Ева Шарлопова с приказно предложение за брак

Първородната дъщеря на хотелиера Стефан Шарлопов ще се врече във вярност на приятеля си Стефан през май тази година.

Обратно в новината

Коментари - Ева Шарлопова с приказно предложение за брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шарлопов е доста строг баща. Не си лигави децата, не им угажда на всичките капризи. Иска от тях да учат, да работят, да не хвърчат в облаците. Няма богаташки превземки и изцепки, при него има ред и дисциплина. Само така децата на богати родители стават личности, които са способни да управляват бизнеса на родителите си, а не търтеи и боклуци. При него получаваш, когато работиш и се трудиш, наготово - няма такъв филм. Евала за което. Повечето деца на богаташи са разглезени готованковци, които за нищо не стават. Същото каза и за бъдещия зет, че е добро момче, трудолюбиво, само дано не се вземе много насериозно след време. Така че при него няма 6-5. Ако зетят не слуша, ще си тръгне, откъдето е дошъл.

Не може всички жени да са високи, стройни и красиви. Естествената красотата е Божи дар и малцина притежават невероятни природни дадености. Какво сега, по-грозните и невзрачни жени нямати право на щастие. От наблюденията, които имам много често най-красивите жени, след които се обръщат всички,са по-нещастни в личен план, отколкото обикновено изглеждащите жени. Красотота е дар, но не е гаранция за щастлив живот.

Красотата не е гаранция, нито причина за нечие щастие. Разбира се, че което и да е това момиче има право на щастие. Но предвид невзрачния й вид и парите на баща й, ясна е работата... Ще се омъжи щастлива, но дали ще живее щастлива с този мъж е друг въпрос.

За първи път ги чувам тези хора. КАто гледам найната външност и явно богат баща, разбирам какво прави това момче до нея. Мъжки златотърсач... След 1-2г ще бъде бетониран в някой чалга клуб

Бояна и другите 4 деца са много хубави.

Тази много добре знае да е житената питка в главата и варел в тялото !! Не ....ДА ще каже на първия ,ами ще го обсипе с какво ли не .........само и само да се види под венчило!!

тъпак!!!

Егати погачата е тази !!!

щото ти спиш само с манекенки откакто се помниш, нали?

Честито!Да са живи и здрави,и щастливи!Много се зарадвах като прочетох тая новина ,не познавам никого от сем. лично ,но съм гледала по нова тв момичето беше гост ,много ми хареса как говореше и не е превзето ,въпреки ,че е от богато сем.даже тя каза че са се запознали с бъдещия си съпруг от Фейсбук!Това си е направо късмет и за двамата ,защото са се харесали!И аз имам момче на тяхната възраст и като ги гледам викам си Боже ,дано и мойто дете има такъв късмет ..добро и хубаво е ,но не е богато,но всичко е съдба и късмет ,и малко помощ от самия себе си ,защото ,както казват,ако стоиш и чакаш никой няма да почука на вратата ти!Желая ви красив и спокоен семеен живот ,мили български деца!

На кой му дреме?

Какво ли не прави парата...

Стига сте обиждали момичето, грозно било, дебело било, пък вие сте перфектни! Не е задължително да е топ модел, за да се омъжи! Сякаш тези, които не носят размер XS не са достойни за съпруги?! Ако беше с тяло на манекенка, друго щяхте да говорите! Смешно е!

направо не искам да си представям как изглежда жена ти

Теб само външния вид ли те интересува?

сем Раеви...сем Щурлапови...сем Караджови от оня дол с дренките, колкото и да се изхвърлят, като чик*я на мрамор са закрепостени към собствените си материални придобивки, ще им се да са широкоскроени и свободни, но не им се получава.

Семейство Адамс.....грозни, свирепи, алчни и най-вече сноби.

що не публикуваш снимка на твоето семеиство да го видиме, а?

защото не си заслужил да го видиш

много грозна и дебела. Кой знае каква свиня ще стане след 5-6 години!

Така като гледам целокупния български народ тръпне и се вълнува!Всичко е толкова приказно!Ако можем и ние да си позволим елха догодина !Ехаа!Пък и топки!Не че злобея нещо ама на кой му дреме!Явно верно си плащат!

Виках и аз на мойта да направим и ние коледна елха, като хората, белким изтегли и тя един пръстен, ама ...

ХАХАХАХАХАХ леле колко приказноооо!!!

Плача. От умиление. Какво щастие, каква любоф. Ние, плебса, никога няма да стигнем този висок романтичен градус.

Със сигурност. Простаци!

я не ни занимавайте с тези ментета.

Интересен сценарий...значи, на Бъдни вечер у семейство Шарлопови започват случайно да опипват и да отварят топките на елхата,докато някой още по-случайно си намери годежен пръстен в суматохата

Татяна Дончева разгроми Шарлопов: Абе байо, какъв Тръмп?, ...Какъв български Тръмп си ти, бе, байо? попита Татяна Дончева и допълни, че хора "назначени" от БКП и БЗНС за капиталисти и бизнесмени, не могат да бъдат нито Доналд Тръмп, нито истински капиталисти...и т.н.

Не знам за дъщеря му, но като гледам жена му....не отричам, че има добър вкус бизнесмена. Спомням си преди години в един ресторант влезе възрастен явно бизнесмен с висока и стройна красавица, все едно слязла от корица на списание. Всички мъже естествено я загледахме, а на едната маса до нас стояха само млади мъже. Всички те също я загледаха, а единият въздъхна и каза - кога и ние ще остареем да излизаме с красиви жени. Та така - от време оно е известно, че като имаш пари ще имаш и красиви жени. Като нямаш ще се задоволиш с обикновено изглеждащите. Както се казва красавиците са за мъже без въображение.

така ще се обръщат мацките след зетя и ще се питат кога и те ще станат богати че да им нърже....щот щерката е доста как да кажа пълничка и едричка

тая селска хитра пръчка как си ляга с тоя иначе е скромна

Айде стига си ревал бе. Жена ти сигърно струва 100 пъти повече от тия боклуци. Не оценяваш брат.

Когато любовта е силна, цветът на бентлито няма никакво значение.

Разплакахте ме....То бива щастие, но това е нещо неземно. Дали някога ще ми се случи и на мен?

Баща ти кой е? Ако е менте като Шарлопов, ще ти се случи. Ако не, просто го обичай и ще си щастлива.

ама аз съм мъж, бе!

прости им те незнаят какво правят

от всички топки на елхата, Ева взела най-точната и малка топка .. и "приказно" - вътре годежен пръстен! А ако беше хванала в "суматохата" някоя по-голяма топка?

Интересен мазохизъм - унас богатите плащат за публичност, след което естествено ги оплюват. А по света най-богатите си плащат, за да не знаем дори как изглеждат, като например собствениците на Марвел и Порнхъб.

Иха, да им е честит домазета ;)

Парите са много добра основа за брак. Доста по-добра от сексуалното причличане.

Напълно си права

Дано не излъже момичето това момче.ВИНАГИ ЩЕ СЕ ПИТА дали е с нея заради парите.А прехваленият бизнесмен с втората му съпруга смях!Красавица безспорно. Изгонил първата,че я замаили парите.Абе дъртак за кво мислиш тази млада хубавица се е хванала с великият бизнесмен, че е много умен тарикат и връзкар, нали смях в залата.Сменя първата с мащеха,а мащехата дали ще те търпи дълго време или ще ти оскубе парите и ще си намери млад тъп..ач

"Мащехата" му роди 4 деца, това само да му остане от нея, пак е повече, отколкото имат другите!

а колко е богат тоя шаpлопов?

достатъчно....за да гледа кокошки в курник в звора си

то това нищо не значи, съвpеменните хpани са пълни с отpови и много хоpа си отглеждат сами хpаната не защото не могат да си купят, а за да имат някаква гаpанция за качеството й

Платено от тати

от мама, тя нали, там ръководи такива неща, тати само пари дава и съдоразширява

Щом са се аресали младите да си се взимат Момичето е усмихнато и слънчево... Ама тоя е некъв тарикат...Дали ако знаеше, че тя няма никакви парички и баща й не е мулти милионер щеше да е с нея?!?

Мда милионите парички правят дори такъв шопар красив...

Шопарова не знам, ама мащехата голяма лисана

Боли , Шарлопов....боли....вдигаш кръвното, и мен ме болеше от твоите мошенически далавери, но на теб не ти пукаше..., както казват хората като те удари Горния ще видиш Долния

ти очакваше друго за Ева, нали...богат бизнесмен, достолепен, богат, но....

Тези точно кои са и защо трябва да четем за тях?!?!?!?! За първи път чувам за такава фамилия, а те дори ни споделили битовизмите си. Синът ми днес има РД, става на 8. Ще публикувате ли тази фундаментална и супер интересна за всички новина.

CHESTIT ROJDEN DEN!!!Da raste zdrav i shtastliv sina vi! A moya ima imen den

Единственото приказно, което виждам, е, че този младеж Стефан си мисли "приказката се сбъдна, ще се къпя в пари". Ама не е много сигурно, зависи от дядото, ако е някой кибритлия друг вятър ще завее.

а той е

Лиготии, лиготии...

тоя тъпчо, ще става рано да пали парното и да храни кокошките на дедото, за да снесат пресни яйца за лигавите му хлапета, да не мислеш, че ще го чака охолен живот, от десет кладенеца ще му се вади вода как е вредно да се яде да се почива и т н, горкия Пепеляш....

хак му е на дъртия, изгуби още едно приходно перо с този беден дебелобуз селчо, надяваше се щерка му поне да вземе сина на някой депутатин или дипломат, но...сметките тепърва ще му се изкривяват

След няколко връзки .... ох котьооо, таа са я опрасквали редовно и вярвам качествено. Като я гледам каква е напращяла, вярвам и с турските дела да е можеща :). Па и младежа нема се мъчи да я отпечатва, на 29 години ... Готова разработена, с пари - да са живи и здрави!

Добре.. сега тия комуняги от работническо-селската интеУигенция ВИП-ове ли ще ги правим? Малко в повече идва, та чак ме е гнус..

как може да прецакваш хората с имоти и да имаш очи да се показваш пред тях в новините, то все техното е най-най-най-....ха оставете ни сами да ви преценим, дедото е за затвора....вдига кръвногто щото това момче е обикновено не е от сой за образованата му и велика щерка, закакво я е изучил в чужбина за да се сгоди за един обикновен беден подлизурко

Да са живи и здрави! Браво!

на това предложение, че не мога да разбера?

Да са щастливи,горди българи,да успяват във всички си начинания и да следват любовта и мечтите си до край.Завистта българска трябва да изчезне,за да могат децата на богатите да са мотивирани да продължават да развиват способностите си тук,а не по чужбина.

Добре, Стефан, добре Шарлопов

"способностите"които развиват е да крадат, затова бизнесът на такива може да се развива само в България, в чужбина на втория ден ще са ги озаптили в "бизнеса", те нито плащат данъци нито осигуровки, всичко е сухо и в джоба, е има перачници за пред хората

Продължавай да търкаш билетчетата,за да падне мечтата ти от небето без да се опиташ рискувайки и най вече работейки да печелиш!

Скоро гледах филм за Барбара Хътън, "бедното малко богато момиче", която на 21 години е наследила 900 млн. долара и новини като тази, за руския олигарх и внучката му и други подобни, нещо не ме впечатляват.

Бах ти фамилята ?? Бащата като дядо излезъл от концлагер !! Като имаш пари не може да скриеш мислите си и да си точно такъв във главата какъвто трябва да си ! Тъщата е като Пелелянка рускиня от СИбир !! Децата са като от калъп за производство на сапун !! Ебати олигархичната династия .....Жениха е със збъркано минало ........,че да си пожелава да е заверн зет !! Там ще му се казва кога да седне и кога да стане от масата !! А честито братя и се радвайте на Бг дипломацията тип Ще галя таралежа ,колкото и да ми струва !!!

Тази гола ако я видя ........дали няма да се уплаша ??

Еати новината. Какво е интересното, че за ергените една милионерска щерка по малко. Еми изпуснАли са. Ще чакат втори шанс

Значи според вас само топмоделите се женят...