Носителят на ”Оскар” Койлазов се прибра у дома

Първият българин с "Оскар" Владимир Койлазов се прибра в България.

Обратно в новината

Коментари - Носителят на ”Оскар” Койлазов се прибра у дома | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са ми симпатични

Чети статията за Николетка, тогава!!!

Браво!

Браво! От години ползвам техния софтуер и където и да кажа, че съм Българин винаги са ме питали за Chaosgroup :-) и съм се радвал на това.

Ама ти, като се кефиш толкова, плати ли си за софтуера или ползваш пиратско, безплатно копие?

Те турците отдавна го хакнаха в-рей-а.

Браво и от мен уникални сте но вие го знаете ... и както казвахме преди само напред и нагоре .....

Самият той каза, че не е Оскар. Да е жив и здрав и успехи! И да уволняват по-често некадърните журналисти!

И аз ще напиша Браво и то с главна буква . Заслужават го и дано повече такива българи

За жалост филмите станаха толкова повърхностни с тези специални ефекти, че човек вече му омръзват. Дори "Междузвездни войни" съсипаха. Иначе браво на момчетата. Не знам дали печелят добре, но офисът им не е кой знае какво (лично мнение).

Трябваше да се из..реш ...не се стърпя....като ги гледам не са и облечени в суперлуксозни костюми....т.е. не са успели...да ти имам логиката.Ти виждал ли си Бил Гейтс как се облича?

Петър си пада по чупенето на стойки и можеш да го видиш всякак - от брадат и запуснат, до излъскан до блясък. Той е и с по-представителни функции. А Владо е по техническата част, да програмираш по 12-14 и повече часа на ден, облечен във фрак или пристегнат в нещо официално, е неудобно, нездравословно и непрактично.

Прибраха се у Дома. Това са БЪЛГАРИ и то ИСТИНСКИ. Да сте ЖИВИ и ЗДРАВИ и още ОСКАРИ. ------------ Работата "география" няма. Но когато се върнеш на Родна Земя за да споделиш радостта от постигнатото - това е Уважението към Родината. Нямате "грешка" пичове.

Единият е българин, ама само на половина.

Като нямаш какво да кажеш, не е задължително да пишеш.

Много се радвам, че най-сетне в тази секция има наистина една хубава и вдъхновяваща новина. Дано повече хора залегнат над книгите! Примера го имат! ПП: Силно се надявам (ама надали) да има и още подобни новини, а разните силиконови туби ще останат на майната си!

Браво Българи, гордеем се с вас! Желая ви още по -големи успехи.

Големи сте, браво, горди сме с вас!

Повече такива новини да има :)

Може да се каже само Браво и Супер!

Браво на пичовете, българомразци изяжте се от злоба.

Като са се срещнали медиите с Хаос Груп, напишете нещо ново за тях, де! С какво се занимават офисите им в САЩ, Корея и Япония, например? Нещо за другите хора, които са работили там, как две обикновени момчета от народа, с много труд и усилия успяват да огранизират и ръководят вече над 230 души?

Имаше интервю преди минути по Блумберг тв, подробно разказаха всичко. Беше много интересно!

Ами с много акъл успяват за разлика от некадърните ни 99% емигранти, комунистически наркоманчета и алкохолици мамини дечица останали в БГ

Ако нямаш акъл и да крадеш не можеш добре, нито да проституираш даже. Акълът никой не им оспорва. В човешки план е интересно, все пак лайфстайл секцията е това, не ИТ. И двамата са доста колоритни като личности, единият - повечко.

Браво на цялата компания!!!

Честито, момчета! Изключително постижение! Поздрав за целия екип.

Браво!Поззравления!

Браво!

Браво! Поздравления за труда и световното признание!

Искрено се радвам на успеха на тези млади и можещи българи, но до кога в медиите ни ще циркулира глупостта за "Оскар"-а...дори на сайта на Chaos Group пише, че е : an Academy Plaque at the 2017 Academy Awards :)

Това е технологичен "Оскар", има разлика, но пак си е наградата "Оскар".

Браво на момчетата!

Браво на момчетата! Да са живи и здрави !