Най-красивите еврейки в Холивуд

Еврейките от древни времена се славят с красотата си.

Обратно в новината

Коментари - Най-красивите еврейки в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие евреи не сте ли виждали? Опушени кафеви грозни хора с особено изкривени или удебелени носове.

да има учудени, че в холивуд трябва първо да си евреин и с връзки, никой не попада случайно там, холивуд е едно от най-големите лобита и проводници на ционистки интереси.

"Няма живот вече! Само разни Айсберги, Вайсберги, Айзенберги и Рабиновичи!" :-)

Еврейките са и винаги са били най-красивите жени откакто свят светува, така както еврейските мъже са най-умните и кадърните. Доказателство за второто е фактът, че имаме най-много нобелови лауреати. Казано е: народът на Бог е един и той ще пребъде през вековете и един ден ще управлява с помощта на Божията воля.

Добра ирония :))) Само пропусна , че освен неземни красавици и мега умни шломците са преди всичко честни и трудолюбиви безсребърници. Иначе Богоизбраните Древни ще управляваме Света . Жив , древен , буден и безсмъртен и вечен е Българския Дух !

В Библията Бог казва че Божието царство не се наследява по плът, а по сърце и по дух. И че всички които припознават Божият Син като свой единствен Спасител и които изпълняват Неговата воля и закон, са светии на Господа. Те са духовният Израел. Матей 23 "7Ерусалиме, Ерусалиме! Ти, който избиваш пророците и с камъни убиваш пратените до теб! Колко пъти съм искал да събера твоите деца, както кокошката прибира пилците си под крилата си, но не искахте! 38Ето, вашият дом ви се оставя пуст. 39Защото ви казвам, че отсега нататък няма вече да Ме видите, докогато кажете: Благословен Онзи, който идва в Господното Име!" Гордостта не е качество на Божиите служители. Тя е качество на техните хулители.

Така е казано, жалко обаче (за вас) че решихте да се откажете от него и да го продадете за 30 сребърника... Това пък позволи на останалите нас, бившите езичници, да заемем вашето място на божий народ

от всички изброени ЕДИНСТВЕНО И САМО ЛОРЕН БАКОЛ Е ИСТИНСКА ВЕЧНА И НЕЗЕМНА КРАСАВИЦА!!И НА МЛАДИ И НА СТАРИ ГОДИНИ. Всички други sа кифли и продукт на скалпела, ботокса, и т.н. Джен Конъли е хубава само като малка - в Лабиринт и Once upon a time in America". Liz Taylor е поеврейчена еврейка - с много малко еврейска кръв, ако въобще има такава.

Не са етнически еврейки.Мелези са.

че най умните, най способните и най красивите са българите.

Голям смЕх - еврейка и красота са несъвместими понятия. Голяма част от изброените актриси не са 100% с еврейски корени, което показва, че от друго място е дошъл чарът им. На всичкото отгоре една част са абсолютно набедени красавици (Натали Портман, Скарлет Йохансон и пр.). Едва ли някой все още не е наясно, че Холивуд е едно сборище от евреи, които са свързани с други две сборища от евреи - финансово и медийно, като напоследък все по-очевидно прокарва определени политики. Трите центъра взаимно се подпомагат в опита за глобално господство. Но няма да им се отвори парашута!...

Хубаво е, когато прочетеш толкова много еднозначни коментари и се успокояваш. Не си нещастен и беден защото си прост, алчен и необразован, а защото има виновници за това! Същото повтарят и онези мили арапчета дето прииждат на талази, пък що ли не ни кефят?

Веско! Тази малоумна , повсеместна и ежедневна пропаганда има абсолютно обратен ефект :)))) Преди не ги забелязвах мошетата , сега определено ми се повдига от тях ....

Що ли не я виждам пропагандата? Дописката се нарича най-красивите еврейки в Холивуд. Сигурно има и по-красиви ама чак пък да се притесня! Освен това на мен за нищо не са ми виновни евреите. Единствено нашите управници ме дразнят. И тъй наречените журналисти.

Боклуци.

там е пълно с талентливи и красиви българки с понтонни устни

Не съм се заблудила,просто ми потвърдихте думите.

Тая е еврейка колкото аз съм християнин - само на коледа!

еврейка - будист!

То Холивуд си е Евреивуд от край време. Бъкано от евреи кадърни, некадърни , но все с големи лобита и привилегии юдейски! От тях няма спасение, то затова и Хитлер ги определя като хора без националност, от кол и въже, които обаче се провират в най-изгодните и печеливши сектори, станаха червиви от пари с обезщетенията от Холокоста и все още не са престанали да рекетират Германия!

чистите еврей не приличат на араби, а на етиопци, христос е бил с кафява кожа, не е бил бял , сегашните евреи са взаимствали идеи от западния национализъм роден през 19 век, евреите преживяват възраждане , както и ние по едно и също време понеже са се претопявали, понеже управялващата класа при тях е с произход германия, са унаследили и разни концепции близки до немските , но реално истинските евреи са много различни, и са или като арабите сарафиди или най иситниските като етиопците. в общи линии нито те нито ние трябва да се подаваме , на разни пред воени елитарни разбирания, те са хора носещи цвета на различни гении и нации, а каква религия изповядват е допълнение , на културното наследство което са придобили имайки родители от различни култури живели в различни държави

Ама разбира се, как Иисус ще е бил бял? Разбира се, че е бил едва ли не негър, извинете, афроамериканец. Ама чакайте, афроамериканец е в Америка, а в Африка как ще е - афроафриканец може би? Ами да! ;-)

Каквото и да си говорим, Исус си е 100% евреин, или по-точно казано евреин-реформатор :)

Тази малоумна , повсеместна и ежедневна пропаганда има абсолютно обратен ефект :)))) Преди не ги забелязвах мошетата , сега определено ми се повдига от тях ....

Бар Рафаели! Номер 1

ама я няма в класацията, нали по надолу писах, че има една красива и не е снимана тук със стадото!

Тези красавици не са еврейки, а имат еврейска кръв. Чистите евреи приличат на араби. Освен това, евреите смятат децата от смесен брак за евреи, ако майката е еврейка.

Лелеееее, не сте написали за най-красивата еврейка актриса. Вярно, че е мласа, но набра голяма скорост напоследък. Гал Гадот

А за Упи Голдбърг защо мълчат? :)))

Холивуд е нещо, като отдел 'Пропаганда" на юдеите. Нещо като апарата на Гьобелс , изпълнява подобни задачи. Няма рус евреин, по произход, те са братовчеди с арабите. Стават такива по религиозна линия, както турците. Турците би трябвало да изглеждат като тюркмените, но виждаме, че повечето имат европейски вид, това е така защото са станали турци по линия на исляма.

Турчин не е етнически признак. Те са траки (Троя), а на изток смесица , а и българските моми и еничари бая са им подобрили гена.

Цяла година ни се представяше информация само за един етнос, какво направили, къде отишли до супера, как родили, как забременяли. Сега ни се представя, пак, само и единствено за тях - избрано. Българи не съществуват, освен ако са престъпници или неудачници. Българчета не се раждат, съществуват само ако заминават (завинаги) за "дообучение" на запад. Българки съществуват, но само ако не са нещо особено, само ако са си сменили имената и само ако ще раждат американчета. Още един залп в информационната война срещу българската нация.

то по тази логика , трябва да се говори , че най красиви са православните или лютераните. Да говориш че хората от дадена религия били най - красиви когато гена им е славянски, е логически взривоопасно.

Що за нелогична информация. Майката еврейка, бащата датчанин. И бащата евреин, майката швейцарка/германка. Това държави, религии за нищо ги нямате. И това не са най-красивите, а единствените що годе красиви еврейки, и то само щото не са чисти такива. Сетих се и един виц - Тате, вярно ли, че Исус бил евреин? - Вярно е, то тогава всички са били евреи, времената били такива...

Чистите евреи, говоря не като религия и за тези пръснати по света, а за тези, които от векове живеят по земите израилтянски приличат на араби. И изобщо не са красиви - нито мъжете, нито жените. Останалите руси, светли и бели са смесени и са евреи по религия, не по ген.

а имали чисти българи и по какво се познават? Или с какво са по добри? Ккккккккккъ

Еврейките от близо две и половина хилядолетия се славят с няколко неща - като всички семити те са ниски, трътлести, без талия, а мустаците им са по-големи от тези на Филип Тотю. Тези мелези, които показват са част от "хибридната" войка, която от над две хилядолетия евреите водят срещу целия свят за да се покажат като високи, бели, красиви и благородни. Справка:виж образа на Христос в храмовете.

Ха- ха - ха, те явно мустаците си ги носят с гордост, да ходят на веждите.

По-показателно е, какви пробутват в Холивуд. Въпреки че част са добри актриси. Не приличат много и на еврейки някои. Евреите са си араби, колкото и да биха се обидили на подобно твърдение.

Е..ати неприкритата чифутска пропаганда в медиите! Българките са по-хубави пък. НЪЦ!

"Еврейките от древни времена се славят с красотата си" - славят се със свободното си поведение повече. А красотата на тези, които сте изброили, се дължи на примесените гени. Друго си е да се направи една подборка на моми израилтянки, макар че чистокръвни евреи и там е трудно да се намерят. Самият факт, че има руси и синеоки красавици, не ви ли говори нещо? А религията няма никакво значение за красотата.

Значи може да се каже "евреин", а " негър" - не, що?

чакаите малк,нали най красивите в света бяха българките,това е евреиска провокация в дир.бг,дружно да застанем зад тенекията,николета,калкана и мара отварачката снаха на евреина гущер

В Библията родовата линия св води по линия на бащата. Казва че един кой родил един кой си. В началото Бог сътвори мъжът Адам, а после направи жената от неговата плът (гени) за да му бъде другарка и помощничка. При истинските (библейските) евреи, родстството пордължава да се води по бащина линия. Защото мъжът има всички човешки хормозоми, а на жената и липсва Y хромозомата. Господ знае какво прави и говори и Библията е научно достоверна сборна книга.

спомням си преди много време марлон брандо беше в конфлик с холивуд заради изказването си че холивуд е превзет от евреи,после му се налож да се целува с лари кинг и да търси прошка от евреите,ами мел гибсън?

Who cares ениуей?

ЕВРЕЙСКИЙ ТАНЦ 7-40. Вижте тоя клип за да добиете по пълна представа, дали и колко са красиви еврейките. Няма да бъдете разочаровани.

Не се чудете от къде Ви идват бедите,след такива пиперливи и заядливи коментари.Дръжте се по-достойно драги ми българи,защото светът е един и има място за всички.Стига с тези квалификации.Защо тогава се обиждате като Ви наричат селяндури прост и неграмотни?

Разбира се, така е. Радвам се че има поне един човек от моя народ който мисли нормално. Чудя се защо целия български народ е полудял и озверял. Красиви жени има навсякъде - както еврейки, така и арабки, и шведки, и чернокожи и мулатки, латиноамериканки, рускини и американки също, въпреки пословичните проблеми с наднормено тегло - както в САЩ така и в Русия. Разбира се има и много красиви българки, да не забравя и тях! Ако на някой му се вижда че гроздето е кисело, да си трае. По-добре ще бъде и за околните, и за неговото собствено здраве. Който не таи яд и жлъч в себе си ще живее по-дълго! Разбира се, не всички са съвършенно красиви. То и каква точно е съвършенната красота някой знае ли? Куклите Барби например изглеждат почти зловещо. Особено когато някоя малоумна блондинка иска да се направи живо подобие на такава - виждали сме ги нали? А грозни има също разбира се. Няма как всички да са красиви. Виж, мога само да се съглася например за испанките - имат особени ръбести черти и са далеч от много критерии за красота. Но пък... в повечето испански филми има еротика, секс, кръв и убийства. И испанките са някак си по своему секси. Нищо че са грозни. Има някакъв чар в тях. Абе - за всеки влак си има пътници. Това ми е извода който мога да си направя и препоръката ми е към всички - живейте щастливо и се радвайте на живота! Не завиждайте на другите, светът е пълен с хубави хора и как ли щеше да изглежда без тях, ако бяхме сами?

Еврейка по произход и красота е Голда Меир, но пък не е стигнала до Холивуд. На тези тук доста други гени са им помогнали.

Съгласен съм , че еврейка и красота в едно изречение звучи нелепо :))))) Тия дето не са съвсем за изхвърляне са шломци само по религия или са наполовина такива. Факт в , че в оливуд бял човек трудно може да пробие , ама то и желаещите намаляват впредвид ниското качество на продукциите. В превод израел значи богоотритнат , стига с тия хазарски пропаганди за някакви измислени избрани :)))) Колкото до някакъв интелект , пак не стават :)))) Всички знаем кои точно обират златото по олимпиадите , свързани с всички сфери на познанието ;)))) Айде , трийте :))) Със здраве !

Красиви са, аз два пъти се влюбвах в български еврейки без да имам каквито и да е еврейски корени.

а колко от ,,нашите,, артистични-,,политици,,...са...???

то руси юдей нема мязат на араби нали от там произлизат тъмни, космати ......

Тези не са чисти еврейки, а мелези и най-вече изповядващи тази религия.Нещо като турците, може да е татарин, узбек, помак, циганин,черкезин, арнаутин все е турчин.

много се реве от "антисемитизъм" да уточним, че евреите като народност са семити и трябва поразително да приличат на арабите, които също са семити, но не са "богоизбрани". Та коя от посочените наистина е еврейка? Ако говорите за сектата на ционистите - алчни индивиди от всякаква народност, които изповядват криворазбран юдаизъм, така и напишете, за да не стават грешки.