Ал Пачино (76) се появи с 39 г. по-младото си гадже

76-годишният Ал Пачино се появи, хванат за ръка, с 39 години по-младата си приятелка - актрисата Лусила Сола.

Обратно в новината

Коментари - Ал Пачино (76) се появи с 39 г. по-младото си гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма много неглиже. Чак запуснат...

То си е отредено. Жените се женят до 25, след 25 вече са стари моми. Женят се за мъже до 5 години по-големи от тях иначе другото е патология. Раждат по две деца и на 40 стават баби. Какви са тези изродски глупости баба да се събира с дядо си . И за какво? Най-много да я олигави . Уффф

селска жено, в 21 век и извън селата жените на 25 са току-що завършили висшето си образование (а някои не са все още) и имат по-важни и интересни неща за правене от горвене и чистене и гледане на бебета на слабоумни мъже.

Ти недей ся да измисляш нови закони.

Милионите, милионитеее, милионитеее... го правят толкова привлекателен за младите мацки.

Той има много даже по-готини и млади фенки от тази. Не знам как, но е гениален, макар и не висок.

просто садба. и аз не се боря за това,но :-)

Ако същият този дядка се беше разминал със славата и богатството, нямаше шарено на врата си и беше облечен в по-евтинки дрешки, дали красавицата би успяла да го види изобщо при някаква случайна среща някъде!?!?

Е ок, само не разбирам, защо се дръвчи на Тръмп, като е със същия морал. Само дето Тръмпи се жени а Ал ги прелъстява и изоставя.

Не вярвам да ги изоставя. Той е готин, знае как на всички да обърне внимание.

Този човек е уникален. Това, че е живял толкова години без да се ожени и същевременно да обръщаголямо внимание на жените го прави още по-велик!

Могъл, хванал младо гадже. За какво му завиждате? Дай боже всекиму.

Може, появява се!

Парите развалят хората!

Така казват само бедните!

Три неща ми правят впечатление тук: 1. Как всичко зависи от наличието на контекст или изваждането от него. Тая кака на 37 до вуйчото на два пъти годините ѝ действително изглежда млада, но я да беше някоя известница и се снимала с поувисналите неща тук-там, 90% от коментарите щяха да са за стари чанти. 2. Няма такава крайност, която да е хубава, достойна, разумна, полезна и пр. И това - за каквото или в каквото и да било. Но и нищо не се губи в природата, значи някъде има примерно и 20-годишен с 60-годишна - също толкова безумно. Но - щом не пречат на другите или не правят нещо незаконно- техен си бизнес. 3. Така наречената "журналистика" е някакъв хаотично променлив набор от неграмотност, ограниченост, безидейност, безполезност и пр. от тоя род. Ако не беше трагично, щеше да е смешно, както са македонските лъже-новини и словесните диарии от типа Блиц, Пик и т. н. Важното е заглавието да е идиотско, за да привлече внимание, а то в случая излиза, че тия двамцата досега за 6 години не са се показвали от вкъщи и видиш ли сензацията, тъкмо днес били изловени от будните осведомители. Поуката от всичко това е следната: Няма нещо, което да не се оправи с една по-дебела тояга.

Човек колкото и както да живее,винаги оглупява.Никога не е късно да станеш за резил.Винаги има първи път.

Мацето е много красиво.няма начин да не кръшне.на 76 освен с виагра и тел не виждам Ал пачино как ще го дигне самолета.дано са щастливи.

Мога да ги любя и двамата.

случайно Пришълеца ...той обича всички...

мяза на лана дел рей

Ма той дедо ма, ти акъл имаш ли?

И са му останали още пари!?

Това са големи хора и това си е тяхно решение. Ал е голям актьор.

Велик актьор, но сега е един опърпан, рошав смачканяк, който е заприличал на бабичка. Не му отиват тези изпълнения.

Не мога да съдя никого в такава ситуация. Едва ли водещи са само парите?! И едва ли водещ е само нагона?! В тази връзка да споделя и малко житейски опит. Миналата година ми се лепна една девойка - аз на 41, тя на 20. Със сигурност не е заради пари, защото просто такива нямам. Беше си направо влюбена. Не знам, може би на тази възраст някои мъже все още не изглеждат чак толкова зле :))) Аз обаче си правя пас за известен период от време, защото ми е безразлична. Тя става все по-настоятелна. А девойката физически е много красива - сълза. И в тази ситуация, признавам си откровено, реших да се възползвам и да запиша още една бройка (не че съм някакъв сваляч). Обаче в момента, в който разбрах, че майка и е по-малка от мен с една година всичко ми се преобърна. Не съм добър психолог в тази област, нито пък мога да се самоанализирам точно в тази ситуация, но възрастта на майката ми подейства като ръчна спирачка. Разни хора, разни идеали :)

Абе да ти кажа честно,не си постъпил правилно.

Прати ми контакти на тази, да я видя.

Ама вие де факто правихте ли секс или ти отдръпна пениса си в момента, в които научи възраста на майката?

опукал я мръсника ся се прави че страдал и не било морално :))) "онай раута до края душата в рая"

Недей да лъжеш. Червив си от пари. :) Иначе правилно си се запрял. :)

Праз голям! Вижте горната статия с Гришо! :)))))))))))))))))))))))

Да е жив и здрав...Многа искам и аз да съм с такава красавица 39 години по-млада от мен нооо... има едно голямо НО,... по-млад съм от него, нямам неговата известност и слава, е нямам и неговите пари,...така че да е жив и здрав и дълго да се радва на красивата дама до него!!!

Лусила Сола (Lucila Sola) е на 37 години. Нито е с 39 години по-млада от него нито е на 39 години! до кога копи и пейст..?

Докато се научиш да смяташ :)))

Я да видим, той е на 76, тя на 37, значи 76 -37 = 39

Вижте, нискообразовани и несресани коментатори...Ал Пачино не е чувал за никой от вас.А вие всички знаете кой е.Схващате ли защо спи с 40 г по-млада от него жена, при това красавица? Ако не сте схванали, поограмотете се.Ай със здраве.

Ти пък все едно си пиеш кафето с Ал Пачино всяка сутрин;)))

Виж, отворко. И Митю Пищова не е чувал за никой от нас. А, всички ние знаем кой е. Схващаш ли защо спи с по-млади от него жени, при това не грозни? Ако не сте схванал вземи си удари тъпата претенциозна глава в стената. Ай със здраве.

Освен схванат си и смахнат.

Спи в какъв смисъл? На 76?

Честит имен ден дядо Николай. Сега баба ти Николина ще ти каже защо умният,добър талантлив и убавец Ал е взел за гадже тази напета мома. Искам като начало да обясня че не Ал Палячо е взел нея ,а тя него е свалила . Другото което искам да ти наблегна на вниманието е че дядо Алфи е финансово красив.И именно затова тя е с него.Това се нарича меркантилност.И ако младата девойка я нат......ти някой загорял момък,тя на часа ще забрави за дядо си Алф./това мога да го докажа от личен опит.

Отвратена съм и не само от конкретната двойка-то не бяха дядовци с млади момичета, то не бяха баби с младежи, то не бяха гейове и лесбийки, то не бяха педофили, проститутки-истински Содом и Гомор ! Накъде е тръгнал светът? Хора ! Опомнете се ! Единственото, което отличава човека от животните е моралът - някой досеща ли се, какво означава тази дума ?

вече потенциална баба, ама, честно казано, дядковците не ме привличат. Със сигурност и аз тях. Така че него го разбирам, нея - не.

Избери си - богатство, слава, власт, секс, това са четирите обичайни мотиватора на хората.

теоретично може да дъни и щерката, и тъщата - наборката, обаче на практика нито една от двете..

Талантът страшно привлича мадамите. А Пачино е изключително талантлив актьор. Дай боже всекиму, ;-)

Едва ли "мадамите" могат да оценят таланта, ако приемем, че тоя е "страшно талантлив". Но могат да оценят медийния шум (славата) и парите.

Е стига сте му завиждали,щом може човека нека се радва на живота!

Бе да е известен и богат, пък ако ще козел да е.

Бая мощна и цицеста тая Сола. Ще го млати ако не слуша!

А за тънката част във връзката кой се грижи?

В понеделник, сряда и петък - шофьорът, вторник и четвъртък е градинарят.

Ама нагонът почивен ден не знай, та в неделя?

Мацето е супер. Пачинката е наясно, че от него се искат пари и пропуски за фотоопортюнитита.

аз пък мислех че само ние си имаме "Златки"

39 години разлика. И не само - 39 сантиметра по-висока от него също.

Нито ще я яде, нито ще я прескача. Важното е да си пасват.

Красавицата и Звярът!

Красавицата и козела

Тъжно. Пачино изглжеда, като някакъв палячо. Не зашото е възрастен, а защото не е приел възраста си, опитва да младее, вместо да е достолепен. Двамата на тези снимки - гротескно. Най-важното обаче е, че си се обичат!

Парите са важни в случая.Мик Джагър е по-красив от този и също млади ги подбира.Търся си мъж на 90.Ами и да върши работа

нищо лесно не е тЕсно..

Разликата им наистина е голяма. Обаче Ал е голям, и на колкото и години да е, ще бъде гигант като актьор и човек. Което никой строен юноша не може да компенсира:)

Мога само да добавя, че Ал Пачино има ,,Усещане за жена,,.Един невероятен филм и незабравимото танго на Ал. Гледах го наскоро този филм, а той е римейк на оригинала от 70-те,,Ухание в мрака,,.

ужасно муден, скучен филм, подходящ изключително за чувствени и самотни жени.

Предпочитам строен юноша...за духовното сама ще си се погрижа.

Мисля си, че не го е взела като зрител и приятел, все пак.

тези папардаци се излагат!хапва им се агнешко!

А защо не? И моята жена е 19 г. по-млада. )))

Все пак това е Белязаният и Майкъл Корлеоне да не забравяме

дкми

Не, тя не е ку_ва и не е с него заради парите.... просто ЛЮБОВТА е сляпа.... Гледам и не вярвам на ушите си - кой нормален човек би се облякъл като него???? Кви са тея шарени гердани кви са тия простотии.... стилиста му (ако има такъв) трябва да бъде застрелян на място.

Старост-нерадост. Дименция и т.н...

Не го мисли него. Той е взел и дал толкова от живота, колкото ти никога няма да можеш.

Шарения гердан е от фондация Кенеди - престижна награда.

Поне да беше прочел за ''гердана''... Пишат всякакви!

Хю Хефнер ходеше с няколко 25 годишни като беше на 82, тъй че Ал в сравнение е направо примерен :)

Еваларка, Ал!

Това е огромна разлика.Даже не е толкова красив.Просто е много богат дядо.