Какво подари Мелания на Мишел в синята кутия на ”Тифани”

Изненаданото лице на Мишел Обама, когато получи подарък от Мелания Тръмп, се превърна в хит в социалните медии.

Обратно в новината

Коментари - Какво подари Мелания на Мишел в синята кутия на ”Тифани” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мишелинката да не с' прави на обидена, ами да се замисли как изглежда - всички в официални тоалети с дълги костюми, тя пак по къс ръкав. Шматката стои точно като слугиня пред Мелания. Това също се счита за обида!

До Мелания тая Мишел седи като слугиня

А къде ги отведе хеликоптерът бившите? По всички ТВ го показаха, изглеждаше все едно ги пращат на заточение.

Банани!

Бяла кукла Барби!

Семейство Тръмп, като строителни предприемачи подариха на г-жа Обама семки от кокосова палма, в кутията - основите на нов дом за бившата първа дама...

Килограм банани, 2 кокосови ореха и въже....?!?!?! Или бъркам.....

някой стои да дебне някакво IP? И защо?

Кило банани?

IP

сигурно ...как се наричаха ония гумените играчки за жени.

белина ко мое? друго

Не се вижда никаква изненада. Само Вашата простотия. Малко дигнете нивото, извън живота и света сме.

Е как нивото им е същото-от селския мегдан. все в ръцете на хората гледат. от цялата церемония само това видяха. имахме един шеф дето при всичките си пари дето е окрал и пословичната си стиснатост само за подаръци мечтаеше да му носят и който носи-повишение. нищо че е куха лейка. а който не носи-бой по кратуната честна и порядъчна. Целия товар на работата да носи го обявяваше за грешен нищо че грешките на любимците му които издигна ей така за да докаже какъв разбирач е уличните котки ги виждаха... пази боже слепо да прогледне... и за безгрешно да се вземе.

нали имала магистарско образование маймуната, с едина кутия ли незнае какво да прави? Като излезе малко от сценарий и се насират!

Ега ти холивуда! В тая държава и животът на хората е по сценарий, бе! Това ли им е великата демокрация? След такива "демокрации" иьбухват революциите, а след тях -смърт и погромища...

А точно и аз това си помислих! За толкова години като първа дама и да не знае какво да прави ... много са смешни .... маймунска работа и е толкова недодялана тая мишел - едра и грозна фигура

Вероятно, в луксозната кутия има луксозно огледало. Все някой трябваше да й покаже на какво прилича. А кой е най подходящ за това?

dsco@

С тази рокля с коланче през кръста и къси ръкави, иначе стилната Мишел изглеждаше като домашната прислужница на бялата си господарка. Има етикет, има стил, има поведение, което елита трябва да спазва, защото са елит. Обама вкара един "гето" стил в Белия Дом, изразяващ се с крака на бюрото, на което се подписват съдбоносни за света документи, селфита и добро настроение на погребението на Мандела, вместо здрависване черняшкото докосване с юмруци и т.н. П.С. Не си мислете, че Мишел е направила опит да спести някой долар. В САЩ да служиш на бедните е много доходно. Клънтън направиха милиарди, Обама за 8 години само 124 милиона. Разни борци за правата на малцинствата са милионери, докато гетата се разрастват. Абе като нашите цигани и циганските барони ....

И аз си помислих същото-господарката подава кутията на прислужницата да я прибере.

да - много точно написано!

айде и на мишел топло местенце в холивуд, огледала се, зачудила се, преиграла...и обонго спасил положението...мъка, мъка, да ти подарят скъп подарък и да сложиш такава посрана физиономия и да се почудиш какво да го правиш...а когато обонго поздравяваше по негърски стил, беше много куул, ся изядоха таз хубава жена мелани, че подарила подарък, цъцъ

При тази "политическа заетост" на Мънкито - само руска автоматична самоебачка с регулируеми обороти и реверс!?!?..69..69..69...

Никога не съм проявявал интерес, но сега разгледах снимките и не мога да си кривя душата, но Мишел е адски грозна негърка!

Слушай, мойто момче! Аз хвърлях чаршафа на главата на бабата! .. А отдоле - не го видя!?!?

То все пак е негЪР (без "ка" - потърсете в youtube)

Никога не съм проявявал интерес, но сега разгледах снимките и не мога да си кривя душата, но Мелания е адски красива словенка!

Новата първа Дама на Белият Дом тук е много стилна и красива! Изглежда превъзходно!

Кво ме грей мене това?

Все едно ли ти е, как изглежда господарят ти?

Мишел явно има една хубава част в тялото си и това са ръцете, затова при повечето си публични появи е с голи ръце, ако ще да има половин метър сняг.

Искам тройка с бившата и настоящата първи дами

уау, как така с черна? маймун работа, зоофилията ли Ви влече?

банан

...механичен, с големи вибрации, нали?

И защо Мишел е излязла да посреща новия президент, боса, по къс ръкав и с домашна плетена рокля?

Защото стилът на стилните показва и скромността като ценност. Стилът на онези, на които друг им прави стила, показва обикновено компенсация на неувереност. Визирам Мелания разбира се. Днешнот ой облекло показва отказ от типичния неин стил, което показва нищо друго, освен липса на собствен стил. Не съм учуден, като помна как преписа цял пасаж от реч на Мишел Обама... Толкова й е еинтелктът. Ама толкова е и товят, като не можеш да възприемеш висотата на Мишел. Много е високо, но не от трева, а от личностни качества. Невероятно интелигентна жена, ерудирана, висока класа. Пусни си няколк оинтервюта с нея, за да се светнеш. Замайващо умна. Това е личност. Мелания е секс-куклата на простака Тръмп.

Твоята истина не е моя истина, простако!

Висота,колко да е висота-колкото на един клон...

Ако търсиш рейтинг в реплики, браво! Налучкал си начина. Пишеш пълни безсмислици и обидни глупости и репликите започват да валят. Е, ако пък, това е твоето мнение, всички останали читатели, веднага могат да оценят стила ти и съдържанието на черепната ти кухина. Правилно!

Не съм расист, но негрите си имат една ужасна кисела миризма.Как ще отмиришат Белия дом от миризмата на семейство Обама и от миризмите на хавайска храна? Чувала съм,че и индийците смърдят ужасно на къри, независимо дали ядат или не.Просто си смърдят по рождение и не се усещали.

Не е кисела, а много остра. Имали сме негри в курса и знам какво е.

По принцип, в деня с който президента напуска Белия Дом, за да отиде на клетвата на своя наследник, сградата претърпява ремонт - боядисват се стените, премахват се личните снимки на настоящия президент и се слагат такива на новия и т.н. Конкретно вчера Обама като остави писмото за Тръмп в бюрото в Овалния кабинет, през прозореца се виждаше, че вътре вече са сложили стълба и вече "къртят". Буквално за няколко часа трябва да са готови с ремонта, докато новия президент пристигне след парада.

Мен ми се е налагало да ходя след индиец в тоалетна... е... отказах се на входа...

Аз пък в един самолет имах подобен случай. Един на пръв поглед хубав и добре облечен германец посети wc-то и явно беше прекалил със зелето. Като си отвори вратата, всички разбраха какво е ял - самолетът беше малък. И друго по темата - влез в сезона на салатите и прясното чесънче в български автобус. Не щеш? И защо?

А арабите как миришат? Някой от опит да сподели, че ми стана интересно ...

Е , не съм расистка , ама като гледам картинката цялата работа ми прилича на :Господарката се връща в къщи .Посрещат я иконома и жена му .Господарката е добра душа и носи на прислугата подарък .Моля погледнете изражението на лицата ! Нищо лично ,моля! Обама определено е умен човек , ама гледайки фотосите те извикват у мен такива асоциации .

Днес прочетох в статия на Yahoo ,че Мелания вчера била елегантна,но никога нямало да стане модна икона като Мишел Обама!!! Хи,хи...

Мишел и не можа да стане модна икона, защото рядко беше облечена в нещо свестно.

Мишел Е модна икона, точно защото не облече нищо, което са й натресли дизайнерите, а избра всичко за себе си подобаващо и при това смело. Мелания е куха лейка, манекенка. Няма сравнение. Мишел е висока класа, показва го и в стила си. Но!! Нали се сещате, че в България слаба, големи цици, пухкави устнички изрусен акосичка и прочее чалга - обуславят вкуса на голямата маса хора? Те с тези критерии Мелания е цялата вселена, а Мишел е боклук. Но като погледнеш откъм класните обшества, позициите се сменят реципрочно и то без НИТО ЕДНО съменние. Никаква резерва!! Порът си обича вмирисаното, човекът (в добрия случай) обича характера в ястието.

Вибратор, какво друго... Тръмп е на 70 години, а жена му е с 24 години по-млада...

Жалко, че всички хора, които знаят как се управлява една страна, или карат таксита, или подстригват. (Джордж Бърнс) Ако президентите не го правят с жените си, те го правят със страната. (Мел Брукс)

В парламента: - Г-н Борисов, в момента някой ограбва парите от държавния резерв! Борисов: - Това не е вярно! Всички крадци са тук...

Кметът на селото решил да разнообрази малко тежкото ежедневие и направил изявление: - Скъпи съселяни, за неделя съм поръчал шведския сесуален филм "Баба дала на войника". В неделя киното пълно. Точно преди филма на сцената излиза кметът: - Другари, да ме прощавате, малко не съм разбрал. Филмът не е шведски, а съветски. Не е сесуален, а социален и не е "Баба дала на войника", а "Балада за войника".

има протокол които обикновено се спазва на публично място!тези дето ги обиждате на раса са образовани хора. спрете с расизма много прости ставате!

достатъчно четохме и за нея, че нарушила протокола

Мелания, красивата Мелания е от Словения, славянската култура изисква, когато се ходи в дома на някой за пръв път да се подари нещо, разбира се , че маймуната Мишел е изненадана....къде са виждали подобни жестове чернилките?

Типично мислене на необразован балкански плужек, никога неизлизал от селото си и неживял сред хора. Мишел я знае целия свят, и цяла Америка я обича. Теб никой не те знае, и никой не го интересува жалкото ти съществуване, хахаха

преливаш от умност в европейски мащаб, как ти позволи ерудицията да се занимаваш с балкански простаци? В твоето Горно надолнище на тъпотията ти, ли й викат ОБРАЗОВАНИ?

как точно я обича ? С ориз или с домати ?

Грешка! Мелания не отива на гости у съседката, за да носи подаръци. Там има протокол и е желателно да се спазва!

аз знам..БАНАНИ

Голям лаф е това :)))