Стачка на родители против домашните

Първата стачка на родители против домашните на учениците започна в Испания, като тя ще продължи един месец.

Обратно в новината

Коментари - Стачка на родители против домашните | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И у нас трябва да протестират родителите по същата причина! Преди седмица взех внучката си, която е във втори клас, за почивните дни. Тя имаше домашно по математика 8 листа от учебната тетрадка! Като решеше 3-4 задачи искаше да почива, но аз не `и позволявах, защото нямаше кога да реши всичко! Това беше безобразно! Два дена почти само да пише! Според майка `и те не пишели домашни през седмицата. Е, защо трябва през почивните дни да не вдигат глава от задачите? Объркано обазование, объркана държава! Едно време имахме по 2-3 задачи за домашно, решим ги за половин час и на игра! А сега- задачи за 2 дена!

Не само на Запад. И тук ще мият чинии, а и други неща ще правят, ама няма да ги казвам, че ще ме баннат за нецензурнст. Има деца и тук (а и в Испания), чиито родители не биха допуснали децата им да останат неграмотни. А на тях ще им е нужен и обслужващ персонал.

Ама това, в цяла Испания ли? Щото у нас, само в ЦИГАНСКА махала може да се получи подобен протест. Явно Испания е циганоидна монархия.

Направо стачкувайте и против образованието защото няма начин младото поколение да се различава по знания с навлеците и да ги стресира по този начин...

Май на испанците повече им се ходи по фиести и барове,отколкото да проверят децата си как се справят в училище!

А може да се съчетава полезното с приятното. Игри и учене и време прекарано заедно

Да но почти никой в българското училище не предвижда такова домашно, та даже и урок. Може да има и наказание на целия клас, затова, че някой не слуша учителката. Като преписване сто пъти на таблицата за умножение, която я довършва баба ти в полунощ!

Днес, не ми харесва прическата на 'уителката' ми. Ще я смлатя, та утре да мине първо през фризьора.