Зуека се ожени за своята Ани

Васил Василев-Зуека се ожени за приятелката си Ани Вичева.

Обратно в новината

Коментари - Зуека се ожени за своята Ани | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е, и....,много шум за нищо, да са живи и здрави, но не прекалявайте с техния живот, не е прилично постоянно да гледаме в тях...

КЛЕЧО И МЕЧО...И ПРЕДИШНАТА БЕШЕ ДОСТА ЯЧКА.ЯВНО ЧОВЕКА СИ ПАДА ПО СВИНКИ

Това, което искрено ме изумява и до ден днешен, ма аз съм си чедо на друго покуление.... едно време булките вдигаха крака и показваха на свекървата, че не са пипнати, и тогава обличеха белата рокла.... От 70-те, когато съм раждана, що булки познавам, имали нещо с младоженеца....и сменяха булчинската рокла на лилава, на кремава, на розава....щото се биле целунале....и младоженика знаел кого е цаливал.... На днешно време, нема значение кфа си, що си...колко деца си родила...слагат белата рокла и тфа е.... Как ни дойде това на главите бре????? Аз на 26, ме беше срам да искам бела рокла, че ма беха цаливали веке....и си поисках кремава.....и дествена.... Тфа на пейсе, бела рокла, деца родени, кой ги знае кой шъркел ко е ебал.... Мне, още ме изумева....

И аз тогава съм раждана. Това, което ме изумява е въобще грандиозните церемонии, които до ден днешен просъществуват, само с цел финансов рекет. Бе, сложи там някакъв подпис, черпи няколко приятели и това е! За протокола се ожених в жан-виденовата криза само с двама свидетели - бях с къса бяла рокля и бременна! Всички, които склониха да се бракуват в това тежко време бяха бременни. Женитбата е просто подпис за навременно узаконяване на децата. Сватбата е парад на суетата.

" К'ва е таз снимка? Я да видя - Булката - Булката?! Начи туй ти е булката? Че тя цяло прасе бе. Как я даяниш? А? Бай Иване глей ве, ."

На това му казват брак по любов.

С к'во се занимава младоженката?!

с ядене, пиене...Тези три неща.

Готвачка в детска кухня!

През соца верно само готвачките имаха такава визия, защото само те имаха постоянен достъп до храна. В днешни дни няма отърване от храната на всяка крачка :) направо м.мата си е е.ало

САМО Е ЗА МОТИКА 6-ТИ НОМЕР,ДА КОПА ЛОЗЕТО И КАТО Я ВДИГА ДА И ПАЗИ СЯНКА.

Тя нали се беше скрила от прожекторите, когато ударила 100 и кусур килограма, после продължила наддаването. В един момент обаче Зуека се запънал: Или ще отслабнеш 10 кила и ще влезеш в булчинската рокля на Нина, или няма да те зема!

Все пак Зуека е от Сливен - тамошната сиганска традиция е: "Жената саде лой - мъжа саде жили"

Мъ раждат по 11 здрави. Пък българската нова традиция,щото старата е кат на циганите,мъ новата мода е мъжа съде лой,жената съде жили-що практики за инвитро и що бездетни има,дан ти разправям. Двамата се обичат. Той има доход добър от къде всички знаят. С какво точно ви пречат. С високите доходи и известността на Зуека,с новата им къща,със сина им с това ,че се обичат.С кое точно. Или като плювнете така мехлем на душата ви идва.

Точно мехлем е, защото не сме само ние дебели и обикновени :) Радваме се, че известните мъже се женят за такива!

Прилича на селска мома от миналото- здрава за тежка работа и с добър апетит

да са живи и здрави /няма да казвам младите/, Зуека е готин, но такива сватби не харесвам, има нещо неестествено в това младоженците да са на около 50 годин!

Браво адаш,и аз съм като теб,обичам да потъвам в големи преспи.

И в дупки до колено.

Бъдете живи и здрави. За представителите на нацията с отрицателен прираст ,само ще кажа. Нежна е жената ,която изпитва и дарява нежност,не 45 кг. с мосри дрехи. Топла е жената която дарява топлина,не облечена с якето Красива е жената,която е женствена за съпруга си,не за форумните чикиджии. Бъдете живи и здрави и все така влюбени.

Нежната жена не спи с женени мъже и не се тъпче с джънк фууд нон стоп. Тази е точно обратното, минава като валяк през живота, следвайки низките си страсти.

При това,в продължение на 10 години. Сигурно,добре са се забавлявали зад гърба на тогавашната му жена... няма как да се усети "нежността" в подобна ситуация

ТОЗИ ХАЛТУРАДЖИЯ ЯВНО СИ ПАДА ПО БОЙЛЕРИ......

ТОЛКОВА АДРЕНАЛИНКИ МИНАХА КРАЙ ВАС,ЩО НЕ БОЦНА НЕЩО АГНЕШКО ПЕЧЕНО,АМИ ВСЕ НА СВИНСКО НАЛИТАШ.

Този човек не е естет...:)

предпочита големи преспи

Ми махнете тази статия тогава!! Какъв спам садържаше моят коментар,изразих мнение за роклята на булката!!!

Ако в мнението ти си пропуснала да споменеш тлъстините на момата, значи е извън темата. Ще те трият и още как.

да са живи и здрави, влюбени и щастливи. Много са готини, най-после усмихнати българи. На всички, които пишат лошотии и подигравки - простено да им е!

Любо Киров гледа като дърт котарак за някое младо мъжко коте.

Luna0102

Снимката е трепач. И двамата ми приличат на дечурлига от детската градина в уголемен размер, иначе живи здрави!

Зуек, всички приятели от Сливен ти пожелаваме здраве, щастие и много години да ни разсмиваш от сърце!

Важното е, че изглеждат влюбени и красиви - това е толкова видно. Престанете с тази злоба и завист- не е важно да си слаб, за да си привлекателен- важното е да излъчващ щастие и чар, а те го излъчват. Бъдете живи и здрави, мило семейство. Обичайте се и нека бракът ви радва и обединява.

Важното е, че си подхождат. Ако тя беше млада, нежна, красива, щеше да е пошло направо.

Булката май ви е срам да я покажете, а!

Ама що я криете тая булка бре? Или сте забравили широкоъгълния обектив?

тази бабанка?

тази бабанка?

:))) не е ли смешно как са скрили всички коментари, само твоя като най-безобиден са го оставили :)) ахахахаха

Честито! Щастие и късмет! Народът ни е оцелял, защото се е смял! Зуек, продължавай да ни радваш с нови, весели телевизионни проекти! Да сте живи и здрави!

TIREX

тука виждам 2 булки...очилатата явно е второстепенна.

Да са живи и здрави, и щастливи заедно много години!

Ама това сегашна сватба ли било? Помислих, че е от преди поне 15 години. Каква е тая старомодна рокля с ръкави от епохата когато се жени принцеса Даяна. И изобщо как се е запуснала, думи нямам. Да си беше седял при предишната жена. Разликата е нищожна във вънния вид.

Кюфте.

Е, Зуека нали е много 'убав, та да има голем избор. Мис Дупе ли да вземе или мис Силиконови Джуки? Важното е да се обичат! Стига с едностранните критики.

Зуека.. от трън та на глог.. ама така е, като минеш 50-те.. ;)

Зуека е леке. Използва бившата си жена като ракетоносител и след като стана известен я ритна. Типично! Без нея никой нямаше да го познава. Толкова е безличен.

Народът вече е деморализиран окончателно! Как така се жениш и после - развод. Ами децата?? Ама е така, щото всеки си гледа кефа и мерка. Никой не мисли за децата. нямат цели, нямат посока, имат само нагони! За вяра и отговорност - и дума да нестава - ТОТАЛНО ЗАБРАВЕНИ! Днес джурналята, ни показват само педали, курволяк, американолижещи и друга подобна сволоч! няма Българско, няма нашенско, НЯМА И МОРАЛ! карайте я така, щото вие най-много знаете! Ще видите докъде ще стигнете! Щом идолите ви са боклуци, разбирам какви сте вие, нали? Перефразирам един постулат ...

Ти виждал ли си, как изглежда първата му жена от години наред, че ни заливаш с морализаторстване?

100 пъти е по-хубава от зуека и по кадърна и по-над него по всички параграфи

Зоро, ти в кой свят живееш?? Повечето бракове се разпадат още преди 10-та година. Семействата и връзките не са това, което бяха в затворената система на социализма. Вече почти няма семейства, които да се женят на 25 и да живеят заедно до дълбоки старини. Не казвам, че е правилно или хубаво, но фактите са си факти. Такъв е животът, просто трябва да го приемеш. Гледай ако можеш да съхраниш собственото си семейство, но да съдиш другите - няма смисъл.

няма нищо общо със социализма! Вижте статистиката на разводите през годинити-при соца и на запад и ще видите, че РАЗЛИКА НЯМА! Просто тогава по-малко се шумеше по тези въпроси.

На това телосложение Анито НИКОГА да не слага такъв ръкав! Иначе както се казва, че за всеки влак си има пътници, та е те се намерели. Да са живи и здрави.

И ЗУЕКА И РАЧКОВ С НАЙ - ОБИКНОВЕННИ КУКЛОВОДИ- НОРМАЛНО Е ДА СА ХОРА БЕЗ МЯРА И ВКУС И ПРИ ВОДЕНЕ НА ПРЕДАВАНИЯ И ПРИ ЖЕНЕНЕ И ВЪОБЩЕ.......

А, не съм съгласна, на Рачков и Христинка и Мария са хубави и добре изглеждащи жени. Зуека явно си пада по по-мастити жени, разни хора, разни идеали. Да са щастливи и да си гледат децата "младите".