Ученичка получи $1,25 млн., защото не я пуснали до тоалетна

Ученичка в Калифорния получи 1,25 милиона долара обезщетение за това, че учителката й не я пуснала до тоалетната.

Обратно в новината

Коментари - Ученичка получи $1,25 млн., защото не я пуснали до тоалетна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха ха ..А защо не се се подмокрила на чина? Ние така правехме!? ..И ни пускаха!

Евала, дойде Тръмп и започнаха да отсъждат ПРАВДА срещу модерните извращения - в това число и копрофилията. Иначе нищо ново - още от 17-18 век Пуританите са известни на наклонностите си... Точно заради тях хората презряха и религията, станала синоним на подлост, крайна извратеност и жажда за насилие... Най-интересно е, че това е чисто английски феномен, а заради него плюят по Ватикана. Католиците са били избити и изгонени от Англия, там "църквата" е друга...

Баси, в 3 кофи ще уринирам ако трябва! Само ми дайте кинтите!

За толкова пари съм съгласен дори да се насера в час, ако ще след това цял живот всички да ми се подиграват :)))

Скоро не бях се смял така от сърце.

Това истина ли е? В Щатите ли или в Индия?

Ей затова харесвам българските училища. Няма проблем да влизаш и излизаш от час. Пък ако не те пуснат спокойно може да излееш кофата на суратя на даскалицата. Е няма да вземеш милион долара, но ще си си направил кефа. Щото "кеф цена няма"

Е затова харесвам българите. Съда наказва училището за тази постъпка ама ти не си съгласен. Според теб правилно не са я пуснали.

Може и да е правилно, ако е записано в устава или правилника за вътрешния трудов ред на училището. Гвардейците или невалния на пост пред оръжейната ако му се допикае какво правим???