Джиджи Хадид е засегната от болестта на Хашимото

Джиджи Хадид е сред най-големите звезди на модните подиуми, но когато е далеч от светлината на прожекторите, трябва да се справя със здравословен проблем.

Обратно в новината

Коментари - Джиджи Хадид е засегната от болестта на Хашимото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ем, ся? Чи ако ни си е и плащала осигуровките, малииии! Въх, ся ща я мисля и нея. Да са убади ако и трябва ДжиПи на Джиджиту, ше помогнем разбира се...

Миличката, стрес, нерви, напрежение! Тази професия и живот не е за всеки! Дайте да събираме пари за лечение! DMS JIJI

Tова е много срещамо заболяване и не е нищо заслужаващо да се обявява в медиите. Всеки 4-ти /повече при жените/ го има. 7 колежки при мен и 1/3 от познатите ми. Тия звездите какво, мислят че са недосегаеми ли.

Често срещано е - да, в БГ особено много и хм, защо ли?

Автоимунно е, т.е. предполагаема причина - стрес. Случва се от време на време да се бърка с непоносимост към глутена, обаче. И една двуседмична безглутенова диета (не е тежка) може да изненада приятно диагностицирания с тежката диагноза.

Не е тук мястото, но няма къде другаде да се оплача: ЖУРНАЛЯ, МАХНЕТЕ ТЪПАТА НОВИНА ЗА "ЦВЕТИ ПОЧИВА В ДУБАЙ" НАЙ-СЕТНЕ! Да премахнете само коментарите под тая помия е крайно нагла проява на дебелоочие и циницъм от ваша страна!

Щом е без коментари, значи е платена новината. А кой ли е платил за нея, ако не Илияна Раева - редовен ползвател на дир-а.

Да, и се лекува с препарата "Шмъркимото".

Сладко момиче, но не е нищо особено. Като видиш на някои снимки колко големи бенки и колко много има - ожас.

Цялата й кожа е така, кофти, но какво да прави момичето. Да имаш кожа на бенки или лунички е доста грозно. Колкото и да си хубава - загрозява. Добре, че поне по лицето са по-малко..

И аз имам бенки и хич не ми е приятно. Но да ми казват, че съм грозна заради нещо, дето нито съм го искала, нито ми е приятно да имам - не е особено правилно. Да не кажа, че на никого не му влиза в работата. Особено като не знаете какво е усещането...

Баща й е приказно богат, междувпрочем

Ти на 100-200 млн. долара приказно богатство ли викаш? Тоя го използват да строи именията на истинските богаташи. На Абрамович само яхтата струва колкото всичките пари на Хадидови :)

Представям си такива фръцли какъв кошмар са да живееш с тях. Ще има 'пф мило каква закуска си ми донесло в леглото, аз не мога да ям такова, забрави ли за болестта ми. И оф тая много ме дразни, що е такава..'

Хашимото има вече почти всяка втора жена. Някои си носят болестта с години без да знаят. Ако бъде хванато навреме и се следи щитовидната жлеза няма нищо страшно.

Трябва редовно да пие "Юнашко млЕко". Вечер преди сън и сутрин на гладно.

Бихте ли пояснили какво е юнашко млеко.

защо пък направо да ни Ви покаже...?!

С такъв драматизъм го съобщават,ще каже човек,че кой знае от какво е болна,а от всичко,което чоже да й се случи,това е най-безобидното,като си пие хапченцата и си следи хормоните

Имам чувството всичките тип 'манекенки' имат някакво страшно заболяване.

1 (една) манекенка ти е писала минус.

Е за това по-примамливото и по-лесното не винаги е по-добрият избор. Приятелят и я предпочете пред една певица, сега остава да е добър болногледач.

Джиджи Хадид...... Искам Джиджи Биджи с Джиджи!

И аз, и аз.

НЕ СЕ ПЛАШИ МОЕТО МОМИЧЕ ОТ ТОВА НЕ СЕ УМИРА.ПИЙ СИ РЕДОВНО ТЕРОКСИНА И СЛЕДИ ПОКАЗАТЕЛИТЕ.

Просто си прави място в медиите. Нали знаеш, че там се ръчкат с нокти и зъби?

При толкова много болести искам краткотрайна и отдаваща връзка. За да изконсумираме всичко в най-кратък срок!

закаквоти е брат.да ти лепне некоя ламска или камилска болес тиа араби се такива болести на жувотни от пустиниата да ти лепнат. еви си кака мара от село да ти е чиста лангата.

Ти откъде знаеш пък че леля Генка от село няма болести?! Никой не е застрахован. Е от наше село що народ измре от рак.

"Джиджи Хадид.." Тия араби мръсни освен болести и зарази на нищо друго не са преносители......мръсни мигранти долни не ламска болес и харакири , а СПИМ ша ни заразат . Марш от България и цивилизована Европа на тез гадини......

ае малко по-сериозно, бе! като гледам СПИМ вече си имаш. СПИШ докато пишеш!