Моника Белучи се съблече за секс сценa на 52

Миналата година Моника Белучи се разписа в историята като най-възрастното момиче на Бонд.

Обратно в новината

Коментари - Моника Белучи се съблече за секс сценa на 52 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз искам да съм на мястото на тоа късметлия Гаел Гарсия Бернал!!Мене що никой не ме вика за такива сцени??

Жена като жена. Не разбирам какво се превъзнасят всички. Харесва ми основно косата и. Иначе ми идва с малко едра и груба физика. Харесвам по-фини и нежни жени.

Не знам как е с фините жени,но фин мъж не можеш срещна в Бг,само мандарини :-)

Вие да не би да се разхождате само из Банкя?

хубава и умна е и и плащат да се съблича а има крокодили, глупави и грозни които за да ги гледам трябва да ми плащат

Да пусна тука и моята баба - на 62 е!!....момиченце...

Звучи апетитно.

Не може толкова красива жена да няма своя Александър! ;-)

Има. Свири само на пиано.

Много хубава и апетитна жена, но как може да се смима в сексуална сцена с гащи? Коя жена се е*е с гащи?

Магьосниците, бе!

... омбудсманката, бе...

Много, много е красива тази жена. Аз също съм жена и го виждам, и й го признавам, а за мъжете не мога и да си представя да са на друго мнение. Ако харесват жени, де.

Ами по-младите мъже не харесват бабички, лелке.

Стилян, младите никой не ги пита, не знам защо се обаждаш. Освен това ти си само един, анкета ли си правил, или бориш тежкия си едипов комплекс със зъби и нокти.

Разкарай се от темата за възрастни, ходи да гледаш някое детско филмче

Нещастни ,престарели лелки. Ако измерим злобата ви ще се окаже, че е по-тежка от теглото на Земята! Изказах мнение без да обиждам, а вие се втурнахте да ме убеждавате, че младите, видиш ли, трябва да се възхищават на увисналите меса на възрастните.

Защо си мислиш че една хубава жена се интересува от загубени младежи. Жените харесват мъже не мухл*вци

Да им се чудиш на тези жени, след като не харесват мухльовци, защо все за такива се омъжват! :-D

стилияне сигурна съм че от теб никоя жена не се интересува нито на 20 нито на 30 нито на 50 за това си толкова комплексиран и злобен нали

Никой не те кара да харесваш нещо на сила, и след като не харесваш темата защо си тука. Опитваш се да убиждаш хора от друго поколение. Като харесваш тинейджърки си ги гледай тях, не ти е тук мястото сам си се набутал.

Браво на наборката. Бих участвал с удоволствие в сцената...:)

Красива и стилна.Повечето со като повлекани.

взе да се излага ба стари години! Но, казано е, че никога не е късно да станеш за резил. Добре изглежда, но за възрастта си, а не за секс сцени !

И пред кого е станала за резил? Пред тебе? Намери се кой на кого да се присмива! Каква ограниченост!

Пред целия свят, мухльо.

Много е красива и секси :)))) За разлика от оня миризлив отпадък , гери-сопол , дето може да й е внучка , ама предизвиква само гадене и позиви за повръщане .

Е, хайде, стига сме спорили! Вярно, че жената е твърде зрала, но пък е нелепо да се отрича очевадното излъчване на класическа женственост, сексапил и дама със стил! Всяка млада жена ще е щастлива да изглежда така на 50+, както и всеки млад мъж ще е щастлив жена му да изглежда така, когато е на 50+; сега просто не осъзнават това!

При това е напълно естествена! Няма "екстри" и фотошоп!

Уста, нос и гърдите също (но няма имплантанти). Всичко с мярка обаче, инак би било жалко! Не трябва да те изненадва това, предивид професията на дамата, но не си прави и илюзии!

Прекрасна жена, браво!

Стилианчо, защо така хейтваш моето момче, какво не е наред с теб. Кое е това което те кара да мразиш и злобееш. В нормалните държави няма понятие като чичко и леличка. Има господин и госпожа

Моника може да изглежда апетитно за някои чичковци, но на младите ни се струва възрастна. Всяко шоу има аудитория и недоумявам защо се пънат да ми обясняват разни престарели лелки, че все още са вървежни дори и сред младите.

Тази "престаряла лелка", както я наричаш ти, удря в земята по сексапил доста кифли на по 20 и кусур години. Явно си някоя от тях, или к.мплексарче което си знае, че никога няма да докосне такава жена

Умора и старост е въпрос на себе усещане. Остарял организъм е след 70 а престарял след 90. Защо се опитваш да убиждаш. Или вероятно живееш в общество което е с доста назадничаво мислене ограничени разбирания относно днешната действителност. Чичко и леля се използват от доста изостанали общности в дълбока провинция или хора с тесен мироглед гледащи турски сериали

Колумбиана

Стилянчо най-вероятно е някоя батка, свикнал да пипа чалга-пр.стакеси и да мята салфетки по кръчмите. Там идеала за красота е друг. Или пък е някоя прикрита Стилянка, отговаряща на описания профил :)))

Чичко и леля са преди всичко свързани с нашето битие и това са титли, термини които ние не трябва да забравяме. Повярвайте ми, те не формират оценка за напредничавост или изостаналост на едно общество...В случая и стилиян и вие сте се отнесли към тези думи според мен, по доста "назадничав" начин... Относно Моника Белучи, за нея няма какво да се каже много. Старее като катедрала!

Пак ти казвам, че си глупаво и ограничено създание. Бъркаш възраст със сексапил.

Това е самата истина. Ентропията е безмилостна, дори за най-привилегированите. Зрялата възраст, също както старостта имат своите достойнства, но те са различни от тези на младостта. И е тъжно, когато аудиторията отказва да порастне и да приеме действителността.

За разлика от възрастните, младите са порастнали. Не е ли прекрасно.

тъпанар Стилиян, ясно е че си някакво много злобно тролче и нямаш никакво отношение към жените. С подобен манталитет сте много от българските "мъже" за съжаление, за което директно обвинявам майките и бащите ви които ви възпитават в простотия и ограничесност.

Хубавата жена няма възраст. Я се замислете колко млади жени около 20 са с наднормено тегло и с мустачки. Не здравесловен начин на живот, ниска хигиенна култура, никаква култура за хранене, чипсове джънкин фудс. Съчетано с тъпият поглед когато се стигне до интимност нямат елементарно поведение на жена.

Напоследък все повече, водят полов живот от преди да им дойде цикъла и на 20 имат по няколко аборта. Невероятно е как ценители с претенции стигат до интимност с такива и се изненадват от погледа им!

вчера бях поразена от джуките на една дама, тя само може да си мечтае за Mоника!

Това си е красива жена..Нормално е да не се харесва на някои ганьовци, свикнали да им пробутват по телевизиите пластмасови цици и джуки....Щом чалга-уродите минават за красавици..

Възрастта е просто цифра,а моя не е добър математик,а само любовник.

ееее, не съм сигурна дали е трябвало да го прави. Като разгледах снимките, мисля че губи от това.

Проблемът на голите сцени при 50+ жени е, че си държат ръцете непрекъснато вдигнати нагоре. Уморително е, а иначе Моника става и то много.

Само едно мога да кажа - Блазе му на този който я е.бе

Една от най- красивите жени на всички времена, спор няма! И няма физиологически пречки една жена на 52 да прави секс. Която иска прави, която не иска прави други неща...

Няма място за големи коментари, хора, всеки да си живее живота, както му харесва. Дядо казваше, че стара жена и стара риба няма. Била на 52, аз кво да кажа, като моята е на 60 и си я харесвам, а и тя се старае, да е жива и здрава. Позата е класическа, когато се снима секс сцена в киното, ако е нещо друго, тогава ще е порно. Като студент, 20 годишен, имах ала бала със съквартирантката, певица в бара, 36 годишна кака, още я помня.

дий, кончеее... тъгъдък-тъгъдък-тъгъдък... сеньор гарсия бернал отдолу ще да е откачил ;)

Чудесна е ... ох Моникаааааа

Най*красивата жена винаги ще е остане така. Красив не означава привлекателен.

Има жени и жени, но по принцип жена, която се поддържа, спортува, храни се здравословно и води нормален любовен живот може да го прави и на 70, като при това изглежда добре. Какво е 52г.? Активна възраст, в която си годен за всичко, стига да си здрав и вътрешния ти свят да е наред. Във форумите тук ежедневно виждам арогантни и озлобени младежи-те и сега са под въпрос и като здраве и като всякакви възможности. На 52 ще са нула, ако доживеят. Активна, културна жена с богат и пълноценен живот си е ок, и годините и са просто цифра.

... имаш ли си идея дори за какви медицински процедури иде реч , та пишеш лаладжийски работи :))) ... и за цифрите зад тези процедури ?!? тия локуми дето си ги написала са общи приказки дето всеки си ги цитира както иска и НЯМАТ НИЩО ОБЩО с истината около външния вид :))) ... само усмивката и сигурно удря 1млн за изработка , без ежегодната поддръжка :))) ...

Таке е, генът, спортът, храненето, начинът на живот са определящи, те са различни при различните жени. НО, ако разчиташе само на това тази жена никога нямаше да изглежда по този начин на 52. Във визията и са наляти милиони-естетични и кзметични процедури. Това е истината. Положителното е ,че е направено с мярка, така че да не се набива на очи и да изглежда естествено.

Преди време попаднах на едни рисунки, които обясняваха нагледно вашето мнение. Първа млада дама на средна възраст става в 5 часа. следващата същата дама бяга в парка до 6, след това същата млада дама отива на работа. като обядва съвсем разумно. Вечерта лягайки си същата млада дама наглася алармата на часовника за следващата сутрин отново на 5 часа. Втората част беше с друга героиня ставаща в 7,30 тъпчеща се с бургери, "сладки нещица" и все други хранителни боклуци. Та същата трътла минавайки покрай горната млада дама константи. "Това е до ген, а той е несправедлив" Иначе по темата точно Белучи е една от малкото актриси, която пази своята форма или казано по разбираемо "Така както Господ я създал"

Абе, хубава е била жената навремето, няма спор! Сега обаче я гледам не смее да свали ръцете!

Все повече народ изкарва прехраната си със събличане. Някои даже преядоха и станаха випове. Вероятно така човечеството върви напред. Както към края на римската империя.

Облечена е по-добре и да си гледа внуците :)

Тя роди на 45 години, така че скоро баба няма да стане, че да гледа внуци.

Злоба,злоба :))) Явно вие само за това ставате-да гледате внуци :))

Ади сига! Ни тъ била кефьела! Пък ти голям гражданин! Селяндур! За годините си е много харна! Ако твоята жена на 52 изглежда по този начин - може да се цупиш. Ама така.... недей се прави на орел, като си мишка!

никога не ме е кефила! има вид на типична италианска селянка!

Я се покажи ти, да те видим какъв си убавец или убавица.

Я напиши в Гугъл на изображения Young Bellucci и ела пак. Другият вариант е... да си обърнал резбата?

А снимките от секс сцената къде са, а?

Хубава е жената,защо да не се съблече.

Като има кой да плаща- що да не се съблече! Те парите не миришат, пък и женското тяло все е било стока и така ще си остане докато свят светува!(по принцип, не конкретно за някоя жена да става въпрос, там вече си е личен избора!)