Модел изнудва US футболист за $2,5 млн. със секс запис

Кубинска красавица изнудва състезателя по американски футбол Вон Милър за 2,5 млн. долара или ще разпространи техен секс запис.

Обратно в новината

Коментари - Модел изнудва US футболист за $2,5 млн. със секс запис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ич не е,даже е много готино,кинозвезди сме

Тая кака много яка

Гришо да внимават за секс записи и да клати здраво....

Що да е извратено ? После ще си припомняш ! Дай да си направи едно клипче,пък да видим как ще е, аз няма да те изнудвам за нищо ...

Фири

абе дали не е лизал та го е срам от публикацията?

тази кубинка явно има "доста акъл" - цяло грахово зърно, щом единственият начин да забогатее е да изнудва някого със запис. Такива са разбиранията и самата "американска мечта".. не става само с две дини и една дупка... Страшна новина! Удари в земята дори еврогейските ценности на Европа.

Ало, редакторчето. Какво е извън темата или съдържа обиди, че явно е била със страпон? Нали уж си коментираме само каква може да е причината, най-обикновен секс да се води изнудване на млад, здрав, прав мъж ? Значи има нещо дето е по-интересно от обикновен секс. Още повече, че ако не искате изобщо да се коментира или да се мисли върху темата - нямаше смисъл изобщо да съобщавате тази новина. Щото е "жълтина" в ядрото си и няма как предположение, че тая го е опъвала със страпон да е едва ли не "вулгарно".

Ето такива кубинци избягаха от Куба и живеят в страната на чудесата - Америка.

Сигурно не се е представил добре, я не е можал да го вдигне, може би "златен дъжд" :)

В дирника на тази без проблем ще ми влезе кракът сигурно!

дкми

Добре де, защо пък ще му пропадне кариерата, какво толкова е направил? Изчукал е някаква елитна проститутка - голяма работа! Но все пак, сащ е малко странно общество. Там ако беше изчукал мъж - нямаше да обърнат толкова внимание. Но виж, ако е проститутка - това вече е много лошо.

И в сащ, и навсякъде в "белите" държави най-дискриминиране е белият хетеросексуален мъж!!!

Не разбрах с какво го заплашва всъщност? Интересно какво толкова ще се види, че да му развали кариерата...

Хахаха аматьор, така е някои забогатяват от глупостта на другите, Никой не му е виновен че е мислил с оная си работа ще плаща и още как.

Голяма драма, няма що :D И какво като го видят как я чука- много важно. нима нейният задника няма да лъсне !? :D Проститутки под път и над път, с общото название МОДЕЛ .

тая сгурия пък какво иска отбелите висжестоящи,да не се обадя на KKK и да я видим на кръста.

Оххх майкоооо, с удоволствие бих и чукнал задницата с големия черен питон ...

Тази определено е по-хубава отКардашиян и не толкова дебела. Освен за да стане известно не знам защо се е вманиачила по арменката.

Искам и мен да ме изнудва ....

Ох, месо, месоооо! Месоооооо! Ох, на дядяяя!

Е това е мечтата на всеки негър :-)

БРЦК

Арна е момата. Аман от анорексички. Кво не и харесвате?

Той си мислеше, че тая като има работа и пари е по-благонадеждна, а то какво излезе - такива имат най-големи претенции.

Има нещо гнило в цялата работа, иначе какво като го пусне, голям праз.

За да го изнудва толкова много явно тя го е порила с некви приспособления. Иначе един мнгал ебл една джгалка. Нищо ново демек. Тя тая си е типична латиноска с гз на метър. Те такива ги харесва църните.

Е да го пусне какво. Нека видят всички как пори кубинчето. После няма да се отърве от жени. Услуга ще му направи дето се вика. Хем и за нея реклама, да се види какво може.

циганката гащи няяма баджанак баджанак и да има файда няяяма баджанак баджанак :))) екстра е момата черно сигур я разпорил пускайте клипа !!!

Отврат.....тая прави всичко и навсякъде...гнусни....поне пари иска да вземе....боклуци....поредните

Какво срамно може да има за един мъж че е равил секс някоя си освен ако не се е изложил или му е адски малък

Бе дайте да съберем пари да и дадем на тая 2,5 милиона долара че да го пусне това видео да го гледаме и ние бе? То целия свят разбра вече какво е станало, тъй че на футболиста му е все тая, ама поне да могат всички да му се радват, да оплакнем и ние очички!

и аз се чудя предвид че вече явно цял свят явно вече знае за тая свалка, какво точно има на тая касета че да си струва 2,5 мил долара.

хехех ти по хубоо събери за някоя българка де се върти покрай футболистите по-ефтинко ше ти седне пак са хубавици подобни на тая - да не давам конкретен пример ;)

"от 2104 г. живее в Лос Анджелис"

Фидел не ги оправи тия, ама Тръмп каза че ако не се затоплят отношенията...

на какво точно е модел тази с този огромен г-з и бутове???

На тоалетна хартия.

Модел е на секс със митичния питон на Митьо Пищова.(не е доказоно, че Митьо има питон, за това не нося отговорност за написаното)

Като говорим за мъжете и грешните им избори. Нито е чаровна, нито нищо, а той решил, че може да и се довери. И доказателство, че селсът не е най-важното нещо на света.

Като говорим за грешни избори, женската глупост в тая сфера е по-необятна и от вселената

Аз не разбирам какво го изнудва като вече цял свят е разбрал, че го е минала през центрофугата. Ако иска пари от домашното видео да го продава на жълти сайтове.

Сто кила ракия давам и с мен да се снима как прави разни неща и после да иска да разпространи записите.

малии за 100кила ракия по 8лв килото ми готово е една компаньоначка

Прилича ми на Николета Лозанова. Фотоапарата е монтиран в стаята и и прави снимки даже докато пишка. И двамата са уникално грозни.

Каква поредна футболна драма, дами и господа! ...

Щука

значи определено съм от типа мъже, които държат повече на голямо стегнато дупе, отколкото на такива гърди. обаче като почнат да ги хвалят едни такива, дето отзад са като пчела-майка.. отврат!

Вече всяка компаньонка, Гордо се зове модел! И дефилира по леглото, На еднозведния мотел.

Освен ако на записа тя не го "оправя" не виждам как би могла да го изнудва?!

Уникална Латина, както обикновенно. Европейките ряпа да ...

Тоя си прави реклама май. За 10-15 хилядарки оня може наеме убиец и да я очисти. Поне преди 2-3 години казваха,че толкова била тарифата на чеченците...Е, тая ако е известна моделка, може се дигне цената двойно или тройно. Ама все пак...

На що си мисла, че в Мексико тарифата е несравнимо по-ниска. Друг въпрос е, че една добре изпипана заплаха за саморазправа си е направо безплатна.

кви, наемни убийци, кви чеченци, кви филми, бе, момче баххахахахахахахаххахахахахаххахахахахаххахахахахаххахахахахаххахахахахаххахаха

и аз искам да бъда изнуден от тази...пък после ако иска снимките и на Луната да ги окачи...!