Таня Илиева роди дете на Руши Видинлиев

Певецът и композитор Руши Видинлиев и световноизвестната манекенка Таня Илиева се сдобиха с наследник.

Обратно в новината

Коментари - Таня Илиева роди дете на Руши Видинлиев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таня Илиева не е известен и успешен модел в чужбина. Да, тя е имала ревюта и фотосесии в Милано, Париж, Ню Йорк..., но това не я прави успешна и известна. Таня е като Кристина, Роси, Вили и още знайни и незнайни бг моделки, които работят зад граница. За да си известен и успешен модел трябва да ти знаят името като Жизел Бюндхен, Хайди Клум, Наталия Водянова, Кейт Мос, Кейт Ъптън, Бар Рафаели...

да , нищо лошо не може да се каже за руши , жалко , че има такива родители и вероятно заради това и той е от "другата страна " .... Поредната моделка/златотърсачка , която се е навила да роди едно дете , независимо , че ще си отглежда сама или и с другата мама - руши ... А рушито сега вече ще е удовлетворил онзи вампир - майка си и отново може да си тръгне по разните капани , Докторска градинка и клубове ...

И сега какво следва? Къде е новината?

А за себе си ,кога ще роди ?

Не мисля , че са сбъркали като са написали "роди НА Руши Виденлиев" Просто поредната златотърсачка, която се е продала, като е родила дете на едно мамино синче, за да си одигури добър живот.

Добре че мама му е намерила богат турчин за баща и че тя е имала "добра" професия при социализма, имаче с тия " бутикови концерти" щеше да умре от глад. И не "световно (не) Известни манекенки". ами и най-големите грозници нямаше да го погледнат.

а на други мъже иска ли да ражда , може да потръгне работата ...

TIREX

и пак тя мултифункционална с световна древна професия...той роозоФ ...розоФ а детето тъмнозелено..модерно.

Тя - световно известна в България, тойосвен песни от миналото други няма, но прави бутикови концерта - пред публика от един човек... Важното е, че са звезди и някои като вас им го повтарят постоянно.

От това заглавие не ясно кой го е направил.Едно е да родиш нещо "на",а друго е "от"!

аре и на мене едно, ма? Навитак ли си? Да?

Да им е живо и здраво . Руши и Таня са пример за модерно семейство. Живееш с крадените пари от родителите, никой не те пита от къде и как. Правиш си купони, задоволяваш си капризите и пей сърце. За такива богоизбрани няма наказания, няма полицейски и данъчен контрол. Въобще не ме радват такива млади хора. Нищо хубаво не виждам в посланието, което носят. След години, България ще стане циганска държава, а такива като Руши и наследници, ще идват на екзотични екскурзии, като в Индия.

да са млади, да са млади .... колко да са млади :-)

Руши не е гей. Той е просто красив, модерен и талантлив млад човек .Престанете с тъпите коментарчета

Че кой каза, че е гей? Нееее, не си и помисляйте! Как гей, бе - тоя титан на мъжествеността и аналния вандализъм. Моля ви....

Де се вика - убаво. Ама кой е таткото, бе драги мои зрители? Явно се е намерил такъв мултифункционален - хем да опердаса гейзера Рушко, хем да осемени оная. Туй се вика щастие и унисон. Нека се обичат младите!!!

Да сте живи и здрави и тримата! Руши е много готин човек! А това с пола и името е много сладко- ние също не искахме да знаем и емоциите са по две :)

Да е здраво и щастливо бебето, и неговите родители!!! Само не разбирам кои са тези?! Певецът и композитор Руши Видинлиев (не съм го чувала последните 10 години) и не знам повече от 5 негови композиции... и световноизвестната манекенка МОЛЯ??? Коя е тази, че нещо не се сещам да е била редом с големите на ревюта Таня Илиева. Стига с тази "реклама" на някакви посредствени хорица. Мисля, че има много по-достойни и качествени личности за които да се споменава тук!

Таня Илиева е известен и успешен модел в чужбина. Много отдавна се скри от медийното пространство. Затова не си я чувала. Като цяло добрите ни модели, които работят навън не са известни в БГ. Тук известни са разни кифли и мутреси, мислещи се за манекенки.

Дрън-дрън за левче

тя и милянкова беше много търсена в чужбина като млада, но взе да ги ражда едно след друго и сега е агент на недвижими имоти, мила моя майно льо. Може и на Танчето да й провърви така, но минимум 3 деца, ей!

Е как не я знаеш! Танюшка размяташе цица по разни протести!

рушката си пада по мъжко, докато харчи откраднатото от майчето си, лорка

Да им е живо и здраво!

В България има геноцид срещу младите българи в детеродна възраст,затова подобни новини ще стават сензации все по-често!

"Всичко се връща" e най-хубавата песен на Руши Видинлиев! А и текста в песента е наистина с вярно послание. И се случва...

Любимото ми - "му роди". А за нея едно кога ще си роди? Като почнат така да "им" ги раждат тези деца, да се чуди човек що за семейство ще са. И - "светотно известна"? Ko? Чукнах името и в Гугъл, никакви статии из световните преси не намерих.

Ама тоя нали е гей? От кого е родила? И защо това е новина? Мистерия...

То па едно Руши, то па един Видинлиев.

Баси заглавието!

Бе то добре му го е родила, ама от кого е детето? Кой му е биологичният баща? ..Щото мъж, дето му казват Руши, не ми звучи много по мъжки..

На, или от?!

Ако тя го не ще - значи "на". Иначе - "от".

Стана модно геЮвете да създават поколение. Примери бол...

...кой?

Не е видинлиев, а е ТУРГУТ

знаем че Рушката си пада по мъже. Само се излагат с тези театрални изпълнения. Месечков, Миро, сега и Руши - окей а ние пасем трева!

Нищо чудно за това да МУ е родила детето! Договорка между добри приятели! Аз ТИ раждам дете, ти ме гледаш от тук нататък.

прилича на Али Агджа като млад ???

Бутиковият концерт е самодейна дейност в изпълнение пред семейството ти, тъй като друг няма да те слуша и гледа! Подобни бутикови концерти и цели представления изнасят децата пред родителите си, когато има празник в детската градината!

Концертът беше в клуб Терминал 1 и беше разпродаден. Сега в сряда ще има още един, който също е разпродаден. Журналистът го е написал "бутиков" за да се направи на интересен. Това си е чисто и просто клубно участие.

Нали знаете, Терминал 1 е за нискобюджетни компании!

Руши е уникално готин човек! Да е живо и здраво детенцето!

Нека са здрави и щастливи

Виденлиев движи със свита от клоуни да му правят купона, на които плаща вечерята и белото. Щерева е една от тях.

Гейтаните намериха начин да се развъждат. Става страшно!

Прави впечатление, че много простаци дават мнение във форума! Може само да им дишате прахта на Руши и Таня! Вместо да се чудите каква простотия да снесете, хванете се на работа или прочетете нещо, може и да ви помогне! Да е живо и здраво бебчето!

Кой прахти?

Щом не съобщават пола, значи е женско. Да е живо и здраво, да им носи само радост, надежди, усмивки, любов, гордост, утеха!

Някой да ме светне какво е бутиков концерт, моля.

Концерт, който се прави в бутик. Докато клиентите мерят гащи и блузки той им пее.

... нещо като мач на националите...

Руши е пример за това, че ако имаш пари не е задължително да си талантлив, а Таня е пример, за това, че не е задължително да си красива, за да си манекенка... но както и да е... двамата са заедно от много години, което е достойно за уважение, едно дете е винаги добра новина, така че - да са живи и здрави и тримата!

Е, все пак, някой може ли да ме светне какво е бебето, мъжко, или женско ?

Евроатлантичеки ориентирано - като порасне само ще избере.

Кой е биологичния баща и Руши от кого ще ражда ?

Да е живо и здраво детето! Само се чудя какво ще му бъде презимето?!?

...ако е момченце рошев, ако е момиченце рошева

Таня и Руши имат много общи интереси. Мъже и пари, например.

Той тоя не беше ли педера, какво дете, кви 5 лв?

Това не му пречи да има деца от жена с амбиции ;))

Кичо

Викаш паре кат има и осеменител ша се намери...