Пластичен хирург класира звездите с най-сексапилни устни

Освен че е една от най-талантливите певици в света и притежава милиони, Тeйлър Суифт е звездата с най-привлекателни устни.

Обратно в новината

Коментари - Пластичен хирург класира звездите с най-сексапилни устни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най добри резултати за трайно увреждане на милиони дават засега ХЛОР ТОКСИЧНИТе водни смеси У нас така са поразени над 7 000 000 живи в момента.Преди години терористите ползващи и ХЕИ ударно поразяваха предимно деца в ясли и градини..Хлор токсичните газове се вдигат до около 130 сантиметра от пода. Децата боледуват яко вкл получават трайни трудно лечими увреждания - бронхити,пневмонии,астма,левкози,диабет,синузити..сега тровят показно питейната вода с дози до милиони пъти над безвредните ..намерихме NaClO в страшно вредни дози..

Уха тия как ще уплатняват батка..

КЪДЕ Е МАРА ОТВАРАЧКАТА, С НЕИНИТЕ СИЛИКОНОВИ СТАЛАКТИТИ ????????

Ако в очите им имаше повече смешинки и хумор, ако не приличаха на замразени мерлузи с намазани усти и застинал поглед, целящи да накарат богати спонсори и зрители - т.е. консуматори - да ги забележат, щяха да бъдат и привлекателни и сексапилни. Ама за сега са само мерлузи.

Малки свински очета , челюст на булдог , зейнала уста ...Кошмар !

Харесвам Тейлър Суифт, както и песните й, много от които са нейни композиции. Харесвам и устните й, но в спокойно състояние устата й зее и трябва да направи усилие, за да я затвори.

Само защото има милиони и трябва да приемем ,че има най-сексапилни устни ! Не става само с кинти и пластична хирургия ! Трябва си и ген !

Тейлър Суифт и сексапил?!! Не, че е лошо момичето, нищо му няма, но и сексапил няма.

Мишел Пфайпър?!

Мишел ПфайФър- с Ф! PfeiFFer! Дори да има корекции- те са добре съобразени .Софи Марсо.

"Горната и устна беше дълга и правеше красива извивка. Умирам за такива. А долната...направо да я схрускаш..." Р.Чандлър

Ама колега, какво е това, ми то не си личи ,че има нещо пипано по тези лица. Елате при мен, да ви науча - в устата трябва да приличат на кремвирши, половин лице - в усти. Никаква работа не сте свършил, колега. Ами вижте модела и моя жена Теди Велинова- това е естетика. Трябва да си личи работата ни, не заприличат ли на киборг, не ги пускам.