Топ 5 манекенки с пищни гърди

След бума на болезнено слабите манекенки на модния подиум, през последните години моделите могат да си отдъхнат.

Обратно в новината

Коментари - Топ 5 манекенки с пищни гърди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

5 силиконки

Какво красиво има в тези жени- първо са развалени от пластичната хирургия, а после е играл и фотошопа. Не ги покзвайте, за да мътите главите на младите момичета и да изграждате извартен вкус за красота. Нека ги има и тези, но те са само за компания на мъжете които търсят това. Красотата е в истинските форми, създадени от прродата.

Магаренцето на пета снимка е идеално за хорз изпълнения.

ЕЕее най-сетне една новина за мъже написана. Браво бе. Всичките поред и дори и последната .... веднъж. А Ирина всеки ден бих я...

то тука само тунинговани чика латина. само едното дутцен беличко. не ми пасва тази мургава хубост. много татарли ми отива.

Стройните жени, които имат хубави тела като Лима и др. са с малък бюст. Затова са със силикон. Слаба жена с голям бюст е рядко срещана. За да имаш голям бюст трябва да има здрава носеща конструкция, която да го понесе. Честно казано предпочитам стройна жена с хубава фигура пред едрогърда, но целулитна и пълна жена.За мен няма по-грозна и отблъскваща гледка от отпусната и целулитна кожа. Слабите хора рядко имат целулит - факт!

Пълно е със слаби жени с целулит...Въпросът не е в това дали са слаби или дебели, а в тургура на кожата, възрастта, начина на живот и т.н. Същото е и за отпуснатия бюст. Като родиш И кърмиш три деца, има няма трябва или пластики, или да приемеш, че вече няма да падат след теб по плажа....

Добре де - жлези като жлези. Тия дето сте ги набедили за супер надарени не са нищо особено. Аз познавам поне 30 българки с много по-хубави и по-големи гърди ако това е най-важното. Лично за мен не жлезата е най-важното.

Е разбира, се че не само балкона е важен. Ариергарда също.

Хаха, магарето му се подвиха колената само от вида на Ирина Шейк. Да е жив и здрав Брадли с такава жена. А последната снимка с Ашли (обикновена трътка) не виждам защо въобще е сложена.

Жена без цици е като село без начално училище - просто няма от къде да започнеш :)))

...тая Ирина какво е направила с джуките си, бре? Ужассс....А за оная Ашли на последната снимка какво да говорим - това нещо ако е пък е хубаво за някого...

А мене къде ме забравихте бе, е-еей? Алоо? Моите са най-грамадански и само с това се гордея, ако не с друго. Това вашите там са едни недоразвити пикли пред мен бее.

Да се заблуждаваме, но тези пищни бюстове са най-вече изкуствени (напомпани със силикон или импланти), което убива мерака на ценителя на женска красота. За да се оценят по достойнство женските гърди, всички кандидатки трябва да се появят само по бикини, т.е topless. Няма друг начин да се стигне до истината за нещата. А женският бюст може да бъде най-еротичната част от женското тяло, както и да развали впечатлението от най-хармоничното и красиво тяло.

Дай Боже всеки му!

Ето това са хубави играчки за всеки мъж.

Това са нормални гърди . но нали лансират талпи за ограда и са позабравили , кои са женските полови белези .

Изключително грозно е жена с огромни цици като дини. Не прилича на жена, а на свиня.

Жена с цици като дини?! Ама истински, не гумени, гумените не се броят.

ха ха - ирина шеик(шеихисламова) е от днешната руска федеративна република татарстан. татарстан е създадена на мястото на волжка българия, която е основана от брата на аспарух - хан котраг през шестстотин и шестдесета година г. с други думи наше лошо няма )::

Ох и аз довечера как ще барам пощни гърдички ммм...

да немаш и ти плакат на саманата фокс, а?

Е, то каква пищност - Лима и Ирина Шейк са сухи мацки със силиконови имплантанти, Кейт Ъптън е с истински бюст, но няма никаква талия, направо си е безформена, а Ашли Греъм ако вземе да си нормализира теглото, също ще се лиши от "прелестите" си.

Ирина Шейх е бременна в момента и този клип както и снимката са точно от тези дни и не е с изкуствени гърди определено ...

От бременност несъществуващи гърди не растат. И докато все още не е ясно дали е бременна или не, то не е тайна, че има гръдни импланти. Нито тя, нито Лима го крият, все пак работата на тези жени е да изглеждат добре (и по бельо).

С удоволствие бих мъндръсал някоя от тея какички ..

Чудя се дали можеш да се изразиш още по-просташки???

Представи си - можеше ! Ако си търсиш някой и теб да оправя - просто си го напиши !

Dobromir Dimitrow

Виц като за Вас: "Наташа Ростова танцува с поручик Ржевски и го пита: - Поручик, за какво си мислите? - Ами за същото като Вас, мила. - Ау, какъв мръсник сте?! - Защо, Наташа, не Ви ли се иска? - Иска ми се, но Вие сте мръсник! "