която беше номинирана за изгонване в началото изведнъж стана любимка на Биг брадър и никой няма право да я номинира? Значи я гласят да стане победител? Голям майтап ще бъде.

защото лили прекара една нощ на открито в лудницата , а по договор са и гарантирани собствено легло и храна. върнаха я в къщата и точно тогава я направиха " любимката на биг бротхер" , за да не ги съди за неустоики.

мен пък ме кефи че онзи актьор отказа мисията. нима когато някой актьор откаже да играе в някой сериал наказват другите актьори :). намират някой друг. тъпо замислено.

То ако се ставаше голям актьор с една роля за 10 години светът щеше да е пълен с такива. Истинските известни запомнящи се актьори за какъвто го представиха влизат за ден два срещу големи пари а не като тоя дето го е закъсал явно ама се перчи с фантазиите си и някакви си лъжливи ''принципи''

Този актьор се е целувал с мъж във филм, защо отказва да се целува с Емануела?

Чухте ли пияната Деса, че докато Роро излизаше, му издиктува телефония си номер и му каза да й звънне утре т.е. днес! Всичко е фарс, а след това ще ми обясняват, че били в пълна изолация!

Ако това е вярно, значи е един от най-големите гафове в това "риалити"!

е само за дребната ти душица.

В предишен епизод Ирина влезе сутринта в столовата с шапка, пелерина и чанта и се учуди че е мнтго тихо? Къде е била през нощта?

Ами Вальо Михов онзи ден го даваха да коментира нещо по спортните новини!!! Явно си излизат и то доста...

Ефирът ни трябва свободен. И сменете дедо Пънчев, ако искате още да ви гледа някой по селата.

Кой е този Роро ?

Беше водещ по телевизия ММ.

" Галениците" ( връзкарите) на Брадъра кака Лили, Ирина и Ути ще са на финал и ще се борят за титла най- големия любимец на Брадърчо.. Вота на зрителите е за събиране на пари за хонорарите, храната, пиенето и цялостното обслужване на участниците и екипа на шоуто. ОчеИзвадно е, че феновете не харесват Ути, Ирина, кака Лили. Сълзливата история на сирачето Ути не е увеличила броя на феновете му. Избухливостта, наглостта и грозните обиди срещу някои жени в Къщата не се харесват. Но решенията кои ще са на финал, какви кадри и какъв образ ще бъде изграден за участниците е на Големия брат( екипа). Поне зрителите видяха истинските характери, лицемерието, наглостта и безпардонноста на измислените вип персони български.

Какво гротескно самочувствие имат тези набедени за ВИП-ове несретници. Особено "кака" Лили, "позитивната" Ирина и Ути Бъчваров/бъчвата.

Ашколсун на Христо Живков - ей това е мъж за пример и подражание. Ако не сте разбрали досега че всичко ви се случва е манипулация, за да ви приучат да се продавате като улични свирки - верно сте назад с материала.

Биг брадър дава пари на няколко тариката, като омайва и приспива цял народ от уфце докато истинският "Голям брат" от Манхат обира стадото. И не само го обира, ами го гони от държавата му и заселва по-достойни овце. Това е логичният завършек на народ чийто свобода и държава са му подарени с цената на чужда сила и кръв.

Вип Брадър представя различни типажи на които не би искал да приличаш и да имаш нищо общо с тях. И първото нещо от което би се отвратил, това са: Ирина, кака Лили, Ути, Торнев и компания на така наречените интелектуалци и които се мислят за голямата работа, а са гола вода.

То е ясно, че за изпълзяла от някоя глуха паланка селска мома моделът за подражание ще е проститутката-зееща певачка Емануела. Ами да! Коя селска девойка не иска да има силиконови цици, надути джуки и чичко паричковци, които да й пускат по някой лев, като си вдигне крачетата. Да, определено това е модел за подражание за такива като теб - прости, елементарни и продажни. Евала!

Крайно неуместно е човек с такова чудовищно наднормено тегло като Ути да води кулинарно предаване. Той наистина е за лечение в дебелариум, но вместо това се "вихри" из ефира. А за вчера направо недоумявам кой ли е гласувал за оставането му в "Къщата"?!

Навярно той не е пълен по собствено желание, а иска да отслабне. Снощи го даваха как прави коремни преси в къщата. При някои организми отслабването се постига изключително трудно. Според мен, този проблем не бива да го отказва от професията му, след като очевидно е виртуоз в нея. :)

Ути, който на човек не мяза, а и поведението му е животинско, та ако и той не излезе от къщата да благодари само на Нико Тупарев с когото са големи приятели.

...не само поведението му е животинско, но и името лимбизийско.

Няма по-маниполирано предаване от ББ! Тука само ББ си решава кой да напусне къщата. Обикновенно са тези, които не са конфликтни, не са дразнещи и т.н. Това с смс-ите си е пълна порнография!!!

Предаването е страхотно, има висок рейтинг и е очевидно, че се нрави на по-голямата част от хората. Къде другаде ще видиш, какво представляват като поведение и характер мнозина от публичните имена в България. Да бъдеш известен, не означава да бъдеш брутален, нетърпящ чуждо мнение и позиция и да си въобразяваш, че всички следва да се съобразяват с теб и Торнев го усети с изгонването му.