Коментари - Дъщерята на Мадона с 4 медала на състезание по гимнастикa | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от долу подалите чел ли е биографията на Мадона?????Нима тази "мръсница"не знае други начини да си намалява данъците????Нима само тя осиновява деца???А Бранджелина????Защо в коментарите само се плюе????Една положителна новина да има,все някой ще я оплюе.....Не виждате ли колко е усмихнато детето???И то ли е надрусано?Хей,българибо,все намусен ,сърдит и целият свят му е крив!Що за племе сме????

Певицата има син от Роко - ДИР, кога ще си редактирате простотиите

Ако си купя шимпанзе, може ли да го постнете като новина тук?

Туй толкоз черно ,та чак се не види бре :) !

тука по нашите земи гледат домашни любимци - кучета! една наша жена не съм видял с толкова деца макар и нейни. освен тук там многодетна майка! ще кажете - има пари- да така е! но и домашния любимец иска средства, нали! но е по безотговорно, не ти пука, щото е животно. Домовете пълни с деца, а бездетни майки и бащи стоят и напук не искат ромски деца! това е геноцид в мирно време! такъв народ, дето си оставя децата в домове, няма бъдеще! маймуни! и народното събрание същото - маймуни!

много цурно....не ги знам...... местим го у левио крачол.

Много силна фурната. Нещо препечени ги вади.

Браво! Направо е одрала кожата на майка си.

Чета новини по темата MadDonna. Събрали благотворително само от една "сбирка" 7.5 милита за Малави. Може би за да им се пооправи асфалта ... че осиновяват заради данъци - такова им е законодателството, не осиновяват "асфалтови бази", като наща "мадона Лили". ------- Пък ако детето става и в националния на САЩ ще го вземат. Там отиват тези с Талант, а не с "банкови сметки" и си Личи още от олимпиадата в Атина.

също така отиват и "болни" деца, които по предписание на лекаря вземат забранени лекарства, едни се "лекуват", а други не могат - не им е разрешено и ги отстраняват за "допинг", въобще класика в жанра..

Мадона да се заеме да обслужва 60те милиона, гласували за Килъри. Може и зимнина да складира, че бая м'триал ще изсмуче...

Не я разбирам тая мода да си вземат негърчета за домашни любимци...

Според американското законодателство, децата до пълнолетие и след това ако са студенти, носят големи данъчни облекчения за осиновители(или родители)! Масово американски богаташи осиновяват деца и след определени години се отказват официално от тях и осиновяват други, по-малки!

Казваш, богатите, така правят. От добро сърце (знам, че твърдиш обратното -чиста изгода), но да поясня за любителите на турски сериали, все пак. Отглеждането на едно дете струва пари. Така е. Но данъчното облекчение е официално спестяване на дължим данък, с който държавата е полезна за много други деца. Ако сложим на кантар похарчените от осиновителя пари и официално спестените, кой, мислите, че са повече? А! Познахте. И то не с проценти, а многократно. Ето така, "благодетелят" дава малко пари, за да направи едно дете щастливо, за сметка на много други, за които помага да бъдат нещастни. Капитализъм, какво да се прави. Най справедливият строй! (Не споменавам забранения обществен строй, защото вече е незаконно и трябва да отговарям пред закона, ако го спомена. То е като по телевизията -а си казал "Жилет", а си загазил. Даже, ако "Жилет" има друг договор с ТВ-то.)

Итало-американка с бурен личен живот и на години, пък дъщеря-негърче! Я е осиновена, я не! Защото като се напие, "мама" не прави разлика между бял и черен орган - свири и на двата инструмента.

и твойта мама я видях бая нафиркана преди години...и тя не подбираше