Дъщерята на Делон и внучката на Белмондо на една сцена

Дъщерята и внучката на двама вечни съперници и секссимволи от френското кино - Ален Делон и Жан-Пол Белмондо, бяха на една сцена на Фестивала в Сан Ремо.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Делон и внучката на Белмондо на една сцена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Алисън е красива като баща си, красив като баща си" - е любимото клише на светските издания за внучката на Ален Делон. И са абсолютно точни.

Dobre tze sa detza na toia i onia stoto inatze sa palna skrab.

Много завист и злоба, много нещо!

Аз специално си падам по гърджавите като Анабел, но и на Анушка не бих и простил.

Вижте в Гугъл внучката на Ален Делон. Много по-красива е от дъщеря му.

Абсолютен убиец е внучката на Делон. Много по-красива от внучката на Белмондо. Ама дъщеря му е пълна скръб

Внучката на Белмондо е супер, но дъщерята на Делон е страшна за гледане, как и подхожда името Анушка-типична руска крава, руснаците биха я нарекли "телка", едър рогат добитък!! Срамота!

Абе ...тУфлеци.

Белмондо не е хубавец, а дъщеря му хубава. Ален Делон безпорно хубав мъж, но дъщеря му не е ?

не значи че гените се предават 1:1, затова.. майката на Анушка е Розали ван Бреемен, холандка без някакви особени черти на лицето, такава която може да забравиш 5 мин след като си я видял... явно от нея е наследила повече

Вярно е че жена му не е някоя кой знае каква впечатляваща красавица, но има и тя специфичен чар, особено вървежен за онова време. А за Делон, за него, ....думи нямам - един от най-красивите мъже които съм виждала - магнетичен, красив, за очите да не говорим.

А сина му на Делон е красив като него.

...на Белмондо по-малко се е шумяло. А.Делон наистина беше красавец, но се женеше за неатрактивни жени. От някаква звезда има син. Снощи го гледах в "Ченге" с Катрин Деньов, според мен най-голямата красавица за всички времена в бранша.

Доста безлична и обикновена изглежда дъщерята на Ален Делон. Жалко за гените на баща и, който наистина беше красив мъж и идол на няколко поколения! Внучката на Белмондо е по-красива /поне на тези снимки/, доста по-одухотворена и явно по-фотогенична...

Без лошо чувство, но и аз си мислех същото:)

... по-одухотворена и по-хубава???? Въпрос на вкус, надявам се не бъркате момичетата!!! Във внучката на Белмондо лично аз не виждам нито чар, нито запомнящо се с каквото и да било лице. Прилича на анорексичка. На Делон щерката е по-заобленка, но пък с блясък в очите и чар! (Лично мнение)