Коментари - Номиниран за Оскар със забрана да влиза в САЩ | life.dir.bg
назад

Номиниран за Оскар със забрана да влиза в САЩ

Американската филмова академия обяви, че един от номинираните за наградите "Оскар" може да попадне под обхвата на имиграционните ограничения в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Номиниран за Оскар със забрана да влиза в САЩ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голем праз! Ще пропаднат Оскарите, ако тоя не присъства! Така може би има по-голям шанс да получи Оскар, защото ще гласуват за него напук на Тръмп.

Добър ден на всички.Решението на Тръмп е суверенно решение но е недостатъчно добре обмислено.Страната която атакува САЩ на 11 09 е Саудитска Арабия а тя не фигурира в списъка.нали гражданите на тези държави са терористична заплаха за САЩ? Ако погледнем атентатите на 11 09, и тези в Париж и Брюксел, те са извършени от мюсюлмани сунити:мароканци,алжирци,тунизийци и саудитци.а гражданите на Сирия,Ирак и Иран,Йемен са предимно шиити. Освен това има и морален конфликт:Съединените щати предизвикаха войната в Ирак,Афганистан,Сирия,Либия и Йемен,а в Судан със сигурност са замесени.Не свалям вината от Путин който допринася да ни залива вълна от милиони нелегални имигранти и смятам че САЩ и Русия съвместно трябва да поемат последиците от действия си а не някой друг да им чисти мръсотиите които сътворяват.Изглежда ми логично.а на вас?Да,няма кой да им го каже но е редно.

Фири

Ами ако оприличим ислямските държави на едни чумави образования в които може би има и нормалнио хора но не се знае кога нормалния ще се разболее от чума то единствения ефикасен метод известен още от древността е прокажените да се изолират. Аз нямам нищо против човека ама от куъде да го знам дали нема да тръгне да гази хора с камион в един момент?

голяма работа - ще му пратят статуетка а по пощата ако спечели. не виждам драма.

Браво на Тръмп! Най-после някой да постави мюслитата на място!

Значи тоя Оскар вече е Осран. Скоро Европа ще си върне позициите, а Азия ще ги надмине и в тази сфера. Мина им времето, Трумп се появи на сцената твърде късно с тесния си национализъм и ксенофобия.

Да вземат и номинацията си да бойкотират, като са толкова принципни... :)))

Еми, край вече на привилегиите на мюсюлмани, цветнокожи, геЮве, лесбийки, "права" на жени, кучета, кокошки, краставици...

ами те и твоите права ще секнат, ти да не си нещо повече от изброените бе цървул.

"Коментарът" ти показва, че ти наистина не си повече от "кучета, кокошки, краставици".