Григор Димитров доведе Никол Шерцингер в България

Григор Димитров и Никол Шерцингер пристигнаха в България. Двамата кацнаха в София с полет от Ница.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров доведе Никол Шерцингер в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Псевдобългарин. Всички го благославят сега. А преди година?Отказа да играе за националния тим. Сега бил горд, че е българин. Пълни глупости.

Гришо има ли класа-няма!Че откъде да я има-при тези гени и държава!Гришо, по -известен и успял ли е от Никол -не, ами тогава българчета, не е ли логично, че тъкмо Никол е оказала чест на българското селянче да бъде с него?А?

+1 Гледах прес-конференцията. Вашият Григор се прави на позабравил български и говореше с адски силен английски акцент, даже ми беше трудно да го разбера какво мрънка! Ами аз съм от 25 г. в чужбина, от доста млада възраст, пък нито съм забравила българският език, нито го говоря с акцент! Това онази Кеми Тодоров като се върна в БГ и тя яко мецаше и преиграваше - ами много е грозно, освен ако нямаш сериозни психически проблеми с паметта това е безумие !

Хайде сега паплач, която плюете по жената, вгледайте се в снимките им заедно! Той фрапиращо по-бял ли е от нея?Тя фрапиращо по-черна ли е от него? Вие наистина ли се смятате за бели???!!!

И кое и е по-хубавото-грозното лице или силикона??!

Какво я превъзнасяте тази бабичка? Нашето момче си е герантофилче, но това си е негова работа. Имате много здраве, но Преслава изглежда сто пъти по-добре от тази застаряваща маймуна.

Я си помислете, ако сложите да нея Преслава-много гнусна и Глория -много тъпа, Никол ще е класи над тях! Е га ти жените дето имате, ганьовци!!!

Навремето бях влюбен в нея. Сега се радвам че е с българин. Но вече не я обичам. Пък и не съм милионер.

Чудя се възможно ли е да има на света по злобни и завистливи от българските хейтъри. Май не е възможно. А на Григор му пожелавам само успехи и щастие.

Омръзна ми да чета кой красив , кой -грозен. Нямате ли си друга работа? Могат ли всички хора да са красиви? И това ли е най-важното нещо в живота!?? Това българинът бил със страшно завишени естетически критерии ! Вижте се първо себе си в огледалото !

Еййй глупави хейтъри дето никога никой няма да разбере за вас...Сърбайте си шкембето с грозните си женици и си бъркайте в носа...Типично е да сте недоволни ама вас никой не ви знае...Григор и Никол са световни звезди, а вие сте пълни мишки... Аз утре ще съм на откриването с гордост... И също и на финала... Успех Григооор!!!

тая цингарела може да я продаде за сватба в ямбол на добра цена, въпреки че доста е излязла от употреба ама нищо пак ще я забере някой дърт швед, братле добре играеш тенис ама да поработиш и върху вкуса си за жени няма да е зле, има много хубави и известни жени на твоята възраст с лелките само като си в командировка

що за прости хора трябва да сте за да опира всичко при вас до външен вид, на колко години били и как се таковали? Абе вие някакви примитивни животни ли сте или не може да схванете, че двама човека може да са заедно по 1 милион причини, като например сходство в характерите, приятеслство и привличане. Не - това са невероятни понятия за простите ви тикви.

Тъпанари такива, всичко ли искате да оплюете, което не може и в сънищата си да позволите. Вместо просто да ви стане приятно за тези супер известни надарени двама.

Шерцингерката,дърта,ремонтирана но пак си е амортизирана.Временна спирка за Гришо за взаймна реклама-нищо друго няма между тех.Личи от километри.Много е млад за сериозно обвързване. Страхотен е само да тренира здраво и целенасочено, Никол е единствено за изпускане парата отвреме навреме.

покажи се да те видим ти колко си хубав и колко си амортизиран. Големите хубостници сте всичките. Амортизиран е дума използваща се за коли, вещи, а не за човек бе боклук долен.

TIREX

дваматрвестита.... отвратни.

Защо не публикувате ??? Ай с ... Р.

Успех на Гришо на турнира ! В прекрасна форма е и съм сигурен , че ще покаже най-доброто от себе си . Млад , богат и готин тепърва ще го виждаме с различни и красиви мацки ;))))

Абе тя нищо не знае за нас.ако знае къде е дошла...любов какво ли не правим за нея

Тук да не е зоологическа градина?

На българина му дай да се рови в чаршафите на хората и да дава акъл . Гнусна работа !

не харесват Никол Ненамкояси да не се тревожат, защото любовната кариера на Григор тепърва предстои:)

комплекс и да се хване с хубавата канадка, дето е луда по него.

АБЕ ПО ДОБРЕ ДА БЕШЕ ДОВЕЛ ДЖАНСУ И ОЩЕ ПО ДОБРЕ ХАЗАЛ .ДЕМЕК НЕЩО ОКОЛО 19-20 ЛАЗЕРНИКА. АНАДЪНМУ. АНАДЪК

Толкова хубави българки има Григор се хванал с тая нескопосна жена.Няма акъл момчето какво да се прави.

Грозно лице , грозни очила, грозна уста, как пък няма едно хубаво нещо в Никол къде беше Маша хубава , бяла.

Що, бе?! Аз не бих ѝ отказал.

Брадата и е остра като ютия, устата и е 1м широка какво мисли да слага в нея?

гшоляма годзила голямо нещо ...ега ти нещастния каун

По-грозен крокодил няма от тая Никол.Григор няма вкус.

а тия гейзери на снимката с Анита кой са?

Друго си е Наша МАша а дано пак си е НАшата....

Точно си е от Максуда - такива циган.и можеш да видиш много .Какво и е харесало селянчето от Хасково?

да знам..това не го отричам...естествено че има право на всичко...ти си интелигентен човек , това също се вижда, но тук ти се казва друго...И никога не обиждям на възраст.

ми той тоя от хасково ли е,вие каква искате да доведе тогава,много ясно,че ще е тъмнозелена.

Много сте зле всички,Гришо е параван,дошла е на свиждане в панделата на сестра й Анита Мейзер.

на свиждане.....Фики и Кондьо?

хахахах,верно,аз се чудех на кой ми прилича тая дропла.

Гришо, заведи Шерцингер в родния си град Хасково! Заколете прасето там, покажи й нашите традиции и обичаи! Направете си деца и останете да живеете в Хасково завинаги!

тя е много грозна с тая огромна уста и нос е като крокодил.....

е по-красива от майка ти. А ти си ѝ одрал кожата!

супер са! живи и здрави и много късмет!

Един ден, ако да даде Господ да се оженя, ще накарам жена си да се облича като Никол, и прически като нейните, и стил....всичко! Обожавам я!

не я обожавам чак , дрехите и и прическата са ок никой не спори, ама да си търси друг спонсор и да ни остави момчето на мира!

не се занимавай с хората. стани, измий си гуреливото лице и обикаляй из селото да си търсиш булка, че не останаха ни моми, ни време.

като я разкара гришо, вземи я ти - щом нямаш нищо против циганското и излъчване, освен това е много грознааааааа

не разкарва - него го разкарват))))

Важното е, че я е скрил от камерите!!! Ако беше влязъл с нея официално през ВИП, сега щяхте да си мълчите.

А има толкова много красиви млади момичета... Успех на Григор на корта!

Много са готини и двамата, много ги харесвам, да се живи и здрави. Радвам се за успехите на Григор, още повече след като го оплюха преди време, че връзката му пречела, че мацката му била такава и онакава. Е, опроверга ги ! Радостно и щастливо ми е от двата факта. Злобари, пуснете малко слънце в душите си, няма да ви навреди.

Те щото нашенските са малко....!

Ей тъп и завистлив народ е това българина!

Много сте прав/а, направо жалка история.

тук хората си казват мнението..шерцингер е марая кери ..2 номер

Ау_уу тая много грозна,бе.Вярно,че любовта е кьорава.Един голям ужас

Кардашиян и до тях - Шерцингер, все от една марка

Никол Шерцингер цигане ли е , бе? До сега не я бях виждал на снимка... Ясно личи, че е ромлянка...

Туй е на Фикиту братчетката.