Коментари - Волейболистката Страшимира Филипова стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"... с мерки 3500 г и 54 см" ... 54 см ! И тоя дребосък един ден ще прави блокади и ще забива ... Ама то има и баскетбол ... :-)

и страши, и роклята и...и муют и...и бебето и-са си си супер !!( цестито и да стане кака :-) на радо-да го крустят на нея :-) :-) :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вместо да забие топката, я е поела. Дано поне на нея мяза отрочето. А волейбола - майната му, сега по-важно е то.

коня

Как така "Моника" ще е кръстена на "Симеон"?! Двете имена нямат нищо общо! На "Симеон" женското име е "Симона", мисля. Така че е трябвало да се казва Симона. А малкото име на Симеон е Симо.

Страши направи много добра кариера като волейболистка - бих казал най-успешната ни волейболистка за последните десет години! Сега е време за семейство и деца, браво!

симпатяги , много щастие ви желая :)

Честито! Здраве и щастие!

Булчето.... на някои от снимките става, ама на повечето си е "Страшимира" отвсякъде! Високите жени са прекрасни! Например тези по 180 см. нямат равни, ама след тази височина вече стават много едри и груби! Конкретно за булката - много неподходящ избор на рокля. Хем й показва бременния корем, хем - широките рамене и гръб! Изглежда по-мъжествено от съпруга си.... Толкова ли нямаше кой да я консултира като си е купувала роклята?!?

На снимката изглеждат красиви и щастливи. Дано да е за винаги така.

Едно време така наричахме не особено привлекателните момичета в училище. Чудя се на акъла на родителите й така да я кръстят. А иначе са много готини и двамата. Горчиво!

В днешно време децата се раждат много бръже. Сватба и след месец-два бебе. Ха честито!!!

Браво, много хубава двойка! Да са живи и здрави! Кумът кърти също!

аааахахахахахахаааааа...... кумът, батенце, кумъъъът.... :))))))) не мога да спра да се смея.... :))))))

Аз пък кумата бих изкъртил ...