Алекс Раева се показа без грим

Водещата Александра Раева сподели нови снимки от почивката си.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева се показа без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пипи

На третата снимка, дето си е естествена, е много по-секси.

Апропо, наистина изглежда много свежо без тези тежки гримове, поне с десетка по-млада.

"Жена без маска и без грим - озъбено свирепо куче" е казал поетът

И с грим и без грим си просо една суха кифла, която полага огромни усилия да са пласиа поне като едно триъгълно парче от торта "Гараш", но уви...

И кво като е без грим на 1-2 снимки, след като са използвани филтри за обработка на снимките, което е общо взето същото като да е с грим ?

пръдна без грим

размаза натруфения грим

И какво от това,кьде си почиват?На никого не е нужна тази демонстрация.

блякс

ЛИГОТИЯ ДО ШИЯ СА И ДВЕТЕ.

А къде е метлата и?

Ама,това Алекс Раева ли е?

Това тази същата, която била със Слави за дивидента и забременяла от него, ама направила аборт ли? И за какво ми я лансирате? Свършиха ли свестните жени, не по-малко красиви? Стига сте пробутвали комплексарщината!

всичко си има момичето и защо й трябва този "грим", без него е супер, не слагай толкова кал по себе си, младо момиче, природата ти е дала всичко, не я отблъсквай, бъди себе си...

И силикона ли да махне?

Става за новия E.T извънземното. С грим е better дарлинг.

И като се е снимала ние читателите на ДИР БГ. какво трябва да направиме?

Предлагам да ръкопляскаме.

Леле колко е кисело гроздето!

Кисело,киселоооо! Смешници.

КОЯ ПА ТАЯ ВА? оТ КЪДЯ НА КЪДЯ ? ОТ ДЕК НА ДЕК МИ Я ПОКАЗВАТЕ?

Алекс не им чети глупостите,те просто толкова си могат.Бъди жива и здрава и карай напред.

Алекс, съвет - НЕ ГО ПРАВИ ПОВЕЧЕ :)

Тази с грим беше зле, но без него си е направо плашеща! На такива в махалата им викахме страстоубийки.

Природно грозна си е. по-големия проблем е че е и доста глупава.

Казвате, че има фенове...., може би приятелките от прогимназията???

Чел съм мнения,че била красива, но някак си мен не може да ме грабне. Един път се разминахме и ми се видя доста нисичка.

Много е грозна, тъпа и безлична.

Гледам, гледам, значи според мен нелепата форма на веждите й е изиграла най-лошата шега, защото като добавим устата до уши изглежда самодоволно-глуповата.

Горката жена. Гледам горе-долу е докарала имидж на жена. Щот преди без силиконовите протези си беше баш травестит.

Много е хубава и без грим

'се дзвер!

в наше село една я оженили! сватба, тъпани, пищови и руба , на две газки натоварена! минала данданията, преспали младите, и сабаалян нали сме си ахряне, тя му вика кажи мъжо, кому да са показвам, и кому не! пък тоя, като я видел, хем първица, хем сабаалян, хем не боядисана, стреснал се , от туй що видял, и и рекъл буля, комуто щеш се показвай, само мене недей!! та и тая! не се показвай не китосана и вапцана !! плашиш людете, кузум!

Букаке

Лелее, коя е Ив. Бакалова, коя е тази?

Мацките до 40-така са муцка, след това да не са ти в къщата....

Тая е на 36, и не й е проблема възрастта, както виждаш. А за годините по принцип - личи ти, че си в неведение коя на колко е. Ако знаеш колко 40-50 годишни си ги мислил за 30-35.

Занапред питай не коя зодия си, а на колко години си.

На мен пък най-ми харесва снимката и с водолазната маска. Предполагам че и рентгенова снимка би ми допаднала. Едно време беше красавица, сега стана на краставица.

С водолазна маска, с противогаз, що-годе става.

Със, без - все тая. Ужасът е пълен.

И без грим си става за е,ане жената!!!

Съвсем без напрежение следва да се отбележи че голям брой от тези снимки се публикуват повторно тук,вероятно за затвърждаване на знанията на Читателите.А кой ли финансира тези "официални" изяви?Вероятно същия,който плаща за почивките.

Изглежда човешки,а не като плашило като се гримира .... тежко.

"изглеждала отпочинала" ..... от какво се е изморила ? - от дундуркане на бебе , от нощна смяна на работа или от много копане ? пп. добре , че не я виждам на живо.

Добре че " Стоте манекенки " и сложи цици, че щеше да си остане обикновена цаца. Сега както се вижда вече плува като едра кая.

А бе хора ,как така без грим....Тук има ужасно много гримтолкова много хайлатери, илюминатори,бронзанти и коректори,че само професионалисти го могат.Този макияж е много специален и се нарича на жаргон "Кардашиян" или скулптриране на лицето или моделиращ лицето грим.Има цели схеми в нета и видеа в тубата как се прави.Сложен е.Преди и аз си мислех ,че са без грим ,но я вижте всички светлосенкипод очите ,за да се прикрият сенките ,около носа ,за да изглежда по тесен и изящен ,около линията на косата ,за да изглежда по женствено и овално,дори на деколтето има ,за да се подчераят ключичите.Това е много профи.Или е направено на фотошоп допълнително или е с него.С такъв грим и на Ким Кардашиян псориазиса няма да се вижда ,нито акнето (сиреч пъпките) ,нито тъмните петна от слънцето.Е ,ако не направено много добре ще си личи и от макиаж "Кардашиян" ще стане шпакловка и замаска,както се изрязява мъжката част на човечеството.

ПРАВА СТЕ. Така е, нарича се скулптуриране на лицето. Купуваш един пакет с всичко необходимо вкл. инструкциите и почваш упражнения.

Само мустака е забравила да скрие / скулптурира.

Харесва ми снимката където е захапала шнорхела !!! Личи си ,че има опит с дебелите тръби да ги смуча !!! За тази древна работа не и трябва грим .Ко ни занимавате??

Ко водиш?

особено долната половина на лицето... к'во води тоя караконджо?!

Моля, ако може и без дрехи. ПП: Излъчва подлост в погледа, но за * става.