Секси сцената от ”Първичен инстинкт” 24 г. по-късно

Барбара Палвин засне култовата сцена от филма "Първичен инстинкт" в реклама за Love Magazine.

Обратно в новината

Коментари - Секси сцената от ”Първичен инстинкт” 24 г. по-късно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шарън еротично си преметна краката и загадъчно не се видя кой знае колко докато тази голяма чепатене хвърля....

Че тя и с кюлоти да беше па същата работа щеше се види. Всъщност ко ще и гола да се съблече не ми е интересна. А подобни клипове май само доказват, че функцията на жените Е ТОВА.

Ако си гей е нормално никак да не ти е интересна, предполагам.

простотия

колената и са като на футболист

освен да покаже бутове тази мадама друго не е успяла ... Шарън е актриса, при нея (във филма) първо формите са много, много по-ок, второ са второстепенно нещо; еротиката се случва в мозъка не в очите. Тази тук затова е с някакви вързалки по пищялите - берем засегне и тази тема. Ама няма как. Иначе има дори клипчета в тубата, в някво тв предаване бяха поканили различни мацки да изиграят точно тази сцена. Е то сцена сцена ама без филма около нея не става. То и събличането на Ким в '9 седмици и половина' взето отделно си е нещо като пияни дечица. Но във филма ... ох котьо ...

Много е хубаво момичето.Добре си играе ролята,но все пак е по-скоро млада и невинна отколкото разкрепостена и перверзна,не е нахакана като Шарън,няма го излъчването на мръсница!Това е мое мнение.

Поредната долна к....а!

Унгарките са известни с продажността си.

За съжаление тази снимка показва само колко тази манекенка е бездарна,пошло вулгарна и стремяща се към известност! Сцената изиграна от Шарън Стоун има финес,еротика и несъмнен професионализъм! Няма изобщо място за сравнение!!!

Мили, дами! Това е ясно, отива ви и ви е присъщо. Но с какво друго можете да впечатлите?! Разбирате ли смисъла на въпроса... и като как ви се отразява огледалото!

Новините стават все по-идиотски

е на първо място в света точно с порно актрисите си.Това произвеждат най-добре. Така, че това клипче едва ли учудва някой.

Шарън излъчваше нещо перверзно, леко подло бих казал. Тази е по-скоро добричка.

Съвсем наскора Жени Марчева от БТВ изигра блестяща същата роля в сутрешния блок. Е не е Шарън Стоун но се постара по възможностите си.

След като падна Тодор Живков, преди 25 години, в България, вместо да почнем да живее по- добре, се живее доста по- зле. Новините са само за секс- оргии, наркомани, педрази, хора които се разболяват и умират. Населението на България постоянно намаля... Май само това дойде от САЩ, след падането на комунизма... По- добре живеехме без луксозни коли и мобилни телефони. Кабелния телефон и телевизия са най- добре.

Абе щяхме да направим и коли,и мобилни телефони! А момичетата щяха да са с морал,а не като сега от малки приличат на евтини курвета. То как да е иначе-това се дава по телевизията.

Е, тогава никой нямаше мобилен. Технологиите бяха на друго ниво.

глупака бре, ми че той умря жиката, как щеше живее 115 години, кой щеше да го замести ... и как щеше да си остане всичко по старому 25 години, след като и сесесер се разпадна преди пак толкова години???? Най-много да ни бяха изолирали като сев корея или куба и тогава щеше да се молиш за каквито и да са новини, педрази и каквото там се сетиш, щото щеше да ринеш радиоактивен кюмур в некоя уранова мина или просто щяха да те претопят като дрът и ненужен пенцьонер. "Педрази" имало, мухахахаха, а едно време у всеки вход по един педофил имаше и всеки се праеше на улав, а от бкп що педразин беше и се клатосваха насам-натам съвсем потайно, курви имаше колкото си искаш. Интересно като пукне Путягата и има още живи измежду вас, кво ще мрънкяте тогава?

все лъжете, до премала - в нашия вход нямаше педофили, освен ако не си бил ти.

Не е дошло, а го вземаме. Ако не вземе, няма как да ти дадат. Освен това след падането на Живков се изяви онова, което беше струпал комунизмът - упадък на ценности, липса на социален, обществен имунитет. Причина: комунизъм. Пошлост има и в Запада, но тя там витае сред по-малка част от населението. В комунистическите държави влезе сред голяма част от населението. Защото такава голяма част беше загубило вече ценостите си. Падането на някой от власт не е причина за такива промени и не може да бъде. Промените са възниквали с десетилетия и от един момент нататък си намират изявата. Липсата на диктатура не е променила нацията, а е допринесла единствено да се види съвсем нагледно, съвсем реалистично до къде е стигнала нацията в упадъка си. И понеже вечн диктатура няма, няма как да си правим илюзия, че подобни негативи, натрупани по време на комунизма, няма как да не бъдат изявени в най-лоша форма, когато се "махне капакът на тенджерата под налягане" и в нея "всичко се окаже задушена пихтия, която оцапва пейзажа и вони на загоряло". Това сравнение не е единственото, което мога да дам, но е доста точно. Няма нация, която за няколк одни да се развали. Но и няма нация, която да не се е извратила през комунизма. Нито една от 43-те, които са били заразени, не е показала други резултати. И не е от Щатите! Не че са цвете, не че и те не са зараза. Но не са причината за това днес в България! Просто сме порутени и освен това пошлостта вече преминава в следващото поколение, понеже родителите, учителите и обкръжението предават чрез възпитание и пример лоши черти на младите. Очаквам да минат поне още 50 години, докато пошлостта затихне осезателно.

Как ми се иска да се намърдам между тези гладки баджаци

съвсем точно ЯКИ БАДЖАЦИ

МНОГО ДА ГО ДУХА ДОКАТО СТИГНЕ ШАРЪН СТОУН.

Твърде далеч от оригинала...няма я класата на Шарън Стоун

Ништо се не виде!!!!!

Без гащи ли е отдолу? Колко пъти удрям пауза и не мога да хвана като хората.

:)

Цепиш мрака. Пробай пак!

Просто отдолу е съвсем натурална!

0:57 е твоят момент :)

При толкова хард порно филми...тази поза вече не е никак скандализираща. Даже е в графата софт еротика

Мно-о-о-о-о-о-го е далеч от сексапила на Шарън....

,,Евтиното си е евтино,, ако ще и шпагат на стола да направи.Шарън излъчва сексапил.

Шарън Стоун е несравнима.

На Шарън Стоун е несравнима...