Коментари - Мишел посрещна новата коледна елха в Белия дом | Лайф.dir.bg
назад

Мишел посрещна новата коледна елха в Белия дом

Първата дама на САЩ Мишел Обама прие коледната елха за Белия дом, като по този начин президентската резиденция официално вече е готова за празниците.

Обратно в новината

Коментари - Мишел посрещна новата коледна елха в Белия дом | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой иска да провери процента на отказаните Американски визи, да прочете този форум :):) :)

Ще може ли да се покатери с тези токчета?!

А лелеее,като го видях това и получих уплах.Страшилище! Ако ми се изпречи на пътя,не елха да давам, Фърлям отдалеч и си плюя на петите с 200,че с тия краци може и да ме догони

Човек като прочете коментарите под това съобщение и му става ясно защо най-интелигентните и образовани дечица на нацията бягат в Америка. Не им се иска да стоят при "класните и изискани" кухи лейки от Горно нанадолнище, писали в този уж-форум.

Защото мама Цецка, тате Боко и другите дупедата и демокрадци могат да им плащат за престижните уневерситети. Обучават ги за управляващи на БГ-то

Ти добре ли си ? Ако наистина го мислиш, върви на психиатър !

Мале-й, като танкер е на тази снимка...........

Нека клуб, десет малки негърчета празнуват като за последно! Кога друг път ще им се случи - бели хора да им карат коледно дръвче, че и в белия дом? Удивително е американското лицемерие - докато войниците им и политиките им разпалиха войни и преврати в Тунис, Либия, Египет, Сирия и Ирак, последиците от които усещаме и сега като бежански вълни, те видите ли кротко си празнувкат Коледа на зелената морава на Белия дом! Сякаш всичко е наред и станалото не ги засяга особено! Важното е редовият американец с коефициент на интелигентност на мармот да вярва в добрия чичко президент, за който одобрява плановете на ЦРУ за подривни действия на другата страна на земното кълбо. Весела Коледа до следващата война!

Чудесен коментар +

Не я разбирам т.нар. Първа дама Мишел и нейната дизайнерка. На официалните срещи ходи шарена като коледна елха, а елхата посреща в черно отгоре до долу.

Кой е тоя мъжага?

Не се сърдете на тази Мишелка - обикновено травеститът просто така си изглежда

Нямат ли пари да си я КУПЯТ та я ПРИЕМАТ????Такова събитие ''не се е случвало''по света и за това надлежно трябва да се отрази:))))

Много расло това чудо бе. То, по-високо от елхата:)

те хората правилно коментираха вече, че им омръзна този маймун на токчета. а още по-добре би било, да спрат да й обръщат всякакво внимание.

На Мишел повече ще и подхожда един небостъргач, да се качи най-отгоре и около нея да прехвърчат самолети.

Много простащина, много злоба из коментарите ! Класата на Мишел Обама трудно ще бъде достигната, а на Барак - още по-трудно. За непросветените - Мелания Тръм няма да живее в Белия дом, ако изобщо стане президентша. Жената просто си има точна самооценка, което и прави чест.

За коя класа на това негро говориш МА!Не виждаш ли,че все повече заприличва на орангутан!Задницата и вече е като на хипопотам!Тя имала класа,смях в залата!Даже не може да осъзнае,че не трябва да се показва в обществото този маймун!

Интересно за каква класа говорим, когато тя дружески потупвала по рамото английската кралица. Един елементарен етикет не можала да научи .

Аз лично като гледам тази снимка не виждам никаква класа! Ама никаква! Не мога да си представя, че е редно и класно една първа дама да се снима в такъв тоалет посред бял ден разкекерчена като пикаеща крава. Да е някоя певачка разбирам, ама някоя дето претендира да е дама и то от класа - абсурд! Относно Мелания Тръмп - жената си има изграден имидж и живот, няма абмиции на всяка цена да живее в Белият дом, вероятно няма да и е приятно да живее в нечистоплътна среда обитавана от съмнителни "дами". Разбирам я напълно!

Ужас! Какво е това нещо на снимките! С нетърпение чакам Мелания да влезе в голямата бяла колиба и да внесе малко класа и женственост.

да си се катерят по нея - е не е като палма , ама все пак е повече от нищо .

Не Елха 'а Палма

Последният маймунджалък на Муна...

Мерзавците са щастливи и удовлетворени. Направиха толкова добро и на Америка и ка света. Как да не си изкарат страхотна Коледа? Някъде в дамските списания пишеше, че Мишел била "вдъхновяваща" жена. Кой и от какво се "вдъхновява" не знам, но не бих се и изплюл върху тези зли парвенюта. Ама колко щастливи, успешни и удовлетворени били. Мазни и неискрени. Настръхвам само като си помисля за това семейство. Погнуса към цялата им нагла страна.

в психодиспансера режим на тока няамате ли вече..ходи пикай па си легай

хората няма кво да ядът, те елхи шми посрещат...

горката жена, изглежда ужасно - със сигурност може да изглежда и по-добре ако се облече по-стилно и подходящо за фигурата и -чия беше идеята да се посреща коледната елха на най-голямата демокрация от облечена в черно първа дама, при това цветнокожа - само лицето и на снимките леко кафенее - самите снимки са просто една подигравка спрямо мишел обама - мишел изглежда огромна , а дрехите и са ужасни - кой ли пишман дизайнер я е подредил така или по-точно кой му е платил за да изглежда мишел по този начин

Мишел е прекръстена.Образована ,интелигентна.Браво Мишел!!!

което стои така разкрачено, е много далеч от ДАМА. Това нещо е доста безвкусно, грозно и въобще не знае как да стои и да се държи. Осем години стоя в Белия дом и нищо не успя да научи!!!

Има квартали в Германия,където високо образовани и вследствие на това с изключително добре заплатена работа,хора,се обличат доста неглиже,като реакция на снобизма на потомствено богатите си съграждани

Да, да, и един мармот увива дюнери в юфка.

Прекрасна е!

Снимките са ужасни, нямам нищо против жената, ама са я снимали в доста идиотска поза, в която колкото е едра, като е на преден план изглежда великан, а хорицата зад нея приличат на уплашени джуджета, към които както се вижда, тя не проявява особено уважение.

В нейния жест,аз виждам само жизнерадостен прием и покана,но все пак да не ставаме чак такива съдници Роза :-)

Не бе. Има тънък хумор. Журналистите и фотографите ѝ се подиграват леко. А тя няма 2 грама мозък да се усети какво става и затъва още по-дълбоко в блатото на излагацията си.

Фири

Църна каца!

вън негроците от белия дом ..кафа ве от слугите на сорос

мнооо яка мацкааа

Защо новините в България биват съобщавани с 1-2 дни закъснение...И видеото гледах за елхата още вчера,но дори и за комунистът Фидел Кастро съобщавате едва днес докато всички медии и по интернет новината вървеше още вчера...Намерете си качествени кадри,Господа.Вярно е ,че България е изостанала,но положете малко усилия поне за нещо,което е лесно и достъпно.

А новините от България кой ги отразява отвъд океана? Освен ако не са за бити мигранти. И да, спим - разликата е поне 7 часа. Няма да се будим нощем заради американските новини.

Уважаеми дираджии, Коментарът ми не е нито извън темата, нито е спам. Ако обичате да ми обясните кое е по-обидно за един чернокож. Да го нарекът маймуна или кранта. Защото маймуната като коментар според Вас е по темата, а крантата не. Та уважаеми дураджии крантата може да бъде и бяла. Току виж някоя такава е решила ,че коментарът ми съдържа спам.

Фири

Еди говна!

Не съм расист, ама да си кажа. Не я намирам нито за елегантна, нито за хубава жена. И не визирам афро-американският произход. Ми грозна е. Мелания сега ще ги удари в земята и да се радва, че онази дизайнерка няма да я облича.

за дизайнерката 6 ++++++++++++++

Кичо

Елха ?!? на тази не и трябва ли палма...

Пипилота Виктория Есмерелда Дългото чорапче

Какво значи ПиПи ? 2 по 3,14

Това тоалетче от сегашната дизайнерка ли е? Която каза, че няма да облича Мелания ... дълбоко се съмнявам, че Мелания ще иска да се облече точно така за Коледа ;-) Размера няма да го коментирам.

Тая наистина изглежда страшна.

Муахаха баси орангутаня :)

Фири

Дедо Мраз е бел!

Мишел (Майкъл) има адамова ябълка. Не му е чиста работата.

Тази Мишел е същински мутирал американски плъх! Направо си е като Годзила ! Катил!

кой те знае какво рядко повръщано си

маймуна

Маймуната на токчета може би е искала да се покатери по елхата?

Наскоро уволниха кметицата Beverly Whaling от градчето Clay, West Virginia. Единствената вина - коментар във Фейсбук под чуждо съобщение на Pamela Taylor: "Just made my day Pam.".... Все пак чуждото Фейсбук съобщение съдържало следния коментар: "Clay County Development Corp. director Pamela Ramsey Taylor after Republican Donald Trump's election as president.Taylor's post said, "It will be refreshing to have a classy, beautiful, dignified First Lady in the White House. I'm tired of seeing a Ape in heels."

Clay County Development Corp. - ставам им фен на тия и всичко друго ,свързано с града :)

Много важно,че са я уволнили-очите на хората няма как да затворят,жената е казала самата истина..Тръмп ще я реабилитира или ще си намери по-хубава работа...На маймуняк как да му кажеш че е''фея''-не става...