Йоана Буковска отряза косата си

Актрисата Йоана Буковска-Давидова се раздели с косата си заради героинята си Виолета Захариева от сериала "Откраднат живот".

Обратно в новината

Коментари - Йоана Буковска отряза косата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още изгряването й като звезда беше спорно - с едно събличане в Дунав мост се превърна в голямата актриса. И тогава, и сега ми е еднакво неприятна. Няма харизма. Всичко е с усилие и измъчено. Зрителят просто присъства на напъните й. Огромно чело, оплешивяваща глава, нос, почти влизащ в устата й - добре, че беше бюста й да я спасява. Явно и досега са вървежни където трябва. Не ми пречи. Просто си мисля колко ли талантливи хора са избутани така, с единия бюст.

Много е сбръчкана за годините си. Такава къса косичка подхожда на перфектно чисто младо личице. Явно си е до гени де, със сигурност има пари за скъпа козметика и филъри.

Еми хубаво, и какво? Да и честитим ли? Аз тия дни смятах да ходя да се подстрижа.

Страхотна актриса. Отличен избор на сценаристите. Браво!

Селско момиче с необосновано високо самочувствие.Вживя се на голяма актриса, но не е,"пази боже сляпо да прогледа"

Да вземе да поотслабне, че тия дебели ръце, дето постоянно са на преден план изобщо не са приятна гледка. Заприличала е на тюлен.

Имаше идна актриса, чието име бе Невена Коканова. Има много актриси, които са искали да приличат на нея, най-вече да бъдат толкова добри като нея.

Почти всяка постригана синеока жена без грим би изглеждала така. Сините очи се свързват със студенина, силен характер, мъжественост, ето защо без грим синеоките жени избиват на младежи.

А бе,....дедо и на таз звИзда бук ли е бил, та тя е Буковска? Мале-еее, сигурно яко са го бъзикали - дърт бук млада върба лющеше......

Каква е тази роля Виолета Захариева - прилича ми на есесовец под прикритие. ;-)

при толкова много възможности в областта на естетиката в днешно време, и да изглежда така. и то актриса. не го разбирам. ами не е красива - стара, повехнала и неприятна.

Лелее! Ами сега?

ем явно не и трябва женственост за ролята и като се харесва такава, начи идеално. таман ще и се поосвежи косата, а не като някой дълга,та дълга и цял живот като метла.

Красива жена. Може да си го позволи :)

Поздравявам я за ролята на Виолета Захариева. А с тази къса коса изглежда още по-страховита. Види се, няма да се кротне в следващите епизоди. Нямам търпение да започне новия сезон. И дано този път направят повече от 30-40 епизода. Страхотен филм! Успех на целия екип!

По-полека с натягането. Никой не ги гледа тия български бози, нито се чува някой да ги обсъжда. Каква е тая тая екзалтация.

Чувате неща от обкръжението си, очевидно Вашето обкръжение предпочина други сериали...

ХУБАВОТО СИ Е ХУБАВО.

Най-накрая направи роля, с която да бъде запомнена и от женската част зрители... Много добра!

едни коси... За пари какво ли не прави човек?

Тая не беше ли актуална преди 20 години? Там, където се изчука върху едни перални...

Ами като гледам какъв ти е споменът от филм, мога да се досетя и какъв ти е погледът към киното и към изкуството въобще. Занимавай се с нещо друго, не се изказвай по такива въпроси, за теб не е актуална. Гледай си там някакво порно!

доста са хората,изпитващи затруднения да намерят подходящ ракурс,при който съвременното бг кино(и изкуство) да може да се оличи от порното....

е, филмът си беше евтино направен.

Се едно гледам Цветана Манева, пич.

такава хубава жена беше преди години. сега какво й става. че и критерий е изгубила кое е красиво и кое не.

Много е готина! А мъжът й не е, поне визуално.

Значи при мен е точно обратното. Бях женен два пъти, и двата пъти за жени със супер къси коси. И двете малко преди да ме зарежат, си пуснаха дълги коси и са дългокосмести и досега :))) Значи и обратното важи за нов старт в живота

Хубаво е да се слееш с един образ, докато го играеш. Но да не стане като Захари Бахаров, който си остана с манталитета на Иво Андонов и сред краят на Под прикритие. А самата Йоана не като да няма общи черти с Виолета...

Някои от големите явно не го правят. Антъни Хопкинс беше казал: "Защо трябва да се идентифицирам с някакъв образ, след като мога да го изиграя". Трябва си талант просто. Според мен е малко налудно да се сливаш с образа, а може би и малко опасно.

И с дълга и с къса коса Буковска си е се един и същи ръб.

Такива ръбове, всеки му. :)))

Ани Ленъкс