Поли Генова се снима с княз Кирил и сина на Кардам

Поли Генова пя на благотворителния бал в българското посолство в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова се снима с княз Кирил и сина на Кардам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия пък грозници какви са? мошеници и алкохолици като тате?

Имаш ли лош вкус - завинаги е.....

Кирил Сакскобурготски докара кой ли не, за да окрадат България по време на управлението на баща си. Че Кобургите не понасят българите и ги смятат за боклуци се вижда и в последния брой на сп. Л`еуропео, който е все още на пазара!

TIREX

княз на какво? като какви ? обикновени изроди.

Мани, мани, принца последен нищо от Сакскобургготското не е наследил-целият на баба си Маргарита се е метнал... въх!

Щом се е снимала с "величествата" може вече и да пропее

Не разбирам две неща: 1. Защо соПоли прилича на лесбийка? 2. Кой седи зад соПоли и я лансира толкова много? Благодаря предварително за отговорите!

И аз това съм се питала... Била е в детската вокална група "Бон Бон", спала е с женения Ники Кънчев преди години, но друго не знам.

на снимката - конска муха и две магарета (в произволен ред)!

Монархията е закрита у нас. Има Република по закон, да не се счита за незаконно. Та законно нямаме величества, князе, принцове и принцеси. Има една фамилия, която се кичи с подобни титли и с това ги срами в цял свят и за жалост срами и нас! Законно е да се забранят подобни названия на несъществуващи "величества"!

Откакто имаш република си цъфнал.Величия за избиване на комплексите няма,но историята остава.

...а сметката плати Държавна агенция за българите в чужбина, т.е. всички ние - данъкоплатците.

с нашите пари си правят партита по замъци

ще излезе голям коцкар - само гаджета му се лепят - явно са чули, че има много гори

Като ги гледам тия нахилените, идея си нямат, че Хасанчо ще ги пререди.

Какви са тия измислени скъсани "благородници", ве ... Този дъртия с похотливия поглед - и той ли се пише княз ... ама само се пише ... Нещо да не е тяхно в БГ? Да не би БГ да е монархия? На какво са князе? Я в лево, юпита, хипита и всякакви други паразити.

на какво са князе и принцове?

КОГА ЩЕ СЕ СНИМА С КРАДЛИВ ДЕДО?

Всяко зло за добро, та един плюс от 09.09.1944 - отървали сме се от монархията иначе сега още щяхме да ги хрантутим за наша сметка тия "князе", а ползва никаква от тях - видя се какви ги надроби Сакскобурготския преди години, присвои имоти, а народа кучетата го яли.

И Кирил намаза с Милен Велчев от сделката с дълга. Казват около милиард лв

Да бе, десетки милярди кажи! Как ги фърляте само.

има разлика, да, сега ще храним комунистически президент със стотина съветника по разни въпроси ..

Княз Борис Сакскобургготски ли е престонаследника след Симеон?

Не! Симеон-Хасан Муньос Сакскобургготски! Алах акбар!

освен да седне да земята друго нямада е! Па знам ли може да се сроди с някои арабски шейх!

Престолонаследникът на България е Княз Кирил Преславски.

Жалко че така е устроен света, да има монарси, някой да им се кланя и да ги смята за велики! Това, че се били далечни роднини с други монарси е защото те самите са искали да затвърдят господството си завинаги и при възможност на по-големи територии! И да им се радваме за това! Срам! Глупост! Погледнете се! Не мислещи същества сте! Щом благоговеете пред такива! Наивници! А децата ви мрат от глад, нали! В африка носят вода за тоалет от 5 км, нали! Глупави хора, неуки! Немислещи сте! Болно ми е за вас! И ме е яд!

как добре изглеждат народните грабители, как възгордяно гледат, не ги е срам! избягаха а сега ги снимат и показват като някакъв престижен начин на живот! Ненормално нещо! всичко е изопачено! Кажете ми какво хубаво нещо има в това да избягаш от държавата която уж много обичаш, и сега да те гледат с уважение!

Друго си е да те обере някой от ТИМ и да те гледа сериозно нали?

ами да бяха махнали тимаджиите по време на управлението си

Тия могат да бъдат князе и принцове само на селскатта ми тоалетна, защото единственото място, в което се сещам за тях е там и то като върша едни голееееми работи!

Личи ти, че си със селска тоалетна. Сигурно си потомък на селяните, викащи "смърт" по време на народния съд, за да ликвидират цялата ни интелигенция и богати хора.

А ти си токова пр.ст ,че сигурно не можеш да отидеш до тоалетната сам! Седни почети малко история и до какво ни доведоха тия пуми.ри царе от клана на Сакскобургите!-до няколко национални катастрофи и войни, в които са умрели стотици хиляди хора също качествени като Димчо Дебелянов, Никола Вапцаров и.т.н.! Заради такива т.паци като вас сме на това дередже!

окрал е други хора и за това има бедни, хаха! А уж християни били хахаха айде бе!

До редакторите. Княз на коя територия е господина на снимката?

На нашата, просто е свален незаконно от комунистическите изроди на фона на радващите се селяни, на които все някой им е виновен за скапания живот!!! След монархията идва краят на аристокрацията и интелигенцията у нас.

На мързеливите селяни, защото е имало и такива, които са работели и не са били бедни, а не като сега! Прочети повече.

Законно, незаконно в момента сме Република България.

Е, и?

Поли е сред изпълнителите в новогодишния концерт на БНТ и Столичната община на площад "Княз Александър I Батенберг". Водещи на "Сцена под звездите" ще са Йоанна Драгнева и Георги Любенов. Ще пеят Владимир Ампов-Графа, Джеръми, Тангра

Къв е тоз Джъръми ?

Това един, който пее в банките. Ама се нарича не просто Джеръми, а "Програма Джеръми", цяла група музиканти са изглежда. Не съм ги виждала лично, но в нашия клон непрекъснато идват някакви бизнесмени да ги търсят в кредитния отдел.

папагала Поли, с тва умалително име така звучи.. пък и на визия го докарва с гоя обръснат перчем

Като направи Генова самостоятелен концерт и събере 50 000души да се обади да я направим "княгиня".

Е на какво точно е "княз" този господин?

Ти остави това, ами нашата водоплаваща птица написала "Между двама принцове"... То не знае горкото, че на царете синовете са князе, а на кралете принцове.

А не може ли да се е объркала тъй като в Англия не се употребява думата "княз" а принц????

Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски е български княз, доста известен финасист и близък роднина на всички действащи монарси...няма нищо общо с анонимен хейтър

Какъв княз български като сме Република?

Баща му Мони 800 дни Ментата е бил прогонен преди да стане цар, политическата система е сменена отдавна и тази "титла" предаван по наследство няма никаква връзка с реалността. По тази идиотска нишка, някой може да се води и паша тука, щото и такъв е имало някога...

Може да съм анонимен, може да съм и хейтър, ама живея е РЕПУБЛИКА! Князе,царе,принцеси и царедворци не ми трябват. Особено такива изтърсаци като твоя "княз". Спомняш ли си как баща му се пробва да шитне концесията на магистрала Тракия за 35 години на фирмичката му. Известен финансист....тръцки! Тарикат на дребно!

И тези си слагат етикети като модни дрехи, за да се продават добре. BTW, в Саксония сигурно само той е херцог и е на голяма почит.

На България бе тупан! Или смяташ, че по законен път сме превърнати в република под натиска на Ръша и горките бедни селяни у нас???

Разбире се,че е било законно. Народа анй-накрая е бил питан дали иска тези натрапени ни от запада чужденци,които ни причиниха 3 национални катастрофи и загуби във 3 войни. Капути Готски.

Стига, бе, моме! Стига извира от всякъде. От четири годишна, когато с връзки те набутаха в "Бон-бон" досега нямаш песни за един единствен албум... Бетер оня забавник Графа си станала, само дето той е по-тарикат от тебе, а и да не може да пее два-три албума има.

Ех,колко по-хубаво е да се слуша чалгара от учин дол или "ромската мадона"....но за селската маса това е развлечението в кръчмата,чалга на масата кючек и след това бой за изтрезняване.......селската маса все повече се доближава по манталитет до мангалската

Ами хайде да я слушаме Полито, де! Да направи един албум - да ни зарадва! Ама няма, вече 20 години мъка и нищо - ялова работа... пп: Чалга не слушам. Поли Генова също не слушам. И никой друг не я слуша - няма какво, няма един албум.

Селски, 7/8 е ритъмът на ръченицата. Това, че някакъв чалга-шоумен си е нарекъл фирмата така не прави чалгата народна музика, както и ритъма 7/8 чалга.