Джоли сготви на децата си тарантули и скорпиони

Анджелина Джоли показа на децата си как се готвят тарантули и скорпиони, след което заедно ги изядоха.

Обратно в новината

Коментари - Джоли сготви на децата си тарантули и скорпиони | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че учи децата си на уважение към домакините.

Каквото ядеш това ставаш. Жалко за децата.

Яли тарантули, е и :-) Вие не ядете ли охлюви :-)

ядат кучета - били много напреднали. Джолито плаче за вниманието на публиката и е готова на всякакви дивотии - тежък психопат наистина! Ще съсипе тези деца с простотиите си.

31 Тия са, които са нечисти за вас измежду всичките пълзящи; всеки, който се допира до мършата им, ще бъде нечист до вечерта. 32 И всяко нещо, върху което те биха паднали мъртви, ще бъде нечисто: било дървен съд, дреха, кожа, вретище, или какъв да е съд, който се употребява в работа, всеки трябва да се тури във вода, и ще бъде нечист до вечерта; тогава ще бъде чист. 33 И ако някое от тях падне в някой пръстен съд, то всичко що е вътре в него ще бъде нечисто; а него да строшите. 34 Всяка храна в него, която се яде, върху която се сипва вода, когато се сготви, ще бъде нечиста; и всяко питие, което се пие, във всеки такъв съд ще бъде нечисто. 35 Каквото и да било нещо, върху което би паднало нещо от мършата им, ще бъде нечисто; било пещ или огнище, трябва да се строшат; нечисти са, и нечисти ще бъдат за вас. 36 Обаче извор или кладенец, гдето има събрана вода, ще си бъде чист; но каквото се допре до мършата на тия животни ще бъде нечисто. 37 Но ако падне нещо от мършата им върху някое семе за сеене, което ще се посее, то си е чисто. 38 Обаче, ако са полели семето с вода, и падне нещо от мършата им на него, тогава е нечисто за вас. 39 Ако умре някое от животните, които бива да ядете, който се допре до мършата му ще бъде нечист до вечерта. 40 И който яде от мършата му трябва да изпере дрехите си, и ще бъде нечист до вечерта; и който понесе мършата му нека изпере дрехите си, и ще бъде нечист до вечерта. 41 Всяка гадина, която пълзи по земята, е отвратителна; да ги не ядете. 42 Всичко, което се влачи по корема си, и всичко, което ходи на четири нозе, или всичко, което има много нозе, сиреч, всички гадини, които пълзят по земята, - тях да не ядете, защото са отвратителни. 43 Да се не омърсите с никакви пълзящи гадини, нито да се оскверните с тях, та да бъдете нечисти чрез тях. 44 Защото Аз съм Иеова, вашият Бог; осветете се, прочее, и бъдете свети, понеже Аз съм свет; и да се не оскверните с никаква гадина пълзяща по земята.

... но звучи малоумно, Боже. И баш от теб не очаквахме толкова мръсотия. Устата ти е осквернена от толкова мръсотии. Как се търпиш толкова нечист, Боже?

За простия народ който не разбира смисъла на тези думи само бой и е.ане та дано му дойде акъла в главата. За да разбереш Стария Завет трябва първо да си много образован, да си достатъчно поживял и помъдрял, но не всеки може да достигне това ниво, затова на хората им е казано простичко "ВЯРВАЙ".

Какво означава нечист.

Джоли не пропуска повод да напомни за принадлежността си към окултните среди. За тях е повод за лина гордост да правят обратното на Божията воля. Но да даващ тези отвратителни гадини на децата е случай за психиатър. Левит 11 20 Всички крилати пълзящи, които ходят на четири нозе, да бъдат отвратителни за вас. 21 Обаче измежду всичките пълзящи крилати, можете да ядете ония, които, като ходят на четири нозе имат пищяли над нозете си, за да скачат с тях по земята. 22 Измежду тях можете да ядете следните: скакалеца по видовете му, солама по видовете му, харгола по видовете му, и акридата по видовете й. 23 А всички други крилати пълзящи, които имат четири нозе, да бъдат отвратителни за вас. 24 От тях ще бъдат нечисти: всеки, който се допира до мършата им, ще бъде нечист до вечерта; 25 и всеки, който понесе нещо от мършата им, да изпере дрехите си, и да бъде нечист до вечерта. 26 Всяко животно що има раздвоени копита, но не е с разцепени копита нито преживя, е нечисто за вас; всеки, който се допира до такова, ще бъде нечист. 27 И измежду всичките четвероноги животни, ония, които ходят на лапите си, ще бъдат нечисти за вас; всеки, който се допира до мършата им, ще бъде нечист до вечерта. 28 И който понесе мършата им нека изпере дрехите си, и да бъде нечист до вечерта; те са нечисти за вас. 29 Измежду пълзящите, които пълзят по земята, следните да бъдат нечисти за вас: невестулката, мишката, гущерът по видовете му, 30 ящерът, ящерицата, саврата, самиамитът и хамелионът.

Винаги е била изперкала и отвеяна, ама това направо ме втрещи!

Аз пък се чудя - тези деца не са бебета, те самите не разбират ли какво става, не ги ли отвращават тези животинки? Или "мама казва "- и хайде. Ами тя утре може да им заповяда да убият някого, за да прочисти изгладнелия свят - ще я слушат ли тия идиотчета? Защото май това са създали и възпитали с Брад Пит..

Скаридите, както са писали по-долу, да не са по-красиви? Ами жабите? Ама ядете жабешки бутчета? Да не е по-красиво да чистиш риба? Или да убиеш агне или да отсечеш главата на пиле и да го пуснеш да тича без глава?

Не е истина колко ограничени хора има. И после как бедноста не била порок? Затворил се в своята кутийка и край! Най-добрият начин да станеш широко скроен и толерантен е да пътуваш, пътуваш, пътуваш по света. Тогава културните различия ще спрат да те шокират, само приятно ще те удивляват и ще можеш да приемаш безболезнено всички видове "странни" явления на света.

Как обичам неограничени типове като теб, които ми обясняват как отричането на националните традиции и ценности е еманацията на толерантността и мултикултурализма, а всеки който предпочита националната си ценностна система пред чуждите е "затворен в кутийка" и тем подобни клишета. Неограничен пътник...

Въпрос на култура и гледна точка. Да не би скаридите да са по-красиви? Стига да имат хубав вкус, инсектите са една добра световна перспектива пред това да убиваме бозайници, наши събратя. А и много по-екологично. Знаете ли, че насекомите са 75% от общата биомаса на Земята?

А, не се притеснявай. От няколко години българите масово хрупкат изсушени и смлени на брашно бели червеи, които са основната съставка повечето "меки колбаси" и особено на кремвиршите. България е най-големият вносител на тази суровина за цяла Европа. Очаквам скоро официално да ни го заявят "месо"производителите. Засега си траят, но ако ревнем ще кажат - що бе, нали досега ви харесваше!!!

Тая бясна кучка, рака съвсем и е изпил мозъка на дъртата брантия!! Дано се намерят нормални хора и да вземат от лудата децата, дано намерят подходяща лудници, храна като тази да пълзи около нея, да се задави да плюска! Изродка!!

Айде пак масово коментиране на Анджелина Джоли. Пак наливане на мозък, пак остроумие от всякъде, само разбирачи. До всички, които са написали коментар от сорта "няма ли агенция за закрила на детето".. Вие сериозно ли? Мислите ли, че Джоли не си гледа децата и не им е осигурила най-доброто, което може??? Все повече се чудя какви хора посещават този сайт?! А ако си мислите, че пък е за слава и тем подобни.. Мдам, хахаха.

не си "куки", а "кУкУ"- ТОЛКОВА ЛОГИКА И МИСЪл иМА В НАПИСАНОТО ОТ ТеБЕ.

Анджи, защо не отидеш да покажеш как да си приготвят тия манджи в Судан, народа там измира от глад вече. Може и примоцийка на филма да направиш ... о, чакай ... то няма кина в Судан, и телевизия няма ... е, не бързай за там тогава, щом няма да има публичност на изявата ти.

Целият свят й гледа сеира, а най-лошото е, че никой не се намесва да й направи корекция и тя успешно продължава да дава лош пример.

тази че е куку, куку е няма две мнения, но наистина ресурсите на земята свършват, бъдещето е консумацията на буболечки, първия такъв ресторант има в Лондон, човечеството се увеличава и организма при хората не е пригоден много за изкуствените храна с които ще се налага да се храним след време, затова в буболечките има протеини и други полезни вещества подходящи за човека да оцелее, като вид!!!

за сведение ресторанта е в графство Пембрукшър, Южен Уелс, не в Лондон, пояснявам просто

Не се карайте, явно ресторантите вече са два, или повече даже.

Тази тарантула Ангелинка всички в холивуд я мразят защото е голяма бездарница , а години обираше най убавите роли. Сега когато няма роли започна да трупа дивиденти чрез децата. Ще ги напраи пълни кикута за да са интересни на публиката

Що за лицемерие е вашето? Веганите са жалки, защото не ядат месо. Анджелина е луда, защото яде насекоми. В Азия впрочем, насекоми се ядат сериозно, част от културата на хранене е това А в Азия, както знаем, живеят доста хора. В Африка хората ядат не само насекоми, но и плъхове и мишки, каквото могат - ядат. И там има доста хора. В крайна сметка може ли някой да ми обясни какви точно същества е нормално да се ядат и какви не и защо? Изглежда масово смятате, че насекоми не може да се ядат, защото е ненормлано, обаче телета - може. Скорпиони - не може, пиленца, зайченца, прасенца, сърнички - може ... Каква ви е логиката? Да са бозайници, да са по-близки до човека като устройство на нервната система и т.н.? Да имат чувства, тогава ли е нормално да се убиват и ядат?

Какво ли си мислят индийците за англичаните, докато ги гледат как нагъват говеждо?

Отврат....съдът да вземе да върне децата на Брат Пит,че с тая откачена майка,кой знае,къде ще стигнат. Да,оцелява се с тарантули и щурци,по време на блокадата на Ленинград,днешен Петербург,са оцелявали и с плъхове и котки,но това,са нормалните европейци и американци, е извращение

Шайло е дъщерята, а не синът на Джоли драги ми редактори!

Не е съвсем сигурно дали Шайло е момиче. Имаше статия за нея със снимки, че се облича и предпочита да изглежда като мъж още в тази си възраст. Така че редакторите може и да не сагрешили много.

Страдат децата!!! В западната сивилизация, майката взема децата по подразбиране, а бащата най-често е дискриминиран. Ето един жив пример, че това трябва да се промени!!! Лудото джоли и Брад Пит, при кого е по-добре да са децата?! Поддържам мнението на един от форумците - децата на Брад да са при него, а осиновените да си ги взема лудото джоли!!!

Безумие е тази да може да осиновява деца и да може да ражда деца.

Абе аз като ви казвам, че тези бедни деца без никакви морални устой, ще започнат да се журкат през пубертета помежду си, вие не ми вярвате. На Франкенщайн семейството е по-нормално и лицеприятно от тези ма нгалчета събрани от бунището. А нейните кръвни деца ще ги направи фрикове, на едното вече ще му присаждат едн аработа. ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ

Тази е пълно куку. Докато го омайваше със секс Пит си траеше, ама след като стана сатаниска и той прогледна. Дано децата да пораснат нормални хора, ама надали. Тя ги има като аксесоар, а не като семейство. На това чудо мястото му е в лудницата.

Не е ли време социалните да се заинтересуват какво прави с децата си? А като гледам как къса краката на тарантулата, направо страх ме хваща. Хлопа й дъската, без съмнение.

Чудя се добре ли е с главата тази жена...

Отвратително! И на детето му е неприятно, вижда се че е намръщено. Напълно откачила жена е тази Джоли, без това да е медицинска диагноза. Добре е направил Брат! То и изказването и е несвързано.

Ама какви огромни бузи си е направила, жив хамстер. Горките деца, някаква побъркана си играе с животите им. И уж спасение по време на война, ама иначе в главата й биричка. Лицемерка!

Играли са на "Сървайвър".

те са играли на сървайвър а тя си е била в ролята си на Злодеида

В Камбоджа трябваше да хапнат по една шкембе чорба и пълнено пиле шиш кебап, само и само коментаторите да ахнат децата са нахранени кат хората

За шепа показност и слава повече...

това не е показност пич, тази не е добре с главата, ужас

Що е то канибализъм? Джоли да яде тарантули!

Ами тая че не е с всичкия си го е доказвала неведнъж ама с това си ядене го потвъри за сетен път..Как ли ''хубаво'' са си хапнали дечицата и:))))

Е тая не се спря то бива показност

ДАЛИ ПОПИТА БАЩАТА НА ДЕЦАТА СЪГЛАСЕН ЛИ Е С ТОВА,КОЕТО ТЯ ИМ ПРИЧИНЯВА?! НЕЩАСТНИЦА!!!

А кога ще направи филма - Първо ме преби баща ми?

Абе няма ли кой да защити това невръстно дете Шайло - нали се роди момиченце, сега и ДИР-а го нарича синът на Джоли . От къде на къде тази лудата ще го кара да става момче- това е за психиатрията!

Модерно е това сега ... кориците на Нешънъл Географик, наскоро и във Воуг дори имаше мъж-жена, в Африка се завихря също много този тренд сред деца - направо се плаша на какво е способен човек само и само да се сдобие с някакъв вид слава. Как да им казваме - трети пол ли са, какво? :0

Ммм добре си прекарват нека Пид сега търчи при Котиарката

ТАЗИ Е ПЪЛНА ПСИХАРКА И ДОБРЕ СЕ ОТТЪРВА МОМЧЕТО ОТ НЕЯ!!! А ЗА НИЩО НЕПОДОЗИРАЩАТА ПУБЛИКА-ТЯ СИ Е АКТРИСА НАЛИ ЗНАЕТЕ?! ВАРИЯ,ПЕЧИ Я-ТАКАВА СИ ОСТАВА!!!

И момчето си е актьорче, ред сълзи ред сополи пред милозливите лелки.

Отврат,направо не зная тези звезди как ги пере сачмата..има милиони,ще ми ядат паяци и тарантули,..Какво ли правят парите и известността с хората.Бедняците,които ровят по кофите за буклук,имат по-нормален вкус от тази кукувица.

сам

Джоли, Брат нищо ли не ти остави след като се разделихте та се налага да ядете всичко каквото пълзи...или пък участвате в някакво риалити шоу...

ХАХАхА! :Представих си коментарите тук, като знам колко са прости и най-лошото - невежи! голяма част от моите сънародници. Яла съм пържени скорпиони в Сибир, в скъп местен ресторант - в едно богато руско градче, населено с газодобивни и нефтедобивни работници - преди 20 години! Като казвам скъп ресторант, представете си стандарта на живот: 3000 долара месечно средна местна заплата, 5 000 - 7 000 долара! - на ръководните кадри. И трябва да ви кажа, че месото им е изключително вкусно. Тези буболечки могат не просто да спасят от глад, ами могат да бъдат и деликатес. Месо от раци нали ядете?! Защо да не ядете и скорпиони?! Само защото не ви достига обща култура и не си правите труда да се поинтересувате повече от азиатската кухня и да научите, че това е традиционна храна в много от азиатските страни!

ходи се прегледай някъде и стига се хвали в колко скъпи ресторанта си ги яла, оня ден ядох хлебарка от Тайланд и по голямо л.йно не бях ял в живота си....а тия твари са толкова скъпи, колкото ти си прост/а.

... това , че е скъпо някой ресторантски буламач и че има бунаци , които да го платят , не означава , че си струва парите и че консуматорът е умен .

Все още има племена по Африка, при които канибализмът е факт. Традиционна кухня, какво да правиш... До скоро японците не можеха да си представят, че могат да ядат кисело мляко. За тях това беше "развалено мляко". Традиции. Ръфай си паяците, щом ти харесват, но предлагам да запазиш определенията за себе си.

Всъщност, като казах че е скъп, исках да кажа единствено, ч ехоратта там могат да си позволят деликатеси, за каквито ти тук едва ли можеш и да си мечтаеш. Скорпионите ги ядох в местен китайски ресторант, приготвени от китайски готвач. Обидното в случая е, че "презрените" руснаци, живеещи в Сибир, ценят националните кухни на всички народи по света и нямат предразсъдъци да опитват и д авземат хубавото, вкусното, да го мултиплицират след това на трапезата си. Ама... какво да правиш... потомци на велика империя, не като бай ти Ганя дето с цървулите и дисагите ходил из Европата да демонстрира простотията си... Още от Алеко е известно що за народ сме... и май нищо не се е променило повече от столетие...

Ти реклама на руснаците ли правиш или на хлебарките, защото и двата вида насекоми са отвратителни и на вид и на вкус.

Абе и друго си яла....

Агенция за защита на децата там ?!?

Е тя нали е боркиня за човешките права ... ами сега? :0

Имам чувство, че тази жена полека и сигурно тотално превъртява......

Близнаците са си откачени по рождение . Поне двама се борят вътре в тях и им нашепват , как да се излагат ...

А бръмбарите в главата кога ще сготви.

Както е почнала да си отстранява органи - скоро и до там ще стигне.

Джоли сготви децата си на тарантули и скорпиони

При посещението си в Ангола ще им покаже как да си уловят, убият, разчленят и сготвят ... човек. То така се почва - с маймунски бутчета и бира...

Ужас! Горките деца!