Теди Велинова и д-р Енчев се сдобиха с дъщеря

Пластичният хирург Д-р Ангел Енчев се похвали, че половинката му Теди Велинова е родила.

Обратно в новината

Коментари - Теди Велинова и д-р Енчев се сдобиха с дъщеря | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не им харесва, винаги могат да си го дооправят ...

Кичо

Д-р Менгеле си има чаве от колко ли го е събрал или пак дрруг е отметнал работата...

Нека позная, изваял я е от собственото са ребро, този Микеланджело? Шегата настрана. Нали такива новини ги оставяхте без възможност за коментари, тук сте ги допуснали? Все пак става дума за бебе и не е добре да обира негативи.

Па сега ще започнат корекцийките за Велинчето, а след някоя година и за щерката....убавиня

Как се сдобиха ма, Пейчева? В гората ли я намериха, щъркелът ли я донесе или пощаджията?!

Кичо

По Еконт с наложен платеж...

Секцио, да не ѝ се разваля шундата ли, с извинение. Докторът ще ѝ извая нова.

"Теди Велинова и д-р Енчев се сдобиха с дъщеря..." ??!?! Мръсни журналя, моля да споделите как и откъде са се сдобили с дъщеря??? Измет сашодиковска!

Това новина ли е и кого го интересува-да е живо и здраво бебето и родителите му-но този ден са родили дечица още много жени,които никой не споменава.С какво тези двамата са по-различни от нас,че ни ги представяте.Занимавате хората с разни силиконки,фолкпевачки,плейменки и др подобия,кого ли го интересуват тези

Хайде стига,бе хора,стига мразихте и плюхте.Родило се е БЪЛГАРЧЕ, а не циганче!!! Пожелайте му здраве,то какво е виновно къде и от кого се ражда.

То и циганчето не е виновно, ама ти го мразиш по подразбиране!

Да,така е.

Пак ли тея,аман

Не винаги симетрията е красота! Гледайки творението на д-р Енчев, неговота половинка - Т. Велинова, имам чувството че този образ е взет приказката за Баба Яга на младени. Липсва само метлата, с която този билбордажия трябва да бъде изметен, за да не му се вижда самодоволната физиономия, дала чек за безплатни ЦИЦИ на Капчикова..., който чек се оказал без парично покритие. Гениално Енчев!

Първо честита дъщеря, да е жива и здрава, и никога да не прибягва до услугите на тати. Наистина най- добрата реклама на един пластичен хирург е жената до него( независимо дали е естествено красива или преработено красива). Наясно сме, че Тедито е произведение на друг хирург, но доста работа има по нея, за нейно огромно съжаление д-р Симетрия няма как да и помогне, доста хора е " разкрасил" касапската, дори с опасност за живота. Добрите пластични " говорят" чрез работата си, а не с тъпи "симетрични" плакати от Околовръстното. За негово сведение, " Красотата НЕ е симетрия", но пластмасата Е.

Кой е бащата? Защото ако си на левия тротоар, няма как да забремениш която и да е жена. А този си е твърдо там!

Ааа... , не казвам!

Нищо против, но със какво тези хора, борещи се за образ на "влиятелни" лица, допринасят за българското общество? Дали един ден ще се възроди в България хубавата дума "ктитор" за училища, църкви, читалища...

Енчев, сМЕни калъпа за носовете на тея жени, че вече не ги различавам коя коя е!

Така е, и не е само външният вид на носовете, може да се види и от неразбиращ по темата в инстаграм профила на Dr906090. Каква наглост само. Специално по темата Ринопластика въпросният е правил жестоки " творения" ,оставял е дори дупки, работи изключително грубо, естествено не е само той, но в случая това е тема. Чудно ми е защо всеки, който слага пластмасови еднакви боулинг цици си позволява да прави и носове, което вече е коренно различна територия, знания и още и още.

Семейство Пластмасови... освободете ни от присъствието си!

Горките че ще населят галактиката. Бактериите се делелят на всеки 20 минути пък не вдигат такъв психопатски затормозяващ всички шум

Теди е по-мъжествена от доктора.

Luna0102

Живо и здраво да е детето, но да се родиш в това семейство е знак че изкупуваш тежки грехове. Мама и тати са толкова неприятни, че за да ги изтърпи малката сигурно ще почне с алкохола още преди да проходи.

Аман от битовизми. Кво ми друса да не съм им вуйна

Живо и здраво да е бебето, но все пак ,Теди, да градиш щастието си върху чуждото нещастие...Ама на вас не ви пука.

Айде, па за абитурентсикя бал тате ще й направи нови цици.

бегом при д-р Георгиев някакси да пооправи непоправимото

Да им е жива и здрава принцесата! Да са живи и здрави и те, да се обичат и да се радват на дечицата си. Не е казано, че трябва ние да ги харесваме, важното е те да се харесват. Ако ги питате, и те могат да вържат кусур на нашия външен вид. Но не мисля, че трябва да занимават цялата алдитория с това събитие! Има много по важни неща от това раждане!

А аЛдитория какво е?

Извинявай те, допуснала съм техническа грешка, аудитория трябвяше да напиша.

Детето им е красиво като картинка! Тук гените са прескочили поколение.

Бе кой е тоя доктор Енчев? Гледам някакъв ухилен седи по билбордовете и ми обяснява нещо за красотата, но не мога да схвана защо и вие ни занимавате с отклоненията в медицината?

TIREX

в европейската гилдия по рейтинг тоя го няма сред първите 100.. по душа смотан иначе алчен.

Ама тази новина трябваше да е по световните медии.Ще го преместя у другия крачол.

"красотата е мисия" логото на този "убажец" а не погледне на какво прилича той и жена му какво са вампири и това ще говори за красота!!!СМЯХ

Докторът още бая трябва да се потруди върху Теди. Някак ъгловата изглежда. Трябва да се шлайфа и байцва. Иначе да им е живо и здраво детенцето!

Да им е жива и здрава принцесата! Да са живи и здрави и те, да се обичат и да се радват на дечицата си. Не е казано, че трябва ние да ги харесваме; важното е, че те си се харесват :) Ако ги питате, и те могат да вържат кусур на нашия външен вид.

ПИПО

Да им живо и здраво. Дай Боже повече български деца.

Айде със здраве да си я клъцка !

Защо не й накъси брадичката? Все пак е пластичен хирург!!!

Щото пластика на долна челюст не е лесна работа.Явно още не може колегата :) .