Деби Рейнолдс почина ден след дъщеря си Кари Фишър

Американската актриса Деби Рейнолдс, звездата от класиката "Аз пея под дъжда", почина на 84 години, ден след смъртта на дъщеря си Кари Фишър.

Обратно в новината

Коментари - Деби Рейнолдс почина ден след дъщеря си Кари Фишър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи! Мир на душите им!

Абе стига с тия легенди на порока,в т.ч. и Джордж Майкъл.Лека им пръст!

Безмилостна трагедия!Това е просто ужасно! Горката жена трябваше да преживее смъртта на детето си, явно не е издържала и само ден по-късно си отива и тя.Дано поне са заедно сега и да почиват в мир!

Моля обясни,как се преживява смъртта на дете???

БобЕ неграмотно, малоумно...: " преживявам, значение: (гл.) изживявам, прекарвам, изкарвам, понасям, търпя, претърпявам (гл.) изпитвам".

абе, боби ли си какво си, хората пишат какъв ужас е преживяла жената загубвайки детето си и че тъгуват за тива, ти пердашиш въпросителни с изисквания да ти се обясбявало как се преживявало това...Видяхме как!!!Това ли ти е на тебе коментарът???УЖАС!

dimka

Много тъжнен факт!Да почиват в мир там, където са сега!

да почиват в мир. достоен живот, въпреки житеиските удари, падане и ставане, прекрасни акртиси с незабравими роли, поклон!

Горките

Често се случва след един близък да го последва друг нему близък. Мир на душите им.

Няма болка по-голяма от тази, родител да погребва детето си. Нека и двете почиват в мир.

Ама наистина тая година по_бързо да се маха

И като се махне какво бе брат ми, ще спрат да умират хора ли. Просто сега им дошъл реда

Нещо зачестиха гадните неща, край мен всички имат по някоя загуба, аз също... Много са за малко време. Дано се поразредят занапред. Можем само да се надяваме и по силно да се обичаме един друг. Това трябва да е сега и веднага, а не да го отлагаме, че няма за кога. Бъдете здрави и щастливи.

Тъжно