Доналд Тръмп бързо преобрази Овалния кабинет

На новия държавен глава на САЩ Доналд Тръмп бяха нужни само няколко часа, за да преобрази Овалния кабинет в Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп бързо преобрази Овалния кабинет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки е гледал да му отива - единият на перчема, другият на тена.

Ле-ле, ле-ле, с какви важни новини ни "хранят" медиите...

Не знам дали от сектата на русофилите забелязаха, че любимецът им Тръмп иска да възражда енергийния бизнес в щатите. В този ред на мисли... дали ще ви даде да си построите южен поток или ще си налага американския нефт и газ според вас ?

Те щатите и да искат не могат да продават газ в Европа тъпунгер

Един познат вика на жена си "овалният кабинет"

"Бюстът на Уинстън Чърчил е върнат обратно в Овалния кабинет. Барак Обама бе критикуван, че преместил бюста на бившия британски премиер." Този червей Чърчил, който навремето се е възхищавал на италианския диктатор Мусолини, който е мразил България и българите и който е искал да срине София до нивото на софийското поле, не заслужава да има бюст в Белия дом! А новия диктатор на САЩ Доналд Тръмп сега ще го реабилитира! Англия има далеч по-добри политици от Чърчил които незаслужено са обречени на забвение. Скоро и Тръмп ще изхвърчи от Белия дом, предчувствам го! Ще му спретнат едно майданче, едно импийчмънче!

От твоите уста - в ушите ба американците! Колкото по-скоро, толкова по-добре!

Не трябва да си гений или медиум, за да ти стане ясно, че след като янките са имали президент актьор и президент аутис с дислексия, то следователно президентът там има не толкова политически, колкото представителни функции. Тръмп е противоречив, арогантен, неприятен, нетактичен, против него още в самото начало се надигнаха масите. Вероятно част от щатите искат независимост и такъв президент е добър повод, за да я получат.

И тоя започна с глупостите.Килими, пердета...... Ремонт на банята ще прави ли ?

ПРОМЕНИ! НАЛИ НЕ МИСЛИТЕ ТАКА СЕРИОЗНО?! ТОВА ИМА СКРИТА СИМВОЛИКА И НЕЯ ТРЯБВА ДА ТЪРСИМ! КАК НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ДА ВИЖДАТЕ НЕВИДИМОТО,КОЕТО ИМЕННО Е ВАЖНОТО!!! ТРУДНО Е МИСЛЕНЕТО,ТРУДНО Е...

Бюстът на Чърчил е знаков не само за Америка. Обама сбърка с него.

Бе ти луд ли си бе?!?!?!? Уинстън Чърчил е бил най-големия българофоб! Негова е идеята да се бомбардират най-големите градове в България! Какво добро си видял от него да е направил за българите???

Виж сега, бих се съгласила с теб ако Радев беше тръгнал да туря бюстове на Чърчил в Президентството. Но в случая това е президента на САЩ и нас ни най-малко не ни касае как Тръмп ще си декорира кабинета. Факт неоспорим, че Чърчил е мразил българите, но това няма нищо общо с декора на Овалния кабинет. Дай основателна причина защо точно с българите трябва да се съобрази Тръмп за връщането на Чърчиловия бюст?

Какво лошо има в това един (велик) американски президент да не харесва българите? Кой въобще ги харесва? И защо новият президент на САЩ трябва да се съобразява с някакъв балкански панелен таласъм? :)

Стига сте ни занимавали с тоя човек.сменил бил килима,голям праз!майната му.изчакайте да свърши нещо важно.в тоалетната на овалния кабинет бил ли е вече?златиста ли му е урината?

На мястото на Джвъркел, да турят композиция на Бил Клинтън с пура в ръка наполовина пъхната в Моника Люински, огъзена и със свалени гащи.

ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ПРЕЗИДЕНТА.

На мястото на Джвъркел, да турят композиция на Бил Клинтън с пура в ръка и Моника Люински, огъзена и със свалени гащи.

Този взе да гледа дебилно , няма такъв резил за Америка в последните 200 години!

Чърчил е масонски злодей и душман на България и българите.

Важното е какво свърши Моника в Оралния кабинет, а всичко останало е от лукаваго!

Няма да се изненадам ако килимът е сменен след посещение на няколко миски, легендирани като секретарки в руското посолство. ... А на бюрото сигурно вече е изчегъртано "JDT беше тук".

А бе какво общо има Чърчил с Америка и нейните президенти? Нека някой обясни защо там не е бюста на Линкълн или Вашингтон или поне на Кенеди.Нали ужким са се освободили от Великобритания или това в само за учебниците по История.

Виж сега, хората си имат история и си я тачат така както всички останали народи. Тези са едно към едно с британците, знаят си болките и желанията и не си стъпват по пръстите на краката. Не мое ги стигнем скоро, това е. Обама е другата история, която е без победител.

Абе, много сте нагли с тоя негативизъм! Поне изчакайте Тръмп да започне работа! Какво само си ''чешете езиците''?! То бива словесни нападки, протести и мамуни да скачат и да палят кофи за боклук, ама поне да има защо. Мадона-та от бранша и тя, милата заподскача, откога и тази укриваща с десетилетия данъци туТурутка се представя за св. Мадона?! Алек Болдуин и той - всичките престъпници, дето крият данъци се изредиха да плюят Тръмп. Това си е чист вандализъм по улиците из САЩ. В момента, можете да съдите само Обама като президент, но не и Тръмп, даите му поне 6 месеца, да поработи! Или някои хора във форума се сърдят, че Тръмп е праволинеен и истината не им понася. Свърши времето на толерастията, разберете! То не беше толерастия, то премина в изввратения. Само средностатистическия данъкоплатец да работи и да носи всички различни на гърба си?! То не бяха права за папагалите, права за тюлените, толерантност към патките, уважение към червеите и храна за октоподите. Правата идват с много задължения, които онези ''с правата'' пропускат. Обама какво направи в Детройт, например?! А, вижте в Гугъл на какво прилича?! Кой си мръдна пръста за тези хора, нещастни?! Колко президента подред си затваряха очите за проблемите на обикновените данъкоплатци?! Пишете, какво направи Обама за САЩ за 8 години?!

Да , така е. Но пердетата са доста жълти за такъв човек, с претенции като неговите, признай си!

Според мен са целили цвета според перчема - на фон бордо много изпъква и всеки косъм се вижда накъде стърчи. ... Така с жълтото отзад, просто се вижда, че има някакво гнездо на главата и толкова.

Интериорът си е негов личен избор, интересуват ме само постигнати резултати, за тях е рано! Пази съветите за себе си, никой не се интересува от тях!

Пердетата са в тон с цвета на косата му.

Първо, Какво ни интересува положението в Детройт?Второ, 2 неща са определено тревожни в Тръмп - отрича промените в климата при очевадно унищоженото екологично равновесие в природата и виждането му за здравната им система - бях в Америка и знам, че ако не беше обамакеар-а в сила нямаше да мога да получа здравно осигуряване с моето хронично заболяване, частните здравноосигурителни компании те осигуряваха само, ако си напълно здрав, за да си спестят пари за лечението на хронично болния... Така че, Обама беше военолюбец и соросоид, ама и този плаши.

Обама не беше военнолюбец, но се принуди понеже няма как иначе... Детройт според мен трябва да е грижа повече на частния капитал, такъв какъвто Тръмп претендира да има. Но мен лично ме интересува най-вече суровата политика спрямо Раша и хич не ме е еня за пердетата му. Не може да се отрече, че Обама се справи брилянтно, даже по-добре от някои други свои предшественици и съм съгласна че Обамакеър не трябва да се пипа докато не се изработи алтернатива. Наистина не вярвам, че Тръмп ще успее да направи всички глупости, които обеща да направи преди да вземе властта. Дано да не се лъжа в предчувствията си.

Коментарите са напълно адекватни към заглавието и текста на тази статия.

Браво! Много точен коментар. И в БГ, толерантността ще им изяде главите. Само права имат. Задълженията къде са?!?!

Като оставим пердетата, първият му акт против Обамакеър е истински важното нещо което направи, благодарение на него и с цел покриване на някакви здравни нужди на накроманизираните негра и латиностите там ER таксува идването на линейка с 5000$ на застрахователя, или на вас ако не сте здравно застрахован, т там няма осигуряване,има застраховка, ВСЯКА година. За съжаление ДИР не поддържа вмъкване на картинки....82 000 за счупен краи и 3 дни в болницата, как ви се струва?

Бонго да си ходи в зоологическата градина, гадина

не успях да прочета повече от 2 реда, но предполагам че иска да продаде на Тръмп килимче от капалъ чарши с вписани в него цитати от корана ..

Социопат с мания за величие. Отвратително същество, не мога да повярвам, че американците му се вързаха. Късмет ще е с този светът да оцелее през следващите 4 години, защото едва ли ще има втори мандат.

африканския глупак те кефеше повече нали?!

Къде ще сравниш юриста с този шут, хаха! На този риж самодоволен психопат могат да се възхищават само идиоти, Очевидно тук е пълно с такива.

И аз се чудя какво ще правят американците с тоя, ураганите и наводненията ги блъскат всеки месец, а избраха един, според който климатични проблеми няма. Това говори, че или не може да мисли или парите го вълнуват повече. Тъпо парче е доналд, приличат на катун със стоте му деца от 20те си жени бетер ромите

Няма! Тези перални за пари, дето направиха и Обама милионер, трябва да спрат! Откъде му дойдоха милионите, от заплати ли?! Хайде стига лицемерие! Стига фондациики и просии ... Обама нали много промени времето, та пишеш глупости и ти?! При никой друг президент не е имало толкова много стрелби и несигурност, както при Обам*ата. И колко народ изтрепаха разни психари!? А, тоя само ревеше публично, ... Стига!

Сега и пердетата на Тръмп ли захапахте? Човека ще стои там почти всеки ден, нормално е да направи атмосферата така, както му е приятно. И аз да съм, щях да променя нещата от предходния обитател.

Розови нали

сърп и чук ще сложи скоро в кабинета си по заповед на жужето

абе като казваш за джуджето, да те питам, верно ли некво джудже, няма и 50 санта, ви било еб на ло много лошо ???

Не се знае дали ще е сърп и чук, може да го поздравяваме с хайл Ттъмп.

лоша дума за Тръмп - приятел на Джуджи. Та той колко приятели има та така да ги харчим. Виж ако забави поканата , ако не отмени санкциите които ни донесоха ама много голям разцвет, но ни е обидно - тогава ще има атака-а-а - би-и-и.

оранжевата кукла иска да направи белия дом да прилича на апартамента му в манхатан. много злато, и много кич.това е само началото на тоталното осиране.

Това Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА САЩ, а ти си едно жалко нищожество, което може само да плюе по по-висшестоящите от тебе.

аве кой го интересува мнението на булгаристанския кенефчия

Златото не е кич, а символ, който носи със себе си някои неща...

Подозирам, че е фен-шуй трик за богатство, но можеше да е поне естетично. Например да скрият подгъвите горе, така изглежда все едно пердетата са се изсулили от корнизите. И тук си трябва дизайнер.

Всичко е златисто, за да може когато покани манекенки да му правят златен дъжд, да не си личи.

Британците никога няма да простят на Обама че махна бюста на Уинстън Чърчил!

Сменил е едната картина. Сигурно е на любимия му художник:). Зет му как се е накиприл. Каква ли длъжност ще заеме?

Зет му отдавна е заел длъжността баджанак. :))) Ама, тате не е ревнив, та всичко е наред. :)))

пердетата са в тон с перчема му, но щеше да е по-добре да не мязат толкова на спалня. Айде, дано е за добро.

Прилича на хотел с претенция, дето хората без вкус водят девойки без стил, за да ги впечатляват. :)) Хората, толкова ли не се научиха, че ако не си номадка с тъмна кожа, толкова много злато е кич? Просто правило е.

На мен ми харесваше повече стария килим... Но те президентите се подменят , че какво остава за килимите :)

Много важно- сменил пердетата! За това време наш Бойко щеше да построи 2-3 магистрали и 10-на пречиствателни станции!

За Тръмп в Туитър са абонирани 21,3 милиона души. А за Килъри Клинтън само 12,5 млн. Това е красноречиво.

Аз също съм абониран. Да имаш идея защо критичните коментари имат повече лайкове от некритичните? :))) Също така, да знаеш защо 7 милиона са ботове от последователите му? :)) Това, че следваш някой, не значи, че го харесваш. Особено при Тръмп. Аз го следвам да го троля. Него и глупавите му фенове. Ограничени са като български путинофили. :))

Защото 7 милиона са ботове, затова.

Кефи ме!

да си промени и прическата че прилича на кукла барби в пенсия

от кочината че мирише

Обонго си сложил трибуна в центъра на Овалния кабинет? И защо? Като много му се иска да заподскача може да скочи направо върху бюрото...

Спрете светотатството на питинофила в Белия дом! Всички на Протест! Нека да забием дружно една засилено-асоциативна дузпа на протеста в духовно-менталните слабини на този псевдоинтелектуален палячо!!! Вижте какво направиха вчера моите приятелки- хилядите славни жени по света!!! Плача от радост и солидарност и чинно коленича пред хилядите разтуптяно-екзалтирани сърчица на тези яростно-едногърди амазонки, дръзнали вечера да изпряват треперещи от яд тела и жарка плът срещу мерзко-дъртото американско недоразумение Тръмп с отблъскващо боядисана оранжева коса. Ние, всички девствени и честни световни жени на протеста, задаваме резонния въпрос: "А дали също срамните окосмявания на това недоразумение искрят ужасяващо в оранжевите нюанси на разгула и разврата?" Апелирам многогласно-полифонично в темпо "алегро виваче", динамика "форте фортисимо" и в бравурен ориенталски "макам хиджас" към всички честни мюсюлманки, а защо не и християнки: Нека всички ние да излезем още тази вечер пред парламента на протест, като облечем розово-пембяните бурки на мира, прикриващи нашето най-силно оръжие, а именно туптящите ни сърчица , високо-интелектуалните ни, преливащи от толерантност и хуманност многонагънати мозъци, а също така и недокоснатите от мъжки погледи срамничета, заключени с 20 тежки катинара на верността и ЦЕЛОМЪДРИЕТО. Като защитничка на всички малцинства приканвам към нашия протест на толерантността да се присъединят и нашите мили сестрици-гейовете, както и хилядите буреносно-развилнели се травестити с лакирани нокти от "Възраждане". Нека тези мили дами на любовта да носят под тясно-еротичните си рокли заредените си твърди пищови, да ги извадят и задрънчат с тях пред суратя на ненавистните фашизоидни нищожества и прогонят всички врагове на Демокрацията!!! Приканвам на протест и жриците на любовта от магистрали, кръстовища и околовръстни пътища! Нека за няколко часа преустановят благородно-етичната си дейност и се присъединят в работна униформа към нашето велико начинание!

Ти си тролката Мелиха, колкото и аз. На всичко отгоре си и мъж!

Давам награда за координатите на Мелиха. Просто искам да я цункам.

Какво си се "разквичала" тук, в БГ форум...Я марш в Сащ, където да рониш радостните си сълзи заедно със себеподобните си Недоразумения...

Чърчил: Сутрин е започвал с такова разредено уиски още преди закуска и го е наричал измиване на устата. Навикът за това си създал като служил като млад в армията в Индия, където водата не ставала за пиене и винаги добавяли алкохол в нея. По въпроса за този си навик Чърчил казва: Водата не става за пиене. За да стане вкусна, трябва да й добавим уиски.

абе всъщност на кой му пука каква словеснта диария ще излее бугарския азиатски сиганин.:))

Какво казва Чърчил: Когато бях по-млад си създадох правило никога да не пия твърд алкохол преди обяд. Сега съм променил правилото никога да не го правя преди закуска. А Сталин е пиел Много ЧЕРВЕНО ВИНО.... от Закуска до Вечеря.

вече всичко е наред, проблемите на САЩ са решени, мирът на света възстановен. Да си отдъхнем, имаме нови пердета и килим.

а ти какво очакваш за 2 дена да направи чудеса????!!!!!!!!!!

които Обонго за 8 години не успя и направо се у,сра.

Вчеста на Тръмп и Радев се сипах един Ханки. Можех да си купя и пура, но реших "да ни ги мешя" - ще кашлям. Не е от луксозните, но уискито е направо разкошно. --------- Извън фриволното - Чакат ни Други Дни и Години. Дано да е на Добро.