Моника Валериева: Не си слагайте силикон в устните

Моника Валериева призна, че съжалява за решението си да си сложи силикон в устните.

Обратно в новината

Коментари - Моника Валериева: Не си слагайте силикон в устните | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозно и неестествено.

Не е вярно, те са морални момичета!

Все пак са по-добре от тези на Мичето - отварачката!

Мичето е емблематична, но нейните поне са закръглени и прилича на жена :) Сегашните ги правят огромни и силно опънати и настрани, да подсилят всмукнатите бузи, изтънения нос и нелепо щръкнали скули. Травеститската мода май е отшумяла само за страничните наблюдатели, а те много си се харесват.

Закръглени ,ама са нацепени като емблематичен сфинктер!

За устните ясно, ама какви са тези говежди вежди? Пълен потрес...

"*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" - ало малоумни дираджии - пълни с цинизми са не нашите коментари, а ваште порнографски статии и прикачените снимки и биграфии на Секви там долнопробни голи проститути към тях...Не ние, а вие ежедневно ни обиждадте с тия проститутки..Нас ни обиждате , а децата ни ги убивате.....

ето така дира се грижи за популяризирането и разспространението на проституцията у нас. Кампанията на дира иска да покаже на младите хора, че хирстиянските ценности са гнусна заблуда, която спира хората да се ебат над път и под път. Тазгодишната Коледа ще мине под мотото "да живей разврата" и "всички женки със силикона и навирени крака" . Давате ли си сметка, какъв невероятен прогрес изживаваме в момента, можем да свалиме гащите свободно и да се нагъзиме по телевизора без никаквипроблеми вече...Урааа

Не се притеснявай, така представен разврата - никой не иска да му подражава :) За да станеш проститутка, трябва да си наркоманка, иначе не се издържа. Те даже ходят да се оперират дрогирани.

Не в първите 100 в БГ, а в света... Моника е супер секси...

Големите устни са вече демоде. Правят лицето грубо и вулгарно.

Те не го знаят, обитават друга среда... Даже не знаят, че и чалгите са демоде от 100 години.

Какво ли не правят хората , само и само да печелят пари без да работят !

първо трябваше да си сложи ботокс в мозъка

Естествената красота или я имаш, или не. Не може да си я купиш,няма как да станеш красива чрез корекции. Особено устните. Всички жени с правени устни изглеждат като маймуни, грозни, отблъскващи и обезобразени. Не знам как се харесват така, кои мъже харесват това. Момичета като тази са за смях,защото в стремежа си да са "красиви" стават смешни и брутално грозни. Посланието й е безсмислено, защото жените, които я харесват не биха го разбрали. За жалост стереотипа, в който си живуркат ги ограничава само до такава визия. Тази визия е модерна и е един вид гаранция за улавянето на някой бизнесмен.

На мен ми прави впечатление, че световните топ модели, които си изкарват парите с визия залагат на естествената красота, дори да имат видими дефекти не ги коригират. Никой няма да ги търси и наема, ако са с изкуствена чалга визия като нашите набедени хубавици. Естествената красота е това, което те отличава, прави те уникален и индивидуален. Иначе всички стават като по калъп. Пример за модел с естествено плътни и красиви устни е Адриана Лима. Устните й наистина са много секси и красиви, защото са естествени. Не случайно Адриана Лима безспорно е определяна като една от най-красивите и сексапилни жени на планетата. Плътните ѝ устни, синьо-зелени очи и чаровна усмивка са пленили милион сърца. А тези с правените устни са като ужилени от оса. Разбирам да коригираш бюст, ако нямаш такъв. Но да си пипаш лицето е безумие и глупост.

Адриана Лима е от друга планета. ....Тя е кралицата на VS. Няма по-хот жена от тази на планетата.

Дълбока провинция една след друга се люпят и поредната Ася Капчикова тя пък без цици ами с гумената си оная работа ще върви "Напред".Няма ли някой голям Чичко да им намери РАБОТА на тия провинциалкиТа стига са пълнилиСтраниците тук и там нали всичките са със " сериозно"образование .

Всички силиконки имат изключително долнопробен вид, връщат се назад към маймуните, пълен регрес!!! Отвратителна!

не се връщат, те СА МАЙМУНИ и то най-малумните

Вие виждали ли сте я тая кифла преди пластиките....в случая наистина е имало нужда от тях...

Коя е тая бе

И що?.Пречат и да лапа мундщука на саксофоня?.Нали е една от главните солистки на златотърсаческата филхармония :).

Писнало ми е вече от вежди които първо са оскубани и след това нарисувани на така освободеното място. Някои по-долу беше писал че го плашели, били рунтави и пр. Нема страшно бе, те са 2D. :)))

силиконю ву е преврънал на конь муцунята

Кичо

Моме една клиника в София /да не и правя реклама/ оперира хемороиди успешно бегай там може и да заприлича на лице...

Тая е като някъкво копие на Черната Златка :)))))

И николета лозанова, и т.н. и т.н. и т.н.

Има защо да съжалява. Не съм виждал такава операция да е успешна. Особено на младо момиче.

Ама верно ли?

вогон от планетата на гомемоГоВеждите

ВОГОН от планетата на големогоВеждите

А, сети се, че с такива устни момичетата приличат на уроди...

по-добре да не се бориш срещу природата.

Никой разумен човек не би си направил постоянна корекция, особено на устните - аз знам че хуалурон имаше още преди 8 и повече години, защо си е слагала силикон. Иначе аз не бих си пипала лицето, вече като се сбръчкам ще му мисля

Само за горните устни ли важи това изявление на харМониката Валерианова, или и за долните и устни? С кои устни си изкарва хляба, с горните или с долните, или и с двете, а може би и с дупето?

И името й също е такова силиконско. Разбирам защо не си харесва устата - на "усмихнатата" снимка прилича на блъбфиш.

Глупостта не може да се скрие за никакъв силикон. Красиви са естествените несъвършени жени и мъже. Изкуствените детайли и корекции си личат и не разкрасяват. Може би стават само за снимка.

Спести пари за силикон - ела при мен да те оформя! С едно докосване - дълготраен ефект! Брата Тервел - и той е майстор гравьор!

Е тая е прости.. не Гери. Тая ни пее, ни деца гледа нищо, а и съвети ще ми дава отде накъде?!

Джуките ми приличат на свинска дулица.....

Приветствам този тип жени! Да демонстрираш недвусмислено и ясно низкият си интелект е похвална форма на честност...

Мисля, че който иска да има такива ДЖУКИ - заслужава да ги има и няма нужда да бъде предпазван от това. Това е маркировка за крайна форма на тъпота, празнота и суета, съчетани с извратен ВКУС към грозно и травеститско излъчване. Защо да ги предпазват? трябва да им личи отдалеч, казвам аз.

А аз съжалявам,че погледнах снимка на момичето...

ох, на устенцата - кльоффф

кофти е нали - особено на слънце лятото, като се нагрее и се размекне силикона и джуките ти увисват! То и с циците е така... Ама не бой се - за стягане на силикона можеш да си навираш главата в хладилник за по 2 часа на ден, лятото! А също пробвай със силикон за мозък - специална нова разработка !

Джуките /Устата/ им приличат на кокоше дупе!

Кокошо дупе е обратното - когато ги стискат да са малки устенца, много е било разпространено в началото на миналия век, така са правели градските кокони. Като символ за финес и изящество :D Сега, обратното - не ги стискат, а издуват. Който няма силикон /малките кифли/ го правят чрез вътрешно издухване напред, за да имитират пълнеж, наблягат над това колко са подути от възбуда и секс :DDD Не е "кокошо дупе" това, а слонски анус!

Не знам защо всяка кифла смята, че като си натъпче циците и зурлата със силикон ще стане много вървежна

Ми от акъл са на тоя хал ...то тепърва им предстоят проблеми на секси кифлите то силикони то солариуми то какви ли не интервенции завалийките кат поостаревят ми жал напрао

Правят го да личи, че е вложена инвестиция някой друг лев. Нещо като гипсовите розетки и полилеите по таваните в панелките едно време. Да имитират разкош.

ма много си грозна да знаеш освен някакви татуирани наркопальори и сводници не виждам кой друг ще ти обърне внимание

Тия страховити веждаци .. можеш и без тях

А, не те си подхождат на мустака.

Защо тъпанарките решават да се барнат като надуваеми кукли, това никога няма да го разбера. "Всеки си има вкус", казал дяволът и легнал в копривата.

Троши ги маце, да не ти пука.

И със силикон и без него, нито някой те знае, нито иска да те знае! Бръмчи си по нощните локали и си лови клиенти, че времето ти изтича! Армията от 17 год. брутлки тип Гери-Сопол са на нисък старт!

Не, тя по чужбина бръмчи, то тук всички са я ползвали вече. По някакви араби ходи и терористи брадати.

НИКОГА не бих си сложила нещо в устните!!!!" Туй нещо дето си го слагаш редовно се е отразило на погледа ви

СИ ГО СЛАГАТЕ ЗА ПО-ДОБРО УПЛЪТНЕНИЕ КАТО ВЪРТИТЕ СВИРКИ.