Куба Гудинг Джуниър се развежда след 22 г. брак

Куба Гудинг Джуниър и ученическата му любов Сара Капфер се разделят след 22 г. семеен живот.

Обратно в новината

Коментари - Куба Гудинг Джуниър се развежда след 22 г. брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама какви циганета е родила тая бяла кранта...!

Харесвам кучета просто пиша черен пес, бяла кучка нищо расистко ама вие дираджий триете ли триете, а за двете чаавета въобще не коментирам!!!

Дира, криете ми коментара, защото ви се струва расистки. Пет години живея в Африка с черни и още 10 в САЩ. Аз съм човек, който най добре зная, колко струват те. Хайде напишете Бил Козби и вижте какво пише там за тях.Много жалка страна сме, някак си ми е неудобно. До кога няма да смеем да казваме свободно истината? Приятен ден.

Kогато изчезне страстта, когато се наситят на секса си, стават безразлични едни към други, губят интерес и започват проблемите!! Tова, са хората, нищо ново,.. и така е навсякъде!!;)) A, една жена, след 40, започва да висва, да капризничи, а влезе ли и в менопаузата е много близко до лудостта и това я прави още по непревликателна и почти Hежелана!! Tова ги вбесява,.. Hоo,.. това са законите на природата! Bсичко е секс и пари!!;)) Kогато, едното, вече се изчерпи, всичко рухва!!;))факт!;))

Bсичките, ми минуси, са от жени HA и Hад 40 години!! ;)) Bбесих ги, с истината, въпреки, че те си я знаят и вече Hе Cа желани!! познах, нали?? хахахаха;))

Няма да ви пиша минус, макар да съм жена над 50 и между впрочем написаното за жените има прилика с действителността, но не за жените над 40, а по-скоро за тези над 50, а в много случаи и над 60 дори. Днешните жени са много по-различни от жените в миналото, които са остарявали духовно и физически по-рано. Да не говорим, че жена, която държи на себе си и на по-късна възраст ще изглежда добре, а за менопаузата нещата са много индивидуални. Аз вярвам, че такава настъпва и при много мъже. По-смешно е, че за изчезването на страстта според вас са виновни само жените, защото остаряват. Драги непознат, както на мъжете, така и при жените емоциите, за които говорите угасват. Влюбването е върховно преживяване, но не трае вечно, а любовта, според мен, съществува само между родители и деца, аз в любов между мъж и жена не вярвам. Съвместният живот е трудно нещо, но се оцелява ако има общи интереси, приятелство и нетрудни характери. Ако семействата се крепяха само на едната страст досега отдавна да сме забравили за съществуването на такава институция. Партньори за секс лесно се намират, така че ако е за едната страст никой няма да остане на сухо. Както се казва, ако не е писано на нещо да оцелее, то ще рухне рано или късно. Та така, в различни моменти от живота си всички се изправяме пред някакъв избор и какво ще изберем е само лична отговорност, без значение дали се отнася за мъж или жена.

Oт всичко написано от Bас, разбирам, че сте разбрали фактологията на живота и дори сте съгласни с написаното от мен /донякъде/ приемам,... все пак, сте жена и няма как да не "поупорствате"!!?;)) HO, само да ви вметна: Hикаде не съм споменал, че страстта изчезвала "само" при жените или, че само Tе, са виновни за нейната липса!!?? Hапротив, разбирайте го така, както съм го написал: повтарям, "когато изчезне страстта и се Hа- ситят на секса"!!!!!!!;))

Като са глупави да търпят просто тий Жените да седят до задника на някой който прекалява, но като не знаем истината какво да коментираме Тия които си падат по-негри са наясно,че те са много потентниТака че причината е ясна КОБИЛИ.....

Българина да не чуе за цветнокож.Веднага започва да плюе.

Как така след 22 г. брак .... Сара подаде документи за законна раздяла заради "непреодолими различия" Тези "непреодолими различия" се установяват в рамките на 1 до 3 години от брака. Едва тогава можем да кажем, че партньорите не си допадат.

Много надценен актьор.....

Че бега у Куба..

Установила съм,че повече бели жени се събират за негри,отколкото обратното. Сигурно и там мъжете са по-малко.

Тези двойки които се рсзвеждат след толкова Много години брак.поради нереодолими различия и то цивилизовано са герои.И според мен наистина са се обичали.Що трябва да се мъчат и да тормозят децата си

Преди време ше един израз- "Черна Волга- лош късмет". А също и "черна котка- лош късмет". В случая за тая жена- "черен мъж- лош късмет".

Малия Обама е вече в Холивуд

Богатата црнилка иска свежо месо.А мадамата има измъчен вид,може и да е свястна женицата

Не поддържам църните ,ама тя си е бабичка и то с нищо хубаво по нея.

Тези май се развеждат защото не е ясно кой е мъжа. Жената в случая ако се подстриже късо трудно ще се разбере че е жена. За оторизация ще трябва да си изуе гащите.

Сара Капфер,една глупава бяла цена изхабила гените си напразно.

това с черните салами е мит

Този е много неприятен и има нахална физиономия, а жената няма щастлив вид, явно тъмнокожият се забавлява здраво за нейна сметка

Всяка бяла американка в САЩ е яла поне веднъж черен суджук!

белите американки в ядат много и наи различни суджуци, така че няма нищо странно че са пробвали и черен суджук. някои от тях пробваха и български шпеков салам като бях в америка и много им хареса ):::

Ще ти се да им е харесало вмсирисаното то съсухрено шпекче

Значи тази още от ученичка си е падала по черни суджуци