Български пъзел се превръща в хит сред децата

В днешно време на всеки родител се налага да помисли как да въведе децата по най-щадящ за тях начин в света на технологиите.

Обратно в новината

Коментари - Български пъзел се превръща в хит сред децата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пъзелът е страхоен, а на хейтърите - живейте си в миналото, щом вие толкова свидно, но не дърпайте децата си назад с вас. Те живеят в друг, нов, по-различен от вашия свят и трябва да се развиват наравно с него. Затова и се създават подобни игри и съм много щастлива, че в България се правят такива и не се налага повече да даваме луди пари, заради патент на Дисни...

Чета всички коментари и се чудя,какво толкова подскачате срещу технологиите,които навлизат и сред децата и как може да твърдите,че днешните деца нямат щастливо детство заради технологиите?!!! Пълни глупости! Спрете типично по български да говорите ,какво е било едно време и да плюете срещу труда на някой,който работи,за да постигне нещо!!! Пъзелът е страхотен и веднага грабва вниманието на децата,това не значи,че останалите игри и забавления от 'едно време' няма да са интересни за малките,просто си има време за всичко! Не смятам,че технологиите ,ще ограбят или осакатят децата ни!!!

Преди седмица купихме такъв пъзел за рождения ден на детето и той страшно много го харесва. Толкова му е забавно и интересно, че постоянно си играе с него, а дори и ние с баща му се включваме. Много съм доволна от покупката и ще продължавам да го препоръчвам и на други родители. Децата ни растат в друго време от нашето и изобщо не можем да правим сравнение с нашето детство. Ако преди за нас технологиите са били нещо непонятно, то сега са неминуема част от ежедневието ни и ще бъдат още по-голяма за в бъдеще. Технологиите се развиват с толкова бързи темпове, че ние също трябва бързо да успяваме да се адаптираме към тях. Смятам, че за всяко нещо си има време- интерактивни игри, излет в планината, телефони, спорт, компютри, приятели, разходки...Идеята е да дадем максимално много на децата си, а те сами да изберат своя път и начин на живот.

Страхотен е! Много е интересен и забавен, децата го харесват страшно много!

като искате децата ви да си играят с пъзел, то купете истински картонен пъзел, а не подобни изродщини! да поясня на кое в случая му се вика 'добавена реалност' - именно на тази принтираната голяма картинка и това е :) да не очаквахте да е нещо мно' велико? сега да ви разясня и какво ще се случи за в бъдеще с децата ви, след като играят много с таблети и смарт телефони: ще им намалее зрението и ще сложат очила още в младежките си години, ще им се увреди хипофизата а оттам и щитовидната жлеза, ще са неграмотни защото ще пишат все по-малко на лист хартия, а в същото това време ще си мислят, че са поумняли, а и вие това ще си мислите, понеже ще се справят/те блестящо с новите технологии и ще си мислите, че сте много поумнели :) но в действителност сте си същите тъпунгери, но океревяли и с болни жлези, и болен очен нерв, неграмотни! инак фирмата не влага много - правят й картонената кутия с тази голямата принтирана идиотска картина, един програмист на джава да коди за няколко дни идиотското приложение за малоумния андроид, направа на смешния им сайт и това е :) ей такива са все бг продуктите - ник'ви! да очакваме ли и за трите прасенца? а? определено фирмаджията има пари за всичко това де, а и за реклама из нета :) споко не завиждам :) аз когато правих пъзел на флаш, тия от тая фирма са нямали компютри все още :) само не съм се сетил тогава да принтирам такава голяма картина, за да добавя реалност във виртуалността хаха :) а и да я продавам, а аз глупака все фрии та фрии :)

Така и не си навлязъл навътре в гейм индустрията, а тя е сладка индустрия и се развива и е далеч по-коварна, отколкото човек, който не е учил психология, може да предположи.

Пъзелът е истински, картонен. Защо се наежвате преди дори да сте прочел статията? Пъзелът си е съвсем истински и децата могат да го наредят. Просто към него има бонус, добавена реалност. И така децата не само редят пъзел, но и слушат приказка, а освен това, участват заедно с героите в развитието на сюжета. Четете преди да коментирате бе хора!!! Иначе просто се излагате.

Стига с тези тъч скринчета, 3D и интерактивност! Купувайте им истински книжки и ребусчета. После цял живот ще пипат по LЕD дисплейчета...

Напълно съм съгласен, но действителността и реалността са други, писането на хартия ще изчезне, технологииге са сред нас, колкото и да не ни се иска и с вас е същото, след като сте тук и пишете този коментар, вие също ползвате технологичен продукт.

Така е, но аз съм на 37г. и слава Богу имах щастливо детство с много истинска игра на улицата, книги, хартиени списания и ребуси, колички и животни. Предвид факта, че някой от изброените неща все още ги има, защо да лишаваме децата от тях? Това не е ретроградност, а напротив, мисля, че ще е в тяхна полза един ден!

Изглежда забавно. Някой знае ли колко струва?

Аз искам да говоря с Кумчо Вълчо :D

Тези пъзели ги има в Комсет, работя наблизо до тях, пъзелите са много интересни заслужава си.

Рекламка,а?...

Обявено е, че е реклама.