Урок: Майка подари опаковани боклуци на сина си

18-годишният Конър Кокс заяви, че миналия месец майка му изпратила в колежа Уестминстър в Ню Уилмингтън два пакета, предназначени за него.

Обратно в новината

Коментари - Урок: Майка подари опаковани боклуци на сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не те жените са длъжни да чистят, готвят и перат, изхвърлят боклука. М ъжете така са научени от майките си,специално от българките, само да мързелуват и мърморят.Не са длъжни боклука да си хвърлят я !

не само българите...майките ги развалят децата...моят син е на 6 и постоянно забравя да пуска водата в тоалетната. За негова беда тя е на третия етаж в къщата и винаги го викам горе да го направи... засега резултат няма :(

Много хубаво е направила! За съжаление жените като майки и съпруги не отстояваме достатъчно строго правата си. Жената не е чистачката, готвачката, перачката и т.н. вкъщи и всеки трябва да поема от къщната работа и да върши своя си дял.

Щука

"...преди да качи снимка в Туитър". То май всички вече за това живеят, каквото и да им се случи, трябва да се споделя някъде, да се събират лайкове... Нещастни хора са това, ей!

аз ако пратя на крадливите депутати една торба с лайна дали ще се коригират???

Преди време четох за един индиец, който беше изпратил на данъчните торба с отровни змии. Токова ми хареса идеята, че трябва да я приложим и тук.

Много възпитателно. Закъсняла е с 18 години, а си е и голямо издребняване, а не урок.

Каква спортна драма уважаеми читатели. Благодаря че си загубихте времето да прочетете уникалната история... и моя още по-уникален коментар. Изглежда си нямате друга работа ... като мен :)

Да му беше изпратила и фекалии с пожелание, беше забравил да пуснеш водата в кензефа

Е, най-вероятно си е пуснал водата :)

Покъртителна история. Трогнах се...