Калканджиева и Лозанова избраха ”Мис Плеймейт”

24-годишната майка на едно дете Магдалена Бадер спечели 13-ото "фатално" издание на конкурса "Playmate of the Year 2016" снощи.

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева и Лозанова избраха ”Мис Плеймейт” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две кратуни избрали трета.

Пред тези огромни, тлъсти, яркочервени джуки другото се губи.... Каква е тази "мода", какво е това чудо? Такива конкурси трябва да се забранят със закон, защото влияят зле на момичетата в пубертета!

...два позастарели голи газа избират новiя гол газ на годината ....страхотен "престиж"....иеееее....

"Мис Плеймейт" ... най-еб...ната професия е това :))

Пазете си дъщерите, не им позволявайте да гледат тази смрад по телевизията- плейметки, Биг Брадър, защото тези смрадливи прости курволяци ще им объркат ценностната система , докато мозъчетата им са крехки. Никой не може да ме убеди , че курвета като Калканджиева и Никлозета са по-щастливи от успяла докторка , или учителка. На тези човекоподобни твари, натъпкани със силикон , путките им са спестовни касички и мозък едновременно. Те мислят, чукат се и пикаят с един и същ орган. Нали не искате 10 годишното ангелче, което подскача около вас да стане като тях.....

Такива като лозанова,калканджиева ,диктуват живота на младите момичета, жалко, жалко , много жалко за децата..............

Ася Капчикова не се е дипломирала, късана е на държавен устен изпит, сигурно защото е много грамотна и начетена. Не знам дали се научи как се пише "лук кормит" (в "Черешката на тортата "). А и на дуела във "Фермата" се доказа, че е пълна тъпачка и простачка. За разлика от другите плеймейтки, които не демонстрират интелигентност и начетеност, тая проста помакиня е много нахална и нахакана, щом си позволява да се изтъква, а е кръгла нула в действителност! Да продължава да се е*е по предаванията - за справка - в "Папараци", вечна слава да има!!!

"конкурсчетО'' "Мис Плеймейт" е падение.Мартин Карбовски, Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев, Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Джуджи....Ася Капчикова,Николета Лозанова,Светлана Василева и медийната и политическа цветарка Дилов-син,все ...паднали О'рица.

Какво интелигентно жури! Корифей до корифей, титан до титан!

Само като си помисля тая как ще възпитава детето си и ми се озправя косата. Имаче това си е конкурс мос прка.

Плеймейт, или иначе казано "момиче за игра". Преди поне награждаваха победителката с лек автомобил, а сега се събличат за забавлението на публиката за някакви си 20 000, и то не долари или евра, а леФчета. Победителката в този срамен конкурс е грозна и преждевреенно повяхнала, другите участнички не са много по-хубави, ама то не е за чудене - хубаво момиче, което уважава себе си няма да иде да се чекне полуголо "на конкурс". И този Дилов - току е политик, току фъфли на шоу - идеи че я разбери таз калинка...

ПОРЕДНАТА ПОШЛОСТ....ТОВА Е КАТО В ПРИКАЗКАТА -НОВИТЕ ДРЕХИ НАЦАРЯ .....link НЕ СМЕЕМ ДА ОТРЕЧЕМ ОЧЕВИДНОТО И ТО ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ " ЗАЛИВА"...МОЛЯ ТЕЗИ КОИТО СА ЧЕЛИ ПРИКАЗКАТА ДА СИ Я ПРИПОМНЯТ , А ТЕЗИ КОИТО НЕ СА Я ЧЕЛИ - ПРОЧЕТЕТЕ Я...И НЕКА УСПЕЕМ ДА НАРИЧАМЕ НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА, А НЕ ДА ПРЕВЪЗНАСЯМЕ ПОРЕДНАТА - ПОШЛОСТ....В КОМЕНТАРИТЕ НИ ТУК Е ЯСНО ЧЕ Я ОТРИЧАМЕ, НО ЯВНО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НЕЩО ПОВЕЧЕ, ЗА ДА НЕ НИ ПОДНАСЯТ ПОРЕДНОТО " КРАСИВО" , "УМНО" И Т.Н. ПЕЧЕЛЕЩО КОНКУРСИ СЪЩЕСТВО...

Няма как вече, вирусът на покварата на Содом и Гомор вече е заразил цяла Европа и Америка.И в Азия има много проститутки,но поне това там е срамен бизнес ,семействата са ги отритнали и не дават интервюта по списания и телевизии като звезди.После как няма мюсулманите като дойдат в Европа да не изпитват желание да изкоренят цялото това зло общество и нрави ,което в бъдеще би превърнало сестра му ,братовчедка му или дъщеря му в жалка картинка да показва(освен гърдитео ужас в техните очи) и половите си органи.Попътувах по Азия и то по страни и с мюсулманско население ,макар и малцинство, и видях само млади момичета и жени с невинно излъчване ,с хубава кожа на лицето, вечно смеещи се,всичките работещи(по летища ,по офиси ,на рецепциите на хотели по скъпи бутици ). Единственото ,което ги отличаваше от криворазбраното ни разбиране за европейски свободи беше кърпата на косата(апропо във всички традиции главата на жената е покрита или със забрадка или със шапка,а често и с двете).Иначе облечени с панталони ,сака, но без джинси по тялото ,без деколтета и къси поли.А ние тук направихме момичетата и жените за забление,сиреч playmates Звезди,на които тпити тинейджърки искат да приличат.После защо родителите плащат на абитуренския бал на дъщерите си силиконови гърди.Та как иначе ще стане плеймейтка ,на мама и на тати щерката.Тъй че духът на покварата е вече е изпуснат и Злото е вече сторено.Но Бог няма да остави нещата просто така.Спомнете си какво се е случило със Содом и Гомор.

Събрали се пак простаците - голяма работа. Светлана Василева е време да повдигне силикона, надявам се не при предишния калпав хирург.

Тъпа коза... Голяма победителка, няма що :)))

Пачамейт

Поредната ковра! А на кое място е Изабела от Варна, която си показа потката в клипа на Ала Бала?

Жива трагедия , новата плейметка похабена изморена от много " РАБОТА " Кой беше умния който отсече че тя е най-красивата и тези всички известни личности напъхали се там да гледат голи задници грозни гащи и сутиени дали не ви е обидно че обществото ви познава от други места ама там сте се омешали с простотията и както каза една кандидат плейметка - контакти най различни контакти И отваряне на врати е ми да може Христо Сираков да реши отново да се жени . Гнус ме е само като пиша всичко това

Някой може ли да ми каже какви правила има за провеждането на конкурси. Знам че има някакъв си лиценз нещо си и се плаща за него, но къде, как, защо... кой го определя. Някъде има ли написано черно на бяло. Всеки може да си прави конкурс където си иска под каквото си иска заглавие /и го правят наистина/. В крайна сметка това като конкурс за секретарка ли е в дадена фирма, само че тук - за най-красив Силикон примерно?

Трохите, подхвърлени на плебса, за да затъпява още повече и да не му пука какво става наоколо - чалга, голотия, жълти клюки и шльокавица.

К'во е това животно Плеймейт, бе?! Па и жената с дете станала Мис Плеймейт"??

КЪДЕ СЛАГАТ ВОДЕЩ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ

Попълниха тройката.

Майка на едно дете, пък момиче! Трябва да попитам в съседна Гърция как става, те ги разбират по-добре и по-отдавна тия работи.

Щом победителката е й майка, някак не е прилично да й казваме Мис - тя вече е Мисис, независимо дали има съпруг или не.

Venci

следващата 'майка на годината'...

Не мога да повярвам, че това същество е на 24 години. Изглежда поне на 35 +. Между другото гледах интервю с нея и госпожицата каза, че имала чар. Аз съм тотално отвратена от деградацията и чалгарщината на тези гнусни индивиди.

Ще повърна! Не знам кое е по-тъжно, че тези момичета изглеждат така или че сами са пожелали да изглеждат така?!? Те са всичко друго, но не и красиви, изглеждат като неуспешен експеримент на не особбено сръчни студенти...

Е те за тва ората геове станаа.

Само аз ли не мога да ги различавам тези? Все едно шоу на клонинги гледам. Победителката и ВСИЧКИ подгласнички са с боядисана в черно коса, най-гадното и евтино изглеждащо черно, което са намерили. С ярко червено червило върху силиконови устни. Клонинг до клонинг. Не е нормално това. Сигурно има обяснение- промива им се мозъкът като постоянно в Бг се повтаря как това е красиво. Ако бяха тръгнали без грим щяха да са по-симпатични или поне не така плашещи. О, мила родина, вече нямам никаква надежда за теб. Един човек беше напълно прав като каза, че материалът е лош, а всички скокнаха срещу него. Е, такъв е, прост, комплексиран, злобен и мързелив народ сме си и такива ще си останем. Всъщност, скоро няма да ни има, така че предполагам няма проблем.

не ви ли се струва, че николета е плешива - типична циганка - а плеймейтката какво да я коментираме - всичките са от един дол дренки - грозни, прости и издухани отвсякъде - отврат

Мис Плеймейт как се превежда на български ? Курва без консумация ?

светла дата са избрали за конкурса си...

Бе защо всичите са стандартно като патици в устата ? Толкова ли нема кой да им каже че с тази уста освен свирки и мое да се говори и мноо други работи ?

Абе , Николета от кой битак си купува дрешките ? Меден Рудник или Димитровград ?

Паплач! Боклук!

Ася Капичкова вече не е актуална, цената й пада, и сега се чуди как да завоюва медийно внимание на гърба на чуждата мъка. Тя си сложи силикон, но защо не извади пари от джоба си да помогне на жената и да не намесва трети лица в уж благородна кауза... И как да няма значение каква е Ася, искала да стори добро, е как човек, който се е*е по предавания и му заплащат за това, да е чист човек, добродетелен - за справка - Ася Капчикова в "Папараци".

Щом и парясниците ни се изчераха...не е на добре.

Ето това е България днес - плейбоклуци и псевдо елит. Ужас и беззумие. Какво да очакваш да ти се случи в такъв бардак?

да ти падне покрива на библиотеката на главата

за плейбойките не си прав - има си пътници за всеки влак. за псевдо-елита обаче евалата! деца и внуци на бивши комсомолски и комунистически величия с основно образование... сега всичките изведнъж станаха стари аристократи и буржоа - откъде бе алооо? баба ти дядо ти 2+2=5, баща ти що литература що доноси е изписал навремето - ти буржоа и аристократ си се цанил! смешници!!!

Асйо Капчикова, защо каза, че си имала друга фаворитка, ма, която и да бяха избрали, е класа над теб, лесна слава искаш, все да си в центъра на вниманието, ама си кръгла нула, зироооооо!!!!!!!!!!!! Продължавай да се е*еш в "Папараци" и да ти заплащат, дерзай, така ще се задържиш в медийното пространство ...

Мис и жена родила дете връзват ли се?Докога ще се изкривяват нещата и конкурсите в България?Явно дотогава,докато не се намерят красиви или поне симпатични участници,не такива вълчи и отвратително грозни физиономии по такива конкурси.Айде поне един да се намери и да обясни какво е това нещо - Плеймейт?

Плеймейт от английски език означава приятелка в игрите - т.е. сексиграчка.

От психологическа гледна точка пък, това са миски, които не ги е срам да си признаят, че се занимават с най-древната професия и даже държат това да стане ясно.

Добре, де. Нали тези същите организират т.нар. "гей-паради". Сега защо се вихрят? Някакви Капчикови, някакви Калканджиеви и др. проститутки нали го правеха през лятото, или товА вече ще бъде през цялата година? БАХ МААМУ, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРПИ!

Най-забавно е после като почнат да ми се разливат от екрана същите тези ЛюПчо Дилов-син, Мартин Карбовски, Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Джуджи и вся остальная културтрегерная сволочь "Ах, опростачи се нацията, ох, народа се чалгализира, въх момичетата станаха урви...". Че нали вие в момента точно това правите с този конкурс. Че и тридесет сребърника взимате, за което. Вие легитимирате чалгата, простотията и най-древната професия...

Браво

Шаврантия до шаврантията, мила моя майно льо, уруспия до уруспията... "Давйте виагра! " уплашен се изкряска Гювендия грозна донесе я завчаска. Курви прости, тъпи, без грам чар надарени, мъжки простакеси, фъфлещи зловещо, снимат тъпо шоу за себеподобни.

Е, то тоя конкурс е най- лесен за печелене, още Църната златка беше казала ,че е сигурна в победата си, като е изгушила дребния грък, другия начин е срещу пари. Този конкурс и печка може да го спечели.

Даже не искам да ги обиждам...Просто е много, много тъжно...