Коментари - Ивайла Бакалова: Има мъж в живота ми | life.dir.bg
назад

Ивайла Бакалова: Има мъж в живота ми

Бившата манекенка разкри подробности около личния си живот.

Обратно в новината

Коментари - Ивайла Бакалова: Има мъж в живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не-е, просто не може да бъде истина! Как така изведнъж и за първи път? Ние пък си мислехме, че се е оженила след тройната проба. Но да не я държи така гладна, че я как е изпосталяла завалийката, кожа и кости и още нещо.

случай указания, много трябва да си е намразил "патката", че да я жертва в "дялкане" на тая отвратителна грозотия!?

Значи тая овца вече не е девствена. Кой го интересува.

Тази съвсем се е одялкала!

то възрастта не прощава никому. Като я гледам не може да има мъж, освен еднократно. И де го този мъж, като гледам снимките по вероятно е да е обратна.

Това което виждам е луковица с бабешка щия

e и ?

а бе то си е въпрос на вкус, но ако това са ни красавиците.......

в живота СИ

Имам мъж в живота СИ. Има мъж в живота МИ. Капиш?

Това всъщност е една знакова статия. Защото вдъхва едно ново значение на понятието "брокерка на недвижими имоти". Ражда се един нов фолкор, който може трайно да навлезе в новата българска реч.

Моля някой осветлен да ми обясни,че аз не вдявам - как често някоя известна жена каже Имам мъж до мен и все сама на снимките,тия мъже все се крият! Не казвам,че няма,ама ... Май тия мъже не гледат сериозно и не искат да се знае,че са с такава жена ... или ?

:) Всеки има право да вярва в миражи.

Тази поовяхнала мома нещо е закъсала,няма да е лошо да намине към ДЖИ-ПИТО.

Вие па сте много убави...

Парад на суетата!

Абе, бабините, това на снимката жена ли е? Ни е млада, ни е убава. Ако се поразтегна малко при пластичните, аз може да съм и по- убава от тая. Доколкото си спомням тя беше на мода по време на мойте младини. Така че - в живота й няма мъж, а някой дядо. Млад мъж не може да погледне тази мумия, освен ако е геронтофил.

ИВАЙЛА ИМА ОГРОМНО СЪРЦЕ С МЯСТО ЗА ВСИЧКИ МЪЖЕ МОЖЕЩИ ДА СИ ПЛАТЯТ ТАКСАТА.В ДУБАИ ИЗГЛЕЖДА Е НА ПОВИКВАНЕ СРЕЩУ ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ.ТЕ Е БРОКЕР НА ТЯЛОТО СИ.

Много точно и самата истина

Защо Дир-а са цензурирали толкова много истински мнения за тази??? Нека се изкъпе в народната любов, за която очевидно се е постарала!

Това не е никаква новина! Лъжа е! Чуди се само от кой какво да прибере, изкуствена и от вътре и от вън...

"""Има мъж в живота ми""".Дерт ми беше,вече деня ми ще започне изпълнен с лъчезарно излъчване

Чудел съм се, как ли ще изглежда едно същество при среща от Трети вид,е вече не се чудя.

Тая жена е тежко болна В Дубай няма ли лекари Тя ще умре скоро, ако прозължава да слабее.

Лошотията е разяжда... Злобата в изсушава, тъмно петно!

Запазила е фигурата си, но в лицето е пълна скръб. А къде е въпросният мъж? Май е поредната измишльотина.

А така , де.Вече почти се бях отчаял ,че може да остане стара мома.

И на какв език брокерства? На френски?

То така ми иде да попитам двуцифрено или трицифрено число ли е по ред на паркиране в дебрите на твоята женственост но даже да е четирицифрен какво значение има всъщност за мен това? Всъщност ти е време за разплод така като гледам си над 13 и пари имаш...

Брокер на имоти в Дубай! Значи знае арабски и английски поне, при това перфектно! Нали така! Освен да лъска моркови друго едва ли прави! Щом и харесва!

Това новина ??????????????

Е като се хвали, поне да го покаже, да го видим що за Убавец е

от кого беше дъщеря ѝ? че прилича на много

Стига с тоя хейт,бе! Тук само представители на кралското семейство има понеже. Седнали да пишат и да оправят света. Ми не ви ли е срам от ла*ната,дето ги бълвате? Не е въпросът дали е хубава или не е хубава. Щото от повечето коментари,човек може да заключи,че тук пишат някакви изключителни хора,които са светлинни години пред нея по хиляди направления:морал,красо та и още,и още. Ама дали е така? Ми човек като всички останали е сигурно и тя. Ако я харесвате-похвалете я! Като не я харесвате-замълчете си.Така следва да направи Културният човек! Конфронтации не търся,не ми отговаряйте,ако ще ме обиждате пък още повече. Аз никого не обидих мисля.

И като се изака и освободи корема си, успокои ли се?

Ние сме наясно с твойте любовни похождения шаврантийке, хванала си един дърт евреин богаташ, а въртиш любов с нашецец който е с червена бюлетина в интерпол, не безизвестния измамник С.С....ев

Тая мога да я само с чувала на главата или отзад.