Кремена като булка за рождения ден на Халваджиян

В събота известният български режисьор и продуцент Магърдич Халваджиян отпразнува юбилея си.

Обратно в новината

Коментари - Кремена като булка за рождения ден на Халваджиян | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига вече. Нека си празнуват, веселят, бият , карат, обичат.....но стига са ни занимавали с тях си. Почва да ми се повдига от тях... С присъщия си нахален хумор ще ми отговорят-ами не ни гледай. Ама вие се навирате на хората...

Халвата булки ли обича да мандръса? Това ще да му е главната фантазия!

Тези двамата мине, не мине и по различни поводи все на сватба го докарват. За една от многото им такива Кремена беше облечена в черно. Но, щом им харесва да си сватбуват :)

Не им завиждам. Има нещо сбъркано в цялата им работа. Държанието им и доста инфантилно, налагат семпли и опростачени културни ценности, каквито явно са техните, а бизнесът им е ориентиран изцяло за печелене на пари и никаква полза за обществото. Примерно предаването на Гала си е едно предаване за реклами. Освен това Маги доста целува задници, като този на Борисов и говори неистини. Примерно изтъкна, че за Борисов нямало доказателства, че се занимава с нечисти сделки и че е съсипал страната. Е как да няма цяла България чу по националната телевизия как Борисов уговаря нечисти сделки с министър, шеф на митниците, с бизнесмена Мишо Бирата, който след броени дни почина при странни обстоятелства. Всички знаят миналото на Борисов. А това, че страната е в разруха се вижда дори и през прозореца. Да не говорим за качеството на магистралите построени с остатъци от европейски пари. Арменска му работа на Халваджиян, не харесвам фурнаджийски лопати и женчовци като него.

Кажете си просто,че им завиждате.

Не харесвам програмите му, някои са доста изпростачени и буквално комерсиални, нескопосно прекопирани от известни шоу-програми на запад, даже малко досадни с постоянните участващи муцуни. Но че е симпатяга, пробивен, освободен, работлив, креативен и с голям шанс в живота- няма място за отричане. Кремена е просто жена с финансови вазможности, много обичана от човека до нея и много и отива да е малко шантава в стила си- може да си го позволи. Насладих се на чудесния ,мил поздравителен клип. Като един страничен човек се радвам, че има хора, които се наслаждават на живота на 100%. Мисля, че и да не са толкова богати, ще живеят пак по този начин, защото просто са истински артисти, свободни души. Да е жив и здрав г-н Халваджиян и близките му, браво на такива хора!

Я, стига, нека минат двамата на 600 лв заплата, тогава ще видим как се наслаждават на живота. Като те притисне пресата ставаш като обезумяло животно-имаш само една мисъл-да оцелееш ти и децата ти. Тогава няма широко скроени души и наслада от живота...

кремена облечена като от късния ренесанс в стил"девойката, която ми постла легло"но нито тя ще бъде някога ана, още по-малко маги с мазната коса и вечните дънки ще има нещо общо с робърт бърнс - арменска романтика

Какво е това смешно общество...Някакви отчаяни вампири събрани на гуляй, може би??? Ни мошеш да разбереш кой мъж кой жена, да си плюеш в пазвата и да бягаш!!! И на този люхман, сина, името Бебо ли е? Бебо Халваджян???? Каква изисканост , моливиса!

А къде е класата на милионера и милионершата?

Липсата на стил лочи най-вече,когато имаш възможности- справка Кремена Халваджиян.

Абе, Бозоджийски що не се скриете, бе, хората ще получат нощно нопикаване от ваще снимки, ставате да заместите семейство Адамс, заедно с другите ваши "преуспели"подобия-Раеви.

Всеки път като видя такива "видни" личности не мога да си се нарадвам колко съм готина!

браво, Кари, само така

...и нормална, нали?

Как й виси кожата. Гнусно.

мислех, че това семейство продават дюшеци, а те продавали булченски рокли. Във всеки случай отивам за халва.

а пък ако няма халвa, купи си една боза и пий за здравето на магъра

МОДЕРАТОРА, ЗАЩО МИ ИЗТРИ КОМЕНТАРА. НИЩО ЛОШО НЕ НАПИСАХ. СПОМЕНАХ, ЧЕ ВИЖДАМ НА СНИМКИТЕ ХАМПАРЦУМЯН

Тая рокля е пълна излагация. Човека по дънки изглежда в пъти по-добре от кича до себе си !

ТЯ като булка, той като прошляк.....еба ти стила. Тя е най-великата стилистка, как не облече мъжа си за празника. А той ми изглежда на повече от 50 години, поради запуснатия вид с тази дълга и мазна коса.

А той до нея като прошляк. Да беше почел жена си и гостите с прилично облекло. И най-богатия си е много прост.

Значи говори човека със самочувствието на милионер и се прави на голям "българин и патриот" макар че произхода му личи по имената. Другото което е жена му от фризьорка взе че стана стилистка, Гала горката така яко им се подмазва да не й секне кранчето на вече толкова овехтялото и безинтересно предаване което води, че няма на къде повече. Първа приятелка на на Кремена и сие. Този продуцент вече е смешен с глуповатите и безинтересни предавния взети от други телевизии и вече доста остарели. Но това е, парите му оказват влияние и е превзел телевизията която бълва булвочите му. Не харесвам такива хора, уж съчувства пък бил ходил къде ли не и кога ли не. Тези нищо не правят, трупат пари на гърба на глуповатия народ който зяпа екрана като невиждал. А жена му е стилист колкото аз трамвай.

С визия на селско ергенче от 60-те навръх 50- годишния си юбилей, а за разкош префърцунената му половинка-булка на рождения ден на дългогодишния си мъж....брей-й-й-й, по-стилистична комбинация съм виждал само по селските соцсватби, само липсва Бебо да се е направил на войник на изпращане с гумено зайче на врата и гола глава, също като от соц-а.

най добре тоя да си измие мазната коса и усмивка и въобще да не се появява никъде.....какво собствено е измислил,всичко е вземано от други телевизии,,,,,,,а пък като почне да ни обяснява колко е трудно това и онова,на човек му иде да влезе в телевизора....

И да му пръдне в арменската уста,нали?

И като вдовица на Сирни Заговезни да се облече! Много, много важна новина!

откачалка,някой да й удари 100 тояги на голо и да не и казва защо.Мръсни пр..таци,хората ровят по кофите те ми се правят на Калигула.Като толкова имате,защо не помогнете на нямащите,ами се гаврите и на булки ми се правите.Грехота е.

Успехът като продуцент на г-н Халваджиян се дължи изцяло на ниската култура и изисквания на средностатистическия български телевизионен зрител. Цялата помия, която бълва телевизията е вследствие на това, че народът точно това иска да гледа. А както знаем, докато има говеда, ще има и касапи - функция, изпълнена перфектно от г-н Халваджиян. ПС. Добре че все още има Канал 1.

На мен ми е интересно тези знаменити продуценти, какво собствено (родно) шоу измислиха за толкова години? Всичките шоута излъчвани по телевизията са копия на западни, за което разбира се, се плаща лицензионна такса. Единствено се сещам за Музикална Академия на (хлебарките - както им викаше една покойна вече режисьорка) иван и андрей, което пък беше буламач между Мюзик айдъл и Биг брадър.

Щастливци, богати и освободени от зависимостта да имат кахъри на недоимък, но кожляка на Кременчето нещо е увиснал под мишницата и деколтето, не изглежда никак естетично на снимката. Младост не се купува за съжаление, хубаво е да остаряваме с достойнство и без страх от старостта.

Е, просветли ни и нас как се прави точно ...

Липса на всякакъв стил от тази самопровъзгласила се "стилистка". Грандоманщина и простотия е тази показност.

Само на мен ли ми се струва, че жена му пее фалшиво? А гласът й е... некрасив.

Важен е жеста, а тя не се е засилила да прави кариера на певица, но Бай Ганьо - Бе решил да се изкаже неподготвен :D Пълно е с такива като теб в тази новина, разсъждават с гъза си.

На тази снимка са точно като джипси уединг- кич и кежуъл. Маги сякаш е тръгнал на риба ... Тя сякаш е изхвърлена от каретата...

Много ги разбираш ...

Имайте такъв мъж.никъде не се е чуло за курви.Хубав,умен с много пари. Гледа си семейството. Такива хора са за пример. Кремена била стара. До всички кифли и вие ще остареете,но няма да имате нейния живот,ще ви остане само злобата. Работете и бъдете добри,само така се успява.

не я плюя, затова , че е стара, а че тя не иска да го повярва. Това повехнало, голо раменце е пошло, ей за това я плюя...

По принцип мила моя всяко голо раменце е пошло. Косур може да се намери,че е прекалено старо,че е с акне-тоест младо,че е кльощаво или дебело,че е черно ит.н ит.н. По принцип всяко голо рамо е пошло,защото красотата на жената не е за улицата ,а за този с когото е. Кремена е хубава в тази рокля. Надявайте се да изглеждате като нея на нейните години.

Отвратителни са ми, но за едно ги уважавам-не като професионалисти само че. През годините не се забъркаха в семеен скандал, не се чу за изневяра , или развод. Евала! Иначе кич до дупка!

Само човек без пари може да бъде свободен.

Чета, четааа....преобладават негативните и злобни коментари! Що така бе хора? Това вродено ли ни е на нас българите, не мога да разбера! Как се обличали...ами както си искат ще се обличат! Как парадирали с финансовото си състояние...ами изкарали са си ги парите, не са ги откраднали! Циркаджии били...ами нека са циркаджии, ама са с акъл! Супер са си хората! Маги го харесвам много, за мен той е умен, стойностен и ерудиран човек, има език и култура, надвишаващи многократно тук пишещите! Колкото до видеото, което са му направили Кремена и сина му, е много мило като жест, а и не звучи никак лошо! Честити 50, Маги! Бъди здрав, другото си го постигнал...

Преобладават негативните мнения,защото тези парвенюта насаждат от екрана пошлостта-чрез предаванията,които пробутват на хората в прайм-тайма,чрез измислените си и показни увеселения,които пак навират на хората,чрез напоителните разкази за екзотичните си воаяжи и имоти.На хората им писна.

Само до ми припомниш снощи какво умно каза прехваленият ти Маги! Да не гледаме , хладилника празен ли е?Да харесваме Бойко? Да сме патриоти? Е, как да стане всичко това, като хладилника е празен!!!!

и този цървул лиже гъза на Бойко, Харпацумян и други олигофрени, а после реве че си изкарал парите по честен начин. Абе ую, и какво е направил толкова твоят кумир Боко след като една храна не е на достъпни цени както е навсякъде по Европата. За какъв стандарт и по-добър живот ми говорите в България по времето на ГРОБ-ОЛИГОФРЕНИ ПРОСТИ??? Яиди да си играеш в цирка и не ми се прави на многознайко, а сина ти надуши от къде се изкарват лесните пари без труд и той в политиката се гласи да влиза. БОКЛУЦИ МРЪСНИ СТИГА СТЕ ЯЗДИЛИ ТОЗИ БЕДЕН НАРОД!!! Да ви се връща на най-милото, тъпкано даже!

А бе...И да, и не. Харесвах го, или поне ми се виждаше не толкова увълчен, като Тупарев например.До едно време. Уж не толерирал лични връзки между служителите си, на става ли дума за синчето, принципното Маги отива в небитието и се появява любящото татенце.Няма лошо, ама доста олеква с тоя двоен аршин.Иначе го раздава морален и готов да налее акъл.

Голяма част от нещастията на българите се дължат на това,че във всяка дейност преобладава самодейността-самодейци в политиката,в икономиката,в изкуството и в частност в дизайна. Чудно ми е къде изучиха политиката нашите политици,къде изучиха икономиката нашите икономисти и къде учиха дизайн,история на изкуството,рисуване и естетика нашите дизайнери? Навсякъде самодейност,която насажда лош вкус.

Бебо по повод и без повод с обърната шапка. Сигурно много се харесва така.

Малее, че превтасала тая измислена кремена. То меса, то сланини изхвръкнали и насипани тук и там над роклята... хаха. Баба!

Няма да е зле да пуснат модата на трета сватба.

Гала изглежда добре и в най-ексцентричните тоалети, в които я облича Кремена Халваджиян, а иначе типично парти на нашия "елит".

Да не тренира за "Като две капки вода"

Само като видиш студиото на Гала, аранжирано от Кремена ти иде да повърнеш. Дрипи, шарения, цигански интериор. Айде сега рипнете и кажете , че не разбирам от дизайн и еукраса

Съгласна съм - получаваш световъртеж от шаренията и претруфения декор. Не можеш да различиш хората пред камерата - това просто говори за липса на всякакъв професионализъм и стил.

що се праят на холивудски звезди не мога да разбера, показност няква вижде ни кои сме, реклама ли, що ли, нема смисл от всички тия напъни

80 процента от българския народ не канят никого на рожденни дни защото не могат да си позволят от фин. гл. точка.

циркаджии!

Драги ми политици,културоведи и критици,всичко започва и свършва с .................хладилника,защото,ако народът е гладен,бос и гол,неспособен да си плати сметките или да отпразнува рождените дни на любимите си хора ,то и искрата на творчеството умира.Оставете изтритите ционистки комунистически фрази и клишета ,с които ви пълнят хладилниците вече 70 години членовете на БКП/бсп и прочие измислени партии и партийки,кушпените от тях културоведи или псевдо подеобни ....техните хладилници са пълни и затова и устите им големи....

като булка се беше навлякла като за погребение (цялата в черно). Сега за рожден ден - като булка. Уж е стилистка, пък къде и е стилистиката. Между другото, като не можете да пеете и искате да си измъчате мъжете си, моля, пеете му вкъщи. Няма нужда и други минувачи да измъчвате. Спрях видеото като запя "талантивата" женица, иначе не беше лоша като идея.

може и да не е стока, ама простотии от рода на "ВИП Брадър" още не е почнал да прай

не праи, ама ги коментира като последна инстанция

Щях да счупя телевизора снощи като го слушах да обяснява, че някои само пари гонели, че хладилника не е важен и че Бойко е велик и обезателно трябва да гласуваме за него! Поне си затвори арменския долап-гнида долна!

Вчера най-нагло каза, че не било важно, че хладилниците на хората са празни! ''Сития на гладния не вярва''!

Не е казал това! Каза, че би стоял гладен, но не би продал свободата си! В миналото нашите герои са давали живота си именно за това - за Свободата! А Магърдич се оказва един прекрасен човек и в личен план и един истниски патриот, обичащ България повече от "чистите" българи! При това човек, който мисли с главата си трезво! Разбира се на комунистите не им отърва, когато някой говори с факти, каквито те никога не ползват в нападките си!

Ами точно така каза за съжаление! Да те успокоя и аз му бях фен и затова останах изумен след неговите изказвания. Но всеки е свободен да си говори каквото си иска! ОК?!

Човек без пари не може да бъде свободен! Да не се праи

стига с тия Комунисти беееее..

пожелавам му от все сърце да дойде време внука му и сина му да е на мястото на народа, с празен хладилник и да ги видим тогава как ще мислят!

Абе като ви дразни ,нямате ли дистанциоони...или си избивате комплекси като плюете!!!

Ако те дразнят коментарите, плети чорапи!

Ами то трябва да спрем и в интернет да гледаме - отвсякъде ни ги натрапват!

Абе за какви ''комплекси'' говориш въобще?! Просто парите ги зашеметиха и прекаляват с поведението си, което не е нормално и хората ги коментират. Кой го интересуват толкова халваджияните?!