Гардове на Моника Белучи биха руски журналисти

Бодигардове на италианската актриса Моника Белучи влязоха в сблъсък с двама руски репортери пред хотел в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Гардове на Моника Белучи биха руски журналисти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Журналиста преди да почне работа , трябва да му метнеш един бой да запомни добре и тези от Дира трябва да изядат един хубав мазен бой ! Ще помни журналиста , ето Дикофф защо не греши ?????

Подвеждащо и заблуждаващо заглавие, пример за хибридната война. Гардовете са пак руснаци от руска охр. фирма така че руснаци бият руснаци но това вече не е новина. Там да се бият си е в реда на нещата.

Ако журналистите бяха от "Звезда" гардовете щяха да бъдат бити, ебани и гнусно окървавени :) Тия двамата са били от някой сайт сигурно :)

И на теб щяха да направят същото, ако снимаш Стоичков:)

Щом са журналисти, бой по тъпите кратуни, без разлика какви са!

Кютек а ла рассии.

абе тя и вув порнак ша са снима аkо някои и предложи..на 52 все някои руски пяндурник ще и го накове от зат..

Белучи вече живее в Москва , нейния съпруг от десет години има бизнес в Москва ! Написала е молба за Руски паспорт до Путин , наскоро ходи в Кремъл където се срещна с Путин и са разговаряли , Путин е широко скроен човек , макар наши и чужди да го Сатанизират , разбира се за пари !

а боярищник пийваш ли? пий един и веднага ще ти скроят едно широко чамово пардесю, като класически мужик.

Вие сте тъпи Укри от измислена Държава и след 22януари ще прекъснем всякакви отношения с еврйската Хунта в Киев ! Вас всичките ссмръдливи Укропи на Дунав Мост ще ви бием шута ! Укрите вън от България !

Белучи не живее в масква, нейния съпруг няма бизнес с расия, не е писала писмо и не е ходила в кремъл, путин не е широко скроен човек а злобен маниак.

Тази статия е много манипулирана и затова искм накратко да разкажа как се случиха нещата. С група колеги решихме да се почерпим и съответно се отправихме към магазина за козметика. По пътя попаднахме на тая Белучи дето излизаше от хотела и разбрахме, че си е купила лосион за вана и после мислела да се къпе. Тук искам да кажа,че само на някакъв извратен западен дегенерат като Белучи може да му дойде на ума да изхаби лосиона като го сипе във ваната, всеки нормален човек би го изпил! Опитахме се да предотвратим това кощунство, колега направи опит да и го измъкне от ръцете, намеси се охраната .........останалото го знаете.

Нали била готова за руски филми - направо са я вкарали във филма .. //иначе, Левиатан си струва гледането

Володя, кво й се церемониш с тая италианска шлюха?Цяла Италия е е минала!Пускай спецназа, там морпехи, ВДВ-то и само на бодигардове ше ми станат! А пък тая долна шлюха, ако беше човек и жена на място щеше да скочи и да защити руските журналисти и да не допусне да бъдат бити!А тя най-вероятно се е барала за пиздата...

Володенка, дурак! не чуваш ли че и бодигардовете са РУСКИ ДОБИТЪЦИ и ругаят руските репортери НА РУСКИ, а не виждаш ли също "интелигентните" им руски муцуни водкаджийски?! Ако бодигардовете не бяха мужици а италиански джентълмени всичко щеше да си мине културно... Но в Масква дори да си Белучи, само мужици могат да те опазят от мужици - "културата" им е такава...

Нали не са били хора. Лошо няма.

....jyрналистите си го заслуjaват в повечето случаите !..в този сащо !

Един журналист когато и да го набиеш, все е късно . . . !

Моника е жалка, но никой не смее да й го каже! А гардовете й би трябвало да си изберат по-мъжка професия. ПС. На Моника й препоръчваме да изгледа 10-те серии (2005 г.) екранизация на "Майсторът и Маргарита" по романа на М. Булгаков.

Е, добре че се яви ти - Хм-хммм - да й го кажеш право куме та в очи ;) Ти на Моника Белучи акъл ли ще даваш бе, безгласна букво? Тя е популярна в Масква, колкото й да те е яд

На спецо у гъз-цо:)))))

като е посочила "Левиатан" на Андрей Звягинцев за харесван от нея филм. Който го е гледал знае за какво става въпрос.

Как попада един филм на фестивала в Кан?

Ако сте се чудили какво е хибридна война - ето ви нагледен пример за това. Руски гардове бият руски журналисти, но заглавието на купения сайт е: Гардове бият руски журналисти. Посланието е - всички трябва да намразим Западната Цивилизация и да заобичаме клетите братушкки.... ГНЪС.

ние тъпаците не се светнахме че става въпрос за руски гардове, добре че беше ти да ни просветлиш медузо недоклатена.

1во бодигардовете й са уснаци и 2ро - видеото е скалъпено - едната част няма нищо общо с другата. Кому е нужна тази измишльотина?!

На 52 години е и те са искали да й обърнат внимание, а то да ги опукат??! Е, скоро вече няма да я притесняват!

простушки ник , тъп коментар

Ама ще го помниш цял живот!

Майоре, ама си е представила филма в Москва, а не в селската ви кръчма....

Моника Белучи е страхотна! В третия сезон на "Моцарт в джунглата" беше невероятна!

и тези като ицето стоичков са им "е..ли майката"!!;)) наглите журналистчета искат да "лапат" парички, от писането на простотии, но някога, си го получават! браво, на тези момчета!!;)) с клюки пари,.. а?? ама, много често, бой,... вместо пари!!! хахаха..;))

Брей, много популярна тая Моника, чак суматоха внесла с присъствието си ... но е пък хубава, това не може да се отрече.

бой, маама ви журналистическа нагла

И гардовете действат непрофесионално, блъскайки хората с ръце, а не избутвайки ги с тяло, и журналистът действа глупаво да блъска гард при изпълнение на задълженията му. Пък за въргала тип "ела да се оправим зад ъгъла", след като охраняваният субект е напуснал периметъра и няма опасност за него нямам думи!

И тази е една актриса....дърво

Съвсем вярно твърдение.На практика играе една и съща роля с леки вариации във всички филми, никога не се усмихва! Вечно застинала в неква псевдоеротична муцуна, освен тва е публична тайна, че е безобразно тъпа...и има гигантски стъпала-кофти:)

Не я харесвам, но не мога да отрека едно: Засега поне! не се е орезилила с гологъзене и показване на телеса,предвид напредването на годинките й. Има голи снимки като млада, но сега спазва някакво приличие, на фона на Мадонините простотии например.

Гардовете и те навярно са руснаци, та типично по руски са уредили въпроса.

Смешните хора със смешната професия"журналист" си просят да бъдат бити,такава наглост и простащина не се среща във нито едно друга професия. Но най смешното е,че те си мислят,че това е почтено и ,че не са оправдани..ама много е смешно всичко.

Навсякъде по света журналистите са досадни и си го просят.

руските журналисти са свикнали да ги бият

Въпрос: Каква е разликата между туриста и антирашиста в раССия! Отговор: 2 дена!

Прошльо, ти си максимум ефрейтор, ако разираш какво ти казвам.