Съпругът на Елтън Джон получи британско гражданство

След 27 г. живот във Великобритания съпругът на Елтън Джон - Дейвид Фърниш, получи британско гражданство.

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на Елтън Джон получи британско гражданство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви, не ни занимавяйте с откачени педали, били те и елтъновци, джоневци и тем подобни...

И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично,Какво семейство моля Ви.

Значи Е.Джон е съпругата!!!Не знаех!Жалко!!!

И нужно ли е да има съпруга? Не може ли просто да са заедно без някой да заема роли приети от обществото като норма, без някакво обоснование за тях?

Прекрасна новина за една красива любов! Пожелавам им още много години да се наслаждават на любовта и семейното щастие!

Уот аа ю прауд уид ?

...докато нормалните и здрави хора се опитват да проумеят простотиите им ..щото нали сме били "демокрацiя-демонокрацiя"...тези уроди следват конкретен план и променят природните закони !...вече бременните жени нямало да се наричат бадещи маики или маики а ще се наричат "бременни хора"...защото виждате ли тези човешки отпадаци се обиждали !...до каде стига наглостта им ?!?...всичко това се прави за да се променят човешките ценности и васпрятiя и да се заменят с лажливи и фалшиви такива !..да се разруши семеиството като такова и да се принизи значението му като градивна клетка на обшеството !каолиците и протестантите паднаха...последна крепост е източното православие от кам христянството !...за това им е тран в очите !

Нямаш ли си по добро занимание освен да замърсяваш света със съществуването си

Вижда ми се абсурдно двама мъже, от които "съпругът" с 16 години по-млад от "съпругата" да се търкалят в едно легло пред очите на две малки деца. Това ще е примерът за тях за семейство. Ужас. Те ще са добре облечени, нахранени, стоплени, обгрижени, но татко нощем спи с ... татко... Или единия те наричат "мамо"? Ох, не знам, обърках се вече...

И аз така мислим! Друго си е плейметка с 30 години по-млада от увиснал дядка с некъф прякор "Ицо 1001 манекенки", слушащи по цял ден чалга, виреещи в чалга среда! Детето им ще стане втория Айнщайн! Каква идилия цари при хетеродвойките, направо да им завиди човек!

отврат ти казвам................

- Искаме да сключим брак. - Сключете. - Искаме да имаме деца. - Направете. - Не можем. - Болни ли сте? - Не. - Ами да ви еа у педлите.

бас ловя, че всички по-долу писали са по-лоши родители от двойката по-горе! Жалки амеби! Интересно на Митьо Пищова кои са родители, или на всички чалга парцали, или на Митьо Очите има безброй такива примери!

Там е работата, че тези двамата НЕ СА родители. Те са ИМИТАТОРИ на родители, с всички последствия за децата от това

Всички тези + другите безброй примери са за предпочитене пред тази откровенна педе..стия.

точно тая пе.дерастия е за предпочитане пред 60-70% от българските семейства, където домашното насилие е нещо нормално. Това ли е за предпочитане, малоумни комунистически тъпанари?

Ще загубиш баса...

- Хайде прибирай се вече моето дете. - А бе мамо искам още малко навън. - Аз не съм майка ти а баща ти. - А бе вашта мама пед.лска, все не мога да ви запомня кой кое е.

Това хора ли са? Изроди. Как се казва мамо на мъж? Горките дечица! Да са живи и здрави и когато пораснат да им потърсят сметка .Тогава какво ли ще им обяснят тези техни "родители".

За съжаление докато пораснат, техните "родители" ще са им промили мозъците за "новото нормално".

ГНУСОТИЯ!!! Горките дечица!!!!

Не мога да го възприема това. Тези деца какви ще станат на какво ще ги научат. Ужасна гнусотия.

Малцина се замислят,че опорочаването на запада е почнато и подкокоросвало от църквата. А се поощрява и тика в лицето ни от международния коминтерн (командващ люде като Сорос). Хората логично да се дразнят на свободата... И да се връщат към религията и режимите

Ето тези сладури ще са лица на НАТО против РУСИЯ. Колямо чесане ще падне. Може и Колимско жителство да им дадат.

Спокойно. Руският прочит на нещата си е развит комунизъм.А една силна позиция не разчита на слабости на опонента. А и тепърва ще се разкрива кой, защо и как е поощрявал разгула. У нас УУУж забранено, а всички са слушали метъл и биийтълс.......... :-)

ама ти не го помниш това време, нали?

Ако не те беше прибрал сър Джон щеше да чакаш още гражданство.

Да се обичат удома едно, но да го афишират като световно постижение на прогреса и да отглеждат деца, съвсем друго. И това обществено ГМО ще има странични ефекти...

Ох, разбрах най-сетне коя е съпругата в семейството. Педеращина и гнусотия!!

Повърнах...

Аз вече се издрайфах, но ако ги погледна пок ще връщам...

на колко години е ? В материала се съобщават САМО годините на СЪПРУГАТА. Толкова е "вълнуващо"...това събитие, направо извор за лирично вдъхновение, дори поема за безсмъртната любоФ

Само не разбрах в чий г.з са заченати дечицата

Ще повърна!

Тоя Джон няма ли да си направи операция като сестри Уашовски?

Що ли нашите българи не ги посрещат с "отворени обятия"? Гиди педа лска държава на свободните нрави

Кога ще стане "сър"?

Гнусна работа. Що за майка е това да роди дете и да го остави в ръцете на двама п...ли. Тези деца виждат сбъркан модел на семейство, което за тях ще бъде нормално. Гей браковете станаха легален начин за извращения с деца.

В английския език има прекрасна дума за връзки от подобно естество: abomination Децата им? Кой е майката и как роди- традиционно или със секцио?

И на български я има - отвратително, гадост - мисля, че е много изразително

че Елтън е съпругата. А просто трябваше да съобщят...

При двама съпрузи мъже няма "съпруга".

Абе Жоро... Елтон е съпругата бе майна ... не стана ли ясно ?

Е как да не е съпруга елтон джон, като е облечен с рокля?